Bildirim
THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (71. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (7 Mobil) - 1 Masaüstü,
7 Mobil

Giriş
-
yahu ballandıra ballandıra anlatıp durmayın oyun sabah gelecek elime.vakit geçmiyor arkadaş :D -
bende az önce gg den sipariş verdim. ps3 de oynamadım oyunu ps4 de çıkacağını öğrendikten sonra... merakla bekliyorum. -
Hadi iyi oyunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: metall82
quote:
Orijinalden alıntı: Hakimichi
Neden bu kadar kizdiniz hastahaneden kacirdigini dunyayi mahvettigini ates boceklerini oldurdugunu soyledim
bu adam kim ya bana özelden spoiler veriyor şunu banlatırmısınız...
ergenin teki okumuyorum ben sizde öle yapın. -
Arkadaşlar bu oyunu tek ben mi beğenmedim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 25 Temmuz 2014; 11:23:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bay97
bencede sadece sen beğenmedin -
oyunu deneyen arkadaşlara bir sorum olacak ps4 için çıkan metal gear solid v ground zeroes de 60 fps ve oyunun grafikleri yağ gibi akıyor hiç bir takılma yok ! Bu açıdan bakarsanız ps4 için çıkan last of us ında grafikleri hiç takılmalar olmadan yağ gibi akıyor mu ? -
Hepsisony yolladiklari spot mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakimichi adlı beşpara etmez adam spolier atıyor mesaj olarka bu kadar haysiyetsiz insalar var bu forumda.... -
Hepsisony aradım bugun kargolucaklarmıs 1-2 kişinin kargosunu unutmuslar, işe bakın yaa yarın gidip şubeden alıcam. -
quote:
Orijinalden alıntı: console-master
quote:
bencede sadece sen beğenmedin
Oyunu bitirdiysen şöyle söyliyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogzsrt
Hepsisony yolladiklari spot mu?
spot değil. Adamlar resmi sony bayisi spot oyun mu satar :) -
Mrb FaTaL1Tr. Oyunda hiç birşekilde takılma yok , metal gear solid örneğinde de belirttiğin gibi yağ gibi akıyor. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Mirror -- 25 Temmuz 2014; 11:44:33 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M-StayWithMe
-
bana gelen oyunda sony türkiye güvenlik şeridi yok -
quote:
Kardeş last of us 200 tane ödül aldı ya o odülleri verenler oyundan anlamıyor yada sen oyundan anlamıyorsun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr
quote:
Kardeş last of us 200 tane ödül aldı ya o odülleri verenler oyundan anlamıyor yada sen oyundan anlamıyorsun :)
Valla ilerde belki daha açılır oyun çünkü pek ilerlemedim
-
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar Oyun olarak uncharted serisi de bu da bahsettiğin gibi saklan vur ilerle. aynı şeyler tekrar edip duruyor. Bu oyunun tarzı bu. Artısı Film havasında ilerliyor ve sinema filminin içindeymişsin hissini en çok hissedttiren oyun belkide. Oyun bu kriterler ile değerlendirilince en kaliteli oyunlardan biri, belki de en kalitelisi. Ayrıca oyunun grafik, ses işçiliği de on numara. Bu oyunun aldığı yüzlerce ödülü bu açıdan düşünürsek anlamlı.
Yoksa kıyasladığın oyunlar GTA, RDR veya bir RPG oyunu ise oynayış sırasındaki çeşitlilik açısından Last of Us bu oyunların tırnağı bile değil, 2d platform oyunlarından hallice.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X