|
Hype olmamasının sebebi PS oyunu olmasından ziyade marka olarak oyuncuların çok fazla konuştuğu ve bence biraz da suyunun haddinden fazla sıkılmış olmasından kaynaklanıyor bence. İlk oyun zaten oynamayan insanların bile kulağına giden bir efsane idi. İkinci oyun ise hayranları bıçak gibi ortadan ikiye bölen bir yapımdı. İlk oyunun çıkışından beri bakıyorum da neredeyse her sene TLOU muhabbetlerde bir şekilde kendine yer bulmaya devam etmiş. İkinci oyundan sonra ise direk o yaz yine muhabbetlerin başını çekti sızıntılarıyla, sonuyla vs. Şimdi ise dizisi ve ilk oyunun PC portu ile bu muhabbet tavan yapar zannediyorsunuz ama aksine insanlar farklı şeyler konuşuyor artık. Daha 3 ay önce PS5'e çıkan remake bile 2 hafta ya konuşuldu ya konuşulmadı. Şahsen bunun sebebinin insanların bıkmasıyla beraber ikinci oyunun radikal hikayesi yüzünden de olduğunu düşünüyorum. Yine de her halükarda eğer dizisi iyi çıkarsa PC portunun da bir o kadar konuşulacağına ve gündem olacağına inanıyorum. Şimdi ise aman aman bir bekleyiş zaten olamaz çünkü dediğim gibi marka gerek radikal kararlarıyla gerekse de suyunun fazla sıkılmasıyla çok fazla konuşuldu zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı