Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu save ve ardından load yaparak açıyoruz diymi?load game dediimde baya bekliyorum açilmasini.baska yolu varmidir acaba?yoksa bu save ve load olayi doğrumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

beyler yardım ya son bolumdeyım asker dolu cephanemde yok ölüp duruyorum yokmu bi püf nokta fılan hastanedeyım

not: zor da oynuyorum

Görünmeden en sağdan ilerle, içeriden bir askeri öldür, cephanesi düşerse belki bir şansın olur :D

Bitirdim uzun ugraslar sonucu. Bidaha hayatta bi oyunu zor da oynamam herhalde. :D

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    O zamanda bu zevkten mahrum kalırsın

• Hocam öncelikle eğer elinde bomba varsa hemen koş ve kapıya yakın bir yere kur o bombaları.Eğer molotof varsa ileri git bunlar yukarıdan gelecekler bi kaç tanesi aşağı atlayınca hemen o atlayanlara doğru molotof at onlar yansın bi süre arkadan gelenlerde yansın yada hasar alsınlar.Gerisi senin yeteneğine kalıyor ben yakın dövüş silahları ile dövmüştüm orada bir çoğunu

Oyunu gerçekçi modda bitirdim.Şimdi Afetzede+ başladım bakalım bütün silahları bütünü ile geliştirebilecek miyim.Çünki ilk oyunda çoğu kapıyı çakı olmadığı için açamadım.Bu durumda fazlada parça toplayamadım.Eğer geliştirebilirsem platini alırım ama gelişmezse bilmiyorum ne yapacağımı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

Arkadaşlar oyunu save ve ardından load yaparak açıyoruz diymi?load game dediimde baya bekliyorum açilmasini.baska yolu varmidir acaba?yoksa bu save ve load olayi doğrumu?

Yokmu cevap verebilecek bi arkadaş. ?

• Arkadaşlar multi için ücretli silah vs aldım ancak onları kullanamıyorum level 1 suan neden böyle?

• quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu save ve ardından load yaparak açıyoruz diymi?load game dediimde baya bekliyorum açilmasini.baska yolu varmidir acaba?yoksa bu save ve load olayi doğrumu?

Yokmu cevap verebilecek bi arkadaş. ?

Oyun otomatik kaydediyor, sen de kaydedebilirsin? Her önemli sahneden sonra kaydediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

oyuna tekrar başladım. en başta askerler 4 kişiye başta güvenlik(virüs) taraması yapıyorlar. askerin birine gıcıklığına salça oldum. uzak dur dedi durmadım öldürdü iyi mi. silahsız bir adama yapılır mı bu. yüzünü aklıma kazıdım ama oyunun ilerleyen yerlerinde denk gelirse özellikle infazını gerçekleştirecem.

O yüzü, daha pek çok kez göreceksin
  • Valla oyunu ilk defa dün oynadım ps4 te daha önce ps3 te 2 defa bitirdim ve aldığıma değdi diyebilirim özellikle görüntüdeki netlik ve 60 fps hakikaten kayda değer bir fark yaratmış ve farklı bir zevk veriyor bana şu anda hazır fiyatı da ucuzlamışken bence almayı düşünenler hemen edinsin bir tane.
  • son bölümdeyim bitmesin diye oynamıyorum ps 4 te başka oyunumda yok şuan zaten tekrar başlarmıyım hemen değil ama bi kaç ay sonra muhakkak.. çok iyi oyun karlı bölüm oldukça zordu ter aktı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

son bölümdeyim bitmesin diye oynamıyorum ps 4 te başka oyunumda yok şuan zaten tekrar başlarmıyım hemen değil ama bi kaç ay sonra muhakkak.. çok iyi oyun karlı bölüm oldukça zordu ter aktı :)

Max 2 hafta icinde bi ust zorlukta bi daha baslayacagina bahse girerim hocam :)

• Oyunu yeni oynamaya başladım.single bitince online a da gecerim diye düşünüyorum.burdan oynayanlar varsa ekleyebilirler.beraber oynamak daha keyifli olur sanırım
    PSN: VibrantTR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler specter diye bi silah aldım 5 liraya psn'den, o silah nerde ya bir şey yapmam gerekiyor mu? bulamadım bir türlü 5 liram boşuna mı gitti şimdi :(

edit: shadow seçeneğindeki taramalıyı spec yani düşmanın seni farketmemesini sağlayan bi eklentiymiş bu boşa aldım resmen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 27 Ekim 2014; 22:21:27 >
  • sonuçta mecburen bitecek malesef
  • Oyunu normal modda bitirdim. Şimdi zorda başlama istiyorum ama seçemiyorum sadece kolay ve normal seçiliyor ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

Oyunu normal modda bitirdim. Şimdi zorda başlama istiyorum ama seçemiyorum sadece kolay ve normal seçiliyor ne yapmam lazım?

New Game+ seçeneğiyle sadece bitirdiğin ile aynı veya ondan daha düşük zorluk seviyelerinde başlayabilirsin. Daha yüksek zorluk seviyesinde başlamak istiyorsan ya New Game seçeneğini seçeceksin(+ olmayan) ya da New Game+ seçip normal seviyede başlayıp daha sonra ayarlar kısmından zorluğu yükselteceksin.
  • 9 saat olmus %46 ya gelmısım fena degıl oyun hıkaye uzunlugu olarakta oyuncuları tatmın edıyor cıddı anlamda olmus bır oyun oyuna baslayalı 4 hafta olmak uzere az az oynuyorum artık 2. ayın sonunda normal oyun bıter sonra 1 haftada ek paket surer oh mıs .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

9 saat olmus %46 ya gelmısım fena degıl oyun hıkaye uzunlugu olarakta oyuncuları tatmın edıyor cıddı anlamda olmus bır oyun oyuna baslayalı 4 hafta olmak uzere az az oynuyorum artık 2. ayın sonunda normal oyun bıter sonra 1 haftada ek paket surer oh mıs .d

Bu saat ve % olayına nerden bakıyoruz acaba dostum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

9 saat olmus %46 ya gelmısım fena degıl oyun hıkaye uzunlugu olarakta oyuncuları tatmın edıyor cıddı anlamda olmus bır oyun oyuna baslayalı 4 hafta olmak uzere az az oynuyorum artık 2. ayın sonunda normal oyun bıter sonra 1 haftada ek paket surer oh mıs .d

Bu saat ve % olayına nerden bakıyoruz acaba dostum?

Oyun Yükle kısmında options'a basıp seçeneklerden bilgiye girersen görebilirsin.

• Kulaklık gelsinde tekrar ıynacağım şu oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.