Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neredeyse 2 sene olacak hala açıp oynuyorum ara ara.Ama online girmiyorum çok uzun süredir fazla oynayınca sıkıldım diyebilirim.Şimdi Uncharted geliyor onun online moduna kapak atacaz :) Oynayan arkadaşlara iyi oyunlar.
  • Merhaba arkadaşlar the last of us turnuvası düzenlemeye karar verdik isteyenler aşağıdaki linkten katılabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100545035/f_//tm.htm
  • İşte oyun böyle efsanevi olunca etkisinden de kurtulamıyorsun. Tekrar paylaşmak istiyorum ara ara dinliyorum bunu direk oyunun atmosferi içinde hissediyorum kendimi müzik etkisi işte. Efsane oyunun efsane müziklerinden biri
    hastaneden kaçış
    bölümü müthişti orda çalan parça

Sanat eseri

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

İşte oyun böyle efsanevi olunca etkisinden de kurtulamıyorsun. Tekrar paylaşmak istiyorum ara ara dinliyorum bunu direk oyunun atmosferi içinde hissediyorum kendimi müzik etkisi işte. Efsane oyunun efsane müziklerinden biri
    hastaneden kaçış

Sanat eseri

Oyun tek kelime ile şahane.Bazen keşke diyorum ps3 de bitirmeyip ps4 alsaydım diye.
    2.oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
    Benimde en çok etkilendiğim sahne
    Joel'un kızının öldüğü sahneydi.Bu müzil çalıyordu o sahnede de.

• Bitirdim satiyorum oyun digitaldir ve fiyati 40 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 ve ps4 bitirdim ama dayanamadım , 77 tl ye kargo dahil sıfır kutulu sipariş verdim, arşive atalım 2. oyunu beklemeye geçelim.
  • Mp çok zevkli

• Millet oyunu alıcam ps3 te bitirdim ps4 e alıcamda multiplayer nasıl ölümü yaşıyomu yoğunmu ?

• Alkol gibi bağımlılık etkisi yarattı üzerimde PS3 te bitirdim ardından PS4 te iki kere bitirdim ki ikincisi dün bitti fakat içimde enteresan bir istek tekrar açıp baştan başlamak istiyor bir yol gösterin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurdocTR

Millet oyunu alıcam ps3 te bitirdim ps4 e alıcamda multiplayer nasıl ölümü yaşıyomu yoğunmu ?

mp kalabalık.
  • Beyler oyunu almayı düşünüyorum PS3'de hikaye modunu bitirmiştim ama online hiç oynamamıştım.

Sorum şu Türkçe dil'in online'da önemi var mı acaba

• quote:

İşte oyun böyle efsanevi olunca etkisinden de kurtulamıyorsun. Tekrar paylaşmak istiyorum ara ara dinliyorum bunu direk oyunun atmosferi içinde hissediyorum kendimi müzik etkisi işte. Efsane oyunun efsane müziklerinden biri
    hastaneden kaçış

Sanat eseri

aynen Müzikleri de efsane. Umarım The last of us 2 de aynı müzisyene verilir. Gustavo'ydu sanırım soyadını hatırlayamadım. Her gün dinliyorum. The Path, The last of us you and me yi de dinleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

hastaneden kaçış

Sanat eseri

aynen Müzikleri de efsane. Umarım The last of us 2 de aynı müzisyene verilir. Gustavo'ydu sanırım soyadını hatırlayamadım. Her gün dinliyorum. The Path, The last of us you and me yi de dinleyin.

Gustavo santoalla gibi bişeydi :D neyse adi lazim degil :D muzik yapsin yeterki

• Müziği küçümsemeyin oyunun aksiyon seviyesini dramını herşeyini anlatır

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Müziği küçümsemeyin oyunun aksiyon seviyesini dramını herşeyini anlatır

Kucumsemedik zaten dostum. Acikcasi duydugum en guzel soundtrack lerdendir. Belki en iyisi :)

• Merhaba ,

Sabah oldukça geç uyandım ,hava soğuk olması sebebiyle dışarı çıkmadım , bari film seyredeyim ya da oyun oynayayım dedim.Ancak pc de oyun oynamayı bırakalı kafadan 7-8 sene oluyor herhalde.Hani ancak olursa bir türlü silmediğim 3 adet simülasyon oyunu var zaten...Çok çok kafamı dağıtmak ,stress atmak istediğimde tablet yetiyor zaten , angry birds , chess, vb. gibi.... Pc'ye oyun alayım dedim sonra oyun sitelerine girdim baktım ne var ne yok diye .... Bu arada bir oyunun fiyatı 200tl olur mu kardesım ??

