Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.292
Cevap
23
Favori
59.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve bu oyunu alelacele para toplamak için neden çıkardıkları da çok açık. Müthiş para harcadıkları yıllarını verdikleri Part 2 SIRF senaryosu yüzünden linç yiyip bugüne geldiğimizde zar zor 10 milyon sattığı için o yapamadıkları satışların acısını bir yerden çıkarmak istediler. 10 milyon kötü bir satış rakamı değil ama böyle bir marka böyle büyük yatırım için kesinlikle düşük kaldı. Ve bak 2 saattir burada herkes bana kafasında sony, ps düşmanı yaftasını yapıştırdı ama part 2 TAŞ gibi oyundu. Sadece senaryo için oyun haksız yere boklandı. Ben diyorum ki 1'i remake yapmışsın baştan aşağı tasarla bölümleri, mekanikleri ekle, dodge olsun sürünme olsun, çeşitlendir, yarım saatlik ufak bir ek senaryo koy bir şey biz de oynayalım.

Yani öyle garip insanlar var ki şu konuda her eleştireni troll, sony düşmanı, last of us düşmanı sanıyorlar. Arkadaşlar türkiyede ergenlerin sırf senaryodan dolayı bok attığı part 2, geçen jenerasyonun en sağlam gözüken oyunuydu. mekanik olarak da en iyi 2-3 oyunundan biriydi. bu firmanın neler yapabileceğini bildiğimiz için böyle konuşuyoruz. yoksa fanboyluk yapmasını biz de biliriz.

• al işte konuda beğeni yağmuruna tutulan troll mesajlar. buna cevap vermeye değmez. ama eleştiri mesajına 2 beğeni gelince hemen troller doluşmuş oluyor. bu ergen fanlar harbiden acayip. xD

• Millete hakaret ediyorsun sonra gelmis ona buna troll diyorsun, bence bi elini yuzunu yika Remake agir gelmis, hadi bakiyim yavas yavas ...  

• aynen aynen 10 sayfadır burada her eleştirinin altına damlayıp "oynamayan ikilesin" diyen adam hakaretten falan bahsediyor. sen git platinini al burada herkese cevap yetiştireceğine. :)

• Hocam yanlış anlamazsanız bir sorum olacaktı bu oyunu ps3 te yada ps4 oynadınızmı hiç yada 2. Oyunu ps4 de oynadınızmı yoksa hiç oynamayıp önyargıylamı yaklaşıyorunuz gerçi beğenmek zorunda değilsiniz ben mesala beğenmediğim bir oyunun konusuna fazla yazmam çünkü bana göre değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 2 Eylül 2022; 18:7:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

oyunu ps3te bitirdim, ps4'te de remastered bitirdim. oyun çok güzel, oyuna bir şey demedim ki hiç? 3.kez aynı oyunu çıkartıp tam fiyattan çıkartmalarına lafım. onu yapıyorlarsa da bari part 2'nin mekaniklerini koysalardı, YİNE alırdım ama o da yok diyorum. part 1 ps3 gen, part 2 de ps4 gen'in en güzel gözüken oyunları bence (rdr2 sadece daha iyiydi diyebilirim). mekanik olarak da hikaye olarak da ayrıca iki oyun da top listeme girer. ben neden bu oyunu eleştiriyorum gibi görünüyor onu anlamadım hala.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Keşke bütün troller benim gibi olsa. En azından bilgi alışverişi olurdu.

Hayırlı forumlar kardeş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Last of us oynanışı ön planda olan bir oyun değil tabiki senaryo iyi değilse eleştri olur en büyük olarak senaryo üzerinden değendirme yapılır. Bunda garip bir şey yok hocam.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Hocam part 1 oynanışı artık eski ve bir numarası yok ama 2 için hiç katılmıyorum. animasyon kalitesi bölüm tasarımları silahlar yapay zeka kombat falan çok çok üst düzeydeydi.

• O zaman sizin çok beğendiğiniz bir oyunun remake’i falan çıkarsa bu fiyatlara almazsınız hocam tepkinizi koyarsınız ya da kiralayıp oynarsınız.

• Remasteredmake diyelim olsun bitsin arkadaşlar. Fiyat konusunda çoğunluk hemfikir ama onunda çözümü var kiralama. 75 TL'ye 10 günlük kiralayın, bitirin. Platin de alınır bu sürede. Yada yok ben kiralamaya gelemem diyorsanız yeni bir hesap açıp ona satın alın, sec hakkını satın, keyfinize göre oynayın yine pek zararınız olmadan satarsınız. Anlatıyorum ama bunları burada herkes biliyordur. Ben şahsen single player bir oyunu platinledikten sonra oyun hesabımdaymış, değilmiş hiç önem arz etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 2 Eylül 2022; 18:52:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Part 2 gibi olsaydı oynanış, Joel çok OP olurdu. İkinci oyunda Ellie hareket kabiliyeti ve dövüş yetenekleri daha iyi olduğu gibi düşman yapay zekası da üst seviyeydi. Plan yapıp farklı yerlerden saldırıyorlardı, üstelik köpekler yüzünden saklanmak neredeyse imkansızdı. Ha sıfırdan bir remake yapılıp bunlar yapılamaz mıydı, 2 sene sonra çıksaydı yapılırdı heralde.

• Şu şehir merkezinden 2-3 tane SS patlatında kendimize gelelim oyunu oynayan arkadaşlar,o bölümde ki atmosfer ps3'te bile inanılmazdı ps5'te düşünemiyorum 😁 ilk oyunda ki en sevdiğim bölümde yıkıl gökdelenler ve o gökdelenlerin içinde gezmek

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Devlet binasinin oralardayim grafikler şov, senin icin Ss alacam birazdan ...  

• Teşekkürler hocam bekliyorum sabırsızlıkla 👍🏻

• Adamlar koskaca oyunun taşını sıkıp suyunu içiyorlar ya helal olsun valla,

Playstation 10'a bile gelir bu remake.

Şimdiden duyar gibiyim Playstation 10 çıkıp remake yaptıkları zaman şehir merkezine geldim SS atarım birazdan görsel şow var kanka.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Daha dün Rockstar’a küfür ediyorlardı.

• Konu savaş alanına dönmüş  her şey günümüzde ekonomik maalesef ülkecek gerginiz, evet fiyat kesinlikle gereksiz pahalı fakat alanlara da keriz denilmesi olmamış.

Daha gökdelene yeni geldim fps modun da 55incte hafif bulanıklık oluyor fakat şahane detaylar, bazı ufak tefek kaplamalar yetersiz. Keşke bir kaç yeni bölüm eklenseydi akışa uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 2 Eylül 2022; 21:36:47 >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Gerçekten merakımdan soruyorum, remake ya da remastered olarak çıkış yapıp tam oyun fiyatına satılan oyunlara karşı nasıl bir tepki koyabiliriz? İnsanlar alıyor diye yeni ve kaliteli oyun yapmamalarına karşın nasıl bir tepki koyabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.