Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (7 Mobil) - 1 Masaüstü7 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekus -- 25 Temmuz 2014; 11:13:59 >
  • yahu ballandıra ballandıra anlatıp durmayın oyun sabah gelecek elime.vakit geçmiyor arkadaş :D
  • bende az önce gg den sipariş verdim. ps3 de oynamadım oyunu ps4 de çıkacağını öğrendikten sonra... merakla bekliyorum.
  • emrekus E kullanıcısına yanıt
    Hadi iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi

Neden bu kadar kizdiniz hastahaneden kacirdigini dunyayi mahvettigini ates boceklerini oldurdugunu soyledim
    [yukarda spoiler olabilir]

bu adam kim ya bana özelden spoiler veriyor şunu banlatırmısınız...

ergenin teki okumuyorum ben sizde öle yapın.
  • Arkadaşlar bu oyunu tek ben mi beğenmedim ?

Tıkırdayanlar olayı bence saçmalık . Ayrıca oynadığım yere kadar hep kendini tekrar eden bi oyun sistemi var . Gidiyosun saklanıyosun adamlardan kaçmaya çalışıyosun . Sonra sessizce bi yerden bi yere gitmeye çalışıyosun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 25 Temmuz 2014; 11:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay97

Arkadaşlar bu oyunu tek ben mi beğenmedim ?

Tıkırdayanlar olayı bence saçmalık . Ayrıca oynadığım yere kadar hep kendini tekrar eden bi oyun sistemi var . Gidiyosun saklanıyosun adamlardan kaçmaya çalışıyosun . Sonra sessizce bi yerden bi yere gitmeye çalışıyosun .

bencede sadece sen beğenmedin
  • oyunu deneyen arkadaşlara bir sorum olacak ps4 için çıkan metal gear solid v ground zeroes de 60 fps ve oyunun grafikleri yağ gibi akıyor hiç bir takılma yok ! Bu açıdan bakarsanız ps4 için çıkan last of us ında grafikleri hiç takılmalar olmadan yağ gibi akıyor mu ?
  • Hepsisony yolladiklari spot mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakimichi adlı beşpara etmez adam spolier atıyor mesaj olarka bu kadar haysiyetsiz insalar var bu forumda....
  • Hepsisony aradım bugun kargolucaklarmıs 1-2 kişinin kargosunu unutmuslar, işe bakın yaa yarın gidip şubeden alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

bencede sadece sen beğenmedin

Oyunu bitirdiysen şöyle söyliyim

Şu hükümet binası mı ne . Oraya gittik . Bütün ateş böcekleri ölmüştü . Haydee polisler bastı . İyi eyvallah . Onlardan kaçmaya çalışıyoruz habire yenisi geliyor . Zaten o silahlarımızı kaçıran herifin kafasına sıkmadan öncede adamlardan kaçma olayı vardı . Diğer zombileri anlarımda tıkırdayanlar bence çok saçma . Biyere şişe atarak dikkatlerini çekme olayı bence baya gerçekdışı . Ara videolar falan çok güzel ona hiçbi sözüm yok aynı film gibi . Hatta en başında şehirden kaçma olayı kurgusu falan efsaneydi . Hatta film falan mı izliyorum lan yoksa dedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzsrt

Hepsisony yolladiklari spot mu?

spot değil. Adamlar resmi sony bayisi spot oyun mu satar :)
  • Mrb FaTaL1Tr. Oyunda hiç birşekilde takılma yok , metal gear solid örneğinde de belirttiğin gibi yağ gibi akıyor.

• Sen daha takırdayanların mantığını anlayamamışsınki.Sese duyarlı oldukları ve göremedikleri için şişenin sesine doğru gitmeleri gerçekdışı mı geliyor sana.He birde oyunlarda bu kadar fazla gerçeklik arıyorsan hiç oyun oynama o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Mirror -- 25 Temmuz 2014; 11:44:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

Sen daha tıkırdayanların mantığını anlayamamışsınki.Sese duyarlı oldukları ve göremedikleri için şişenin sesine doğru gitmeleri gerçekdışı mı geliyor sana.He birde oyunlarda bu kadar fazla gerçeklik arıyorsan hiç oyun oynama o zaman

Benim değişik zombi türlerine karşı antipatim var . Mesela DayZ'de zombiler elleriyle vuruyor . Köpek gibi koşuyor . Mesela bu bana itici geliyor . Çünkü bizim yıllardır filmlerde izlediğimiz zombiler genellikle ya salak olurlar yavaş yürürler . Yada bu oyundaki gibi hızlı koşarlar görüklerinde . Şimdi kafası çiçek gibi açılmış ama kulakları acayip keskin olan zombileri görünce bana çok gerçek dışı gözüktü .

• bana gelen oyunda sony türkiye güvenlik şeridi yok
  • quote:

Kardeş last of us 200 tane ödül aldı ya o odülleri verenler oyundan anlamıyor yada sen oyundan anlamıyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Kardeş last of us 200 tane ödül aldı ya o odülleri verenler oyundan anlamıyor yada sen oyundan anlamıyorsun :)

Valla ilerde belki daha açılır oyun çünkü pek ilerlemedim

• Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar Oyun olarak uncharted serisi de bu da bahsettiğin gibi saklan vur ilerle. aynı şeyler tekrar edip duruyor. Bu oyunun tarzı bu. Artısı Film havasında ilerliyor ve sinema filminin içindeymişsin hissini en çok hissedttiren oyun belkide. Oyun bu kriterler ile değerlendirilince en kaliteli oyunlardan biri, belki de en kalitelisi. Ayrıca oyunun grafik, ses işçiliği de on numara. Bu oyunun aldığı yüzlerce ödülü bu açıdan düşünürsek anlamlı.

Yoksa kıyasladığın oyunlar GTA, RDR veya bir RPG oyunu ise oynayış sırasındaki çeşitlilik açısından Last of Us bu oyunların tırnağı bile değil, 2d platform oyunlarından hallice.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.