Haliyle neye baktıgımı anlamak ıcın youtube'de vıdeolarını ınceledım. bır kac tıklamadan sonra , pc de oyun oynamanın yanlıs bır sey oldugunu en azından kendım ıcın kanaat getırdım. Sanırım pc'ye asla oyun almam(yavanlığından ...) .Online oyunlardan da anlamam zaten. .Ancak ,

Youtube'de Last of Us'a rastladım.

Walktrough denmekte , kardeşim bu ne biçim bir seydir! Tam 9 saat yanlıs olmasın 542 dakıka boyunca Last of us izledim.

Bu saatten sonra oyun oynama arzusu kabardı resmen... İzlerken 1 dakıka bile sıkılmadım.Baştan sona seyrettım.Pür dikkat ...

Bu oyun değil ,film değil, roman değil ne kardeşim bu , ne?

Mıhlandım ekrana ,yemeği bile ekran karsısında yedim ,ustune cay ıctım ayıptır soylemesı ,bütün pazar gunumu yedi...

Bütün pazar günü feda olsun .

Konusu , karakterlerın dıyalogları , geçtiği mekanlar , anımasyonlar ,ara sahneler ,müzik, efektler ,Hani arayüzde kullanılan bir fonta dahi hayran oldum.
    Yahu 12 oscar'lı filmde bile bu drama derınlıgı yok...Bir tarafta insanların acımasızlığı bir tarafta aile konusunun ele alınışı , diğer yandan acaba bu hadise amerikan toplumunda değil de başkabir coğrafyada geçseydi kişilerin davranış profilleri aynı olur muydu kaygısı...Grafıkler desen adamlar her detayı ınce ınce hesap etmısler , aksıyon artınca artan muzıkler , teknik açıdan sahnelerin playstation kaynaklarını tasarruflu kullanma gayesine rağmen eksik edilmeyen sanatlsal sahneler ,bitki örtüsü ,atmosfer,objeler ,varlıklar bir sürü şey , teknik kısım bir tarafa ,kardesım oyunun ruhu var. Durum kesit hikaye teknıgı gıbı oyunun hemen bası girişte birden ne oluyoruz dıye konuya cekmesi ,say say bıtıremeyeceğim ...
    720p tum vıdeoyu ındırdım youtube den 3,7gb tuttu ama kalsın ,en musaıt zamanda buyuk ekranda tekrar ızleyecegım....

Bu konudakı sızler zaten oyunu bılıyorsunuz ,ben de bugun hayranı oldum ,soracagım şudur . playstatıon sahıbı degılım. Ancak gordum ki hem ps3 te hem de ps4 te bu oyun var sanırım.
    Sadece bu oyun için ps3 almaya karar verdım ,kendım tecrube etmek ıstıyorum ,bu bağlamda :

1- ps4 'e o denlı para veremem ,sımdılık.sırf bu oyun ıcın ps4 almaya deger mı?
    2-ps3 alsam , hangısını alacagımı bılmıyorum ,slım dıyorlar cw bırseyler dıyorlar ,ne alacagım yardım eder mısınız?
    3-Playstationlar hakkında 0 bilgi sahıbıyım , siz arkadasları da bana bastan asagı anltaın dıye kimseyi yorma keyfıyetım yok bu dogru da degıl ancak bana tarif derecesınde yön gosterır mısınız? Amaç : last of us oynamak ıcın adım adım ne yapılır ? burada cekındıgım nokta konsol bılgım olmadıgı ıcın ,alırım sımdı eve getırırım calısmaz , pal varmıs ntsc varmıs , 12gb lık 500gb lık varmıs , oyunu psn amerıkadan alacakmısım bır suru sey....

yardımcı olmanız dılegıyle.
    Tesekkur ederım.

oyun musun baştacı mısın nesin ,bravo ne dıyeyım, bravo...

edit/not: yukarıdaki mesajda paylaşılan soundtrack çok içten güzel... Saygılarımla Kıymetli Arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 21 Ocak 2015; 17:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Beyler oyunu almayı düşünüyorum PS3'de hikaye modunu bitirmiştim ama online hiç oynamamıştım.

Evet hocam Türkçe seçeneği online'da da bulunuyor.
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Amerika psn alırsan turkçe olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Beyler oyunu almayı düşünüyorum PS3'de hikaye modunu bitirmiştim ama online hiç oynamamıştım.

Hocam şu yüzden sordum ; İngilizce bir hesap var almayı düşünüyorum Türkçe dil online için önemli mi demek istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Hocam şu yüzden sordum ; İngilizce bir hesap var almayı düşünüyorum Türkçe dil online için önemli mi demek istedim

Aa pardon hocam Online için Türkçe çok önemli değil hocam

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.