Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen senede 16 haziranda çıkmıştı gene yakın bi tarihte çıkacak güzel.
  • güzel oldu oynamamıstım oyunu ps4 de kısmetmiş. gta5 de gelir inşallah ayrıca gow un tum oyunlarını tek paket halinde tekrar ps4 e çıkarırlarsa ps4 de tekrar oynamak güzel olur
  • Bir oyunu 2 defa şimdiye kadar bitirmedim ama bir last of us olunca isler değişir diye düşünüyorum..
    Ne oyundu ama, oynadigim oynayacağım en mükemmeliydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

The Last of Us‘ın üçüncü ve son DLC’si Grounded Bundle 6 yeni trophy ile geliyor. DLC oyuna yeni haritalar, yeni silahlar ve yeni beceriler de ekliyor. Yeni eklenen silahların arasında çift namlulu pompalı tüfek ve grenade launcher gibi silahlar bulunuyor. Yeteneklerin arasında ise hayatta kalmanıza yardımcı becerilerin yanında silah becerileri de bulunuyor.

• JOEL LAST OF US PS4 sürümünü ilk gördüğünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 18 Nisan 2014; 18:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

/>

JOEL LAST OF US PS4 sürümünü ilk gördüğünde

Ben oyunu bitirdim böyle bir sahne hatırlayamadım yav, yoksa mod falan mı bu

• THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

Çıkış tarihi yazın falan diyoruz ama neden US Psnde çıkış tarihi 31 Ara 2014 olarak görünüyor acaba ?

Click

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

Çıkış tarihi yazın falan diyoruz ama neden US Psnde çıkış tarihi 31 Ara 2014 olarak görünüyor acaba ?

Click

Yer doldurucu o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikaye farklı olursa sırf bu oyun için ps4 alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

hikaye farklı olursa sırf bu oyun için ps4 alırım

Hocam oyun remastered sürüm yani sadece makyajlanacak ve PS4'e çıkacak. Bir de ekstradan çıkmış DLC'leri içerecek. Hikayede bir farklılık olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

quote:

Hocam oyun remastered sürüm yani sadece makyajlanacak ve PS4'e çıkacak. Bir de ekstradan çıkmış DLC'leri içerecek. Hikayede bir farklılık olmayacak.

Hikaye yine ayni hikaye . Ps3 de oynamamis olanlar mutlaka oynamali ps4 surumunu

• 20 haziran listeledi amazon demiştim de tekrar TBA'ye dönmüşer 12.31.2014 yaparak. ertelendi büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staylano

20 haziran listeledi amazon demiştim de tekrar TBA'ye dönmüşer 12.31.2014 yaparak. ertelendi büyük ihtimal.

Eğer öyleyse ertelenmeyen oyun kalmıyacak neredeyse

• PS3 te oynayamamıştım bu oyunu. Çıkışına da çok az kalmış. Bir de GTA V geldimi 10 numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Orijinalden alıntı: staylano

20 haziran listeledi amazon demiştim de tekrar TBA'ye dönmüşer 12.31.2014 yaparak. ertelendi büyük ihtimal.

Eğer öyleyse ertelenmeyen oyun kalmıyacak neredeyse

Amazon hiç 20 haziran yapmadı hep 31 Aralıktı.O tarih tutucu tarih.Çıkış tarihi açıklanmayan oyunların hepsinde 31 Aralık yazar

• Ya arkadaşlar oyunu daha önce alanlar için yükseltme seçeneği olacak mı uygun bir fiyattan ? Yeniden para vermek istemiyorum o kadar
  • quote:

quote:

Yani hocam bu ikinci oyun değil birinci oyunun aynısı sadece görüntü iyileştirme var + olarak dlc de içinde olacak yani doğrumu anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

quote:

Yani hocam bu ikinci oyun değil birinci oyunun aynısı sadece görüntü iyileştirme var + olarak dlc de içinde olacak yani doğrumu anladım

Evet

• Remastered sürüm alınır ps4'e, sıkılmadan 2.kez bitirebilirim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.