Şimdi Ara

The Last of Us Post-Pandemic Edition (Koleksiyon Sürümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Türkiye The Last Of Us ön-sipariş hediyelerini açıklamış (aman ne hediyeler )ve herzamanki gibi koleksiyon sürümleri ülkemizde satılmayacak ( uncharted ve god of war da olduğu gibi) neyazıkki. Oyunun sürüsüne koleksiyon sürümü olmasına rağmen ülkemizde neden satışa sunulmadığını Sony Türkiye yetkililerine sormak isterim neden ? Hiçkimse çıkıpta açıklama yapmak istemiyor; tamam almak isteyen parası olan yurtdışından alabilir ama neden böyle koleksiyonlardan mahrum bırakılıyoruz acaba. Neyse yurtdışında satışa çıkacak olan koleksiyon sürümleri aşağıda gerçekten tam arşivlik almak isteyen gözatsın derim.

The Last of Us Post-Pandemic Edition 159.99 $

The Last of Us Survival Edition 79.99 $

The Last of Us Joel Edition

The Last of Us Ellie Edition

• ağustos ayında çıkacak olan yeni splinter cell oyununun bile koleksiyon sürümleri şuan ön-siparişte sony türkiye uyuma artık uyuma !!!
  • Joel ve Ellie Edition burada satışa çıkacak.
  • Bu Türkiye'de satışa çıkarsa baya uçuk olur fiyatı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bu Türkiye'de satışa çıkarsa baya uçuk olur fiyatı..

Ben Turkiye'ye gelmezse shopto'dan almayi dusunuyorum Joel edt. Kargoyla 200 lira civari oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bu Türkiye'de satışa çıkarsa baya uçuk olur fiyatı..

500 tl resident evil 6 nın koleksiyon sürümü satıldı bu ülkede
  • elly hoel gelicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last Of Us Part 1 Remake
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Post-Pandemic Edition sadece Amerika'daki GameStop mağazalarına özel. Bir tarafınızı yırtsanız da Türkiye'de göremezsiniz, distribütörlerin yapabileceği de bir şey yok bu konu hakkında. GameStop ciddi paralar ödüyor bu tarz "exclusivity"e sahip olabilmek için.

Ayrıca ön-siparişe açılmasından itibaren 1 hafta içerisinde tükenmiş bir sürüm bu, şu anda karaborsada. Hiçbir GameStop mağazası satışını yapmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 7 Mayıs 2013; 13:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Post-Pandemic Edition sadece Amerika'daki GameStop mağazalarına özel. Bir tarafınızı yırtsanız da Türkiye'de göremezsiniz, distribütörlerin yapabileceği de bir şey yok bu konu hakkında. GameStop ciddi paralar ödüyor bu tarz "exclusivity"e sahip olabilmek için.

Ayrıca ön-siparişe açılmasından itibaren 1 hafta içerisinde tükenmiş bir sürüm bu, şu anda karaborsada. Hiçbir GameStop mağazası satışını yapmıyor artık.

naaptin hocam almissindir sen

• quote:

Orijinalden alıntı: N3xT-Xp

quote:

Post-Pandemic Edition sadece Amerika'daki GameStop mağazalarına özel. Bir tarafınızı yırtsanız da Türkiye'de göremezsiniz, distribütörlerin yapabileceği de bir şey yok bu konu hakkında. GameStop ciddi paralar ödüyor bu tarz "exclusivity"e sahip olabilmek için.

naaptin hocam almissindir sen

Yok, yetişemedim malesef.. Bu ara masraf çok oyunlara pek harcama yapamadım, belki yaza doğru alırım ebay'den.

• quote:

doğrudur benim söylemek istediğim GameStop gibi ülkemizde bu işi adam akıllı yapabilecek firma olmadığıdır ; biraz daha oyun sektörüne hız verebilecek taze firmalara ihtiyaç var ülkemizde hala farkında değiller herhalde oyun sektörünün kazancından.

• Post Pandemic Edition'ın $160'lık etiket fiyatına bakmayın, en iyi ihtimalle 600 TL'ye satın alabilirsiniz şu anda. Önümüzdeki hafta doğum günüm, belki alırım =)
  • 129 liraya satıyoruz diyorlar ama joel & Ellie sürümü olduğu bile belli değil ; bu özel sürümü ayrıca getireceklermiş .PS türkiye sayfasında öyle bir açıklama yapıