Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (11 Mobil) - 3 Masaüstü11 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pky arkadaşlar ben henüz baslardayim ve shiv almayi cozemdim var gorunuyo ama elime alamiyorm.silah tugla aliyrm ama shiv alamiyrm.ds4 te hangi tuslarla aliniyo shiv ve etkili kullanma mantığı nedir?saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar Primary hesap olarak Us psn im var suanda
    The Last Of Us ı sadece singleplayer olarak oynamak istiyorum.
    Bu sec or pri olaylarını tam bilmedigimden soruyorum acaba sec hesap mı almam gerekli forumda birinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalknight -- 17 Ekim 2014; 11:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Aynen dostum :)

hocam ileride daha da zorlayacak bölümler var. (gerçekçi modda falan oynuyorsan) ben orayı şöyle geçtim; önce jeneratörü çalıştırmadan üst kattaki geçiş kartını al. bu esnada sana 2-3 enfeksiyonlu saldıracak. onları haklıyacan bir şekilde. sonra geçiş kartının açacağı kapıyı bul. yanına git. daha sonra jeneratöre gidip o rotayı ezberle. jeneratörü çalıştırdıktan sonra tam gaz o rotodan topukla kapıya doğru. kimseye sataşma kapının olduğu katta bir tane dev enfeksiyonlu var, koşarak yanından geç, kapıya var. kartı sok. tam o sırada sana zehirinden atacak, 1 adet darbe alıp kapıdan geçerek kurtulacaksın :) savaşma onunla.

Ben oyunu gerçekçi modun bi önceki modunda bitirmiştim. Orada dev hastalıklıyı öldürmeden kart kağıyı açmıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

quote:

hocam ileride daha da zorlayacak bölümler var. (gerçekçi modda falan oynuyorsan) ben orayı şöyle geçtim; önce jeneratörü çalıştırmadan üst kattaki geçiş kartını al. bu esnada sana 2-3 enfeksiyonlu saldıracak. onları haklıyacan bir şekilde. sonra geçiş kartının açacağı kapıyı bul. yanına git. daha sonra jeneratöre gidip o rotayı ezberle. jeneratörü çalıştırdıktan sonra tam gaz o rotodan topukla kapıya doğru. kimseye sataşma kapının olduğu katta bir tane dev enfeksiyonlu var, koşarak yanından geç, kapıya var. kartı sok. tam o sırada sana zehirinden atacak, 1 adet darbe alıp kapıdan geçerek kurtulacaksın :) savaşma onunla.

Ben oyunu gerçekçi modun bi önceki modunda bitirmiştim. Orada dev hastalıklıyı öldürmeden kart kağıyı açmıyordu

allah allah. hocam ben gerçekçi modda böyle geçtim, hiç bulaşmadım dev yaratığa demek buna boşuna gerçekçi mod dememişler :P

• quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

arkadaslar Primary hesap olarak Us psn im var suanda
    The Last Of Us ı sadece singleplayer olarak oynamak istiyorum.
    Bu sec or pri olaylarını tam bilmedigimden soruyorum acaba sec hesap mı almam gerekli forumda birinden?

Hayir gerekmez.ayni oyunu hem pri hem sec oynayabilir single olarak.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    iyi guzel hosta sunlari spoilrr icine alin oyunu oynamayan insanlar var

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam, özür dilerim. atlamışım tamamen. kapattım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

Pky arkadaşlar ben henüz baslardayim ve shiv almayi cozemdim var gorunuyo ama elime alamiyorm.silah tugla aliyrm ama shiv alamiyrm.ds4 te hangi tuslarla aliniyo shiv ve etkili kullanma mantığı nedir?saygilar

Yok mu yardımsever arkadaş bana bu noktada yardımcı olabilecek??şaşırdım valla

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    Birini yakaladığın zaman shiv çıkıyor normalde eline alıp birine dalamıyorsun, yakaladığın kişiyi bıçakla öldürmeye yarıyor.

• quote:

quote:

hocam ileride daha da zorlayacak bölümler var.
    (gerçekçi modda falan oynuyorsan) ben orayı şöyle geçtim; önce jeneratörü çalıştırmadan üst kattaki geçiş kartını al. bu esnada sana 2-3 enfeksiyonlu saldıracak. onları haklıyacan bir şekilde. sonra geçiş kartının açacağı kapıyı bul. yanına git. daha sonra jeneratöre gidip o rotayı ezberle. jeneratörü çalıştırdıktan sonra tam gaz o rotodan topukla kapıya doğru. kimseye sataşma kapının olduğu katta bir tane dev enfeksiyonlu var, koşarak yanından geç, kapıya var. kartı sok. tam o sırada sana zehirinden atacak, 1 adet darbe alıp kapıdan geçerek kurtulacaksın :) savaşma onunla.

Gercekci modda ikinci denememde hic darbe almadan gectim orayi
    Şuanda son chapterdayim ve daha hiç medkit kullanmadim oyunun basindan beri. Ayni yeri 50 kere denedigimi biliyorum darbesiz geceyim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

quote:

quote:

(gerçekçi modda falan oynuyorsan) ben orayı şöyle geçtim; önce jeneratörü çalıştırmadan üst kattaki geçiş kartını al. bu esnada sana 2-3 enfeksiyonlu saldıracak. onları haklıyacan bir şekilde. sonra geçiş kartının açacağı kapıyı bul. yanına git. daha sonra jeneratöre gidip o rotayı ezberle. jeneratörü çalıştırdıktan sonra tam gaz o rotodan topukla kapıya doğru. kimseye sataşma kapının olduğu katta bir tane dev enfeksiyonlu var, koşarak yanından geç, kapıya var. kartı sok. tam o sırada sana zehirinden atacak, 1 adet darbe alıp kapıdan geçerek kurtulacaksın :) savaşma onunla.

Şuanda son chapterdayim ve daha hiç medkit kullanmadim oyunun basindan beri. Ayni yeri 50 kere denedigimi biliyorum darbesiz geceyim diye

büyük başarı :) benim adam garibim hep eli böğründe geziyor medic ihtiyacı yüzünden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

quote:

quote:

büyük başarı :) benim adam garibim hep eli böğründe geziyor medic ihtiyacı yüzünden

Oyunu bitirmeye az kaldi ancak silah gelistirmelerini tamamlamak icin 250 silah parcasi daha lazim, herseyi toplamama ragmen iki kere bitirmek yetmiyecek gercekci ve normal modda. Oyuna bir kere daha yeni oyun+ da baslasam parca toplamaktan cok gelistirecegim silahi ilerleyio bulmak problem olucak ve neredeyse 3 kere bitirmis olacagim oyunu. Sifirdan baslamadan parca toplayip bi silahlari gelistirmenin bir yolu var mi biliyor musun

• 6.30 saat olmus %42 ye geldım pıttsburg bolumundeyım bu oyunda bence en etkılı sılah molotof arkadas atıyorsun sonra seyredıyorsun solenı .d malzeme slotları yetmıyor herseyden uc tane tasımak canıma okudu bır bakıyorum envanter dolu bır bakıyorum hersey bosalmıs .d etrafa dalıp gezınırken zombılerın saldırmasıda hos degıl .d
    eline alamazsın zaten sadece gerekli yerlerde kullanıma açılıyor. dikkat etmemişsin bu noktaya. adamı arkadan yakaladığında envanterinde varsa üçgen tuşu çıkar. bir de bazı kapıları açmak için kullanabiliyorsun. normalde eline alıp gezemezsin. öyle olasa en zorda sadece bıçakla oynardım.
  • Oyunun bazı yerleri çok zor bence ya. 10 15 kere falan deneyip geçemediğim bölüm sonrası 1 haftadır açmadım hiç. Şu sonradan tanıştığım genç bir siyahi çocuk ve yanındaki küçük var hani beraber köprüyü geçecekken satıp gidiyolar. Her neyse köprüyü falan geçtikten tüneller falan bir bölümünde kapının üstünden bizim küçükler sığıp geçiyorda hani 10 15 yaratık siyahi arkadaşla bizim üstümüze koşuyolar işte başlıyoruz falan diyor bizim adam orayı nasıl geçtiniz ya öldür öldür bitmiyolar kaçacak yer de yok.
  • Pky arkadaşlar oyunun seviyesini birdaha değistiremiyomuyuz.taa en başta neyse o mu?ben normali seçmistim kolaya dönemezmiyim ayni oyun icin?

oyunu normalde oynayamıyor musun?
  • Yay neden kırılıyor?bide single da kullanması daha zor yayı

• SasabtrmS kullanıcısına yanıt
    Oyunu 2 kere gerçekçi 3 kerede normal modda bitirdim sırf trophy için. Hepsini aldım sadece multiplayer trophysi kaldı onlarıda alınca platinyum trophysi açılacak. Oyunda sadece 1 bölümde takıldım ellie ile oynarken diğer leri kolay.

• arkadas su konuda spoiler vermeyin spoiler butonu var yazin onun icine ne yaziyorsaniz amaciniz ne

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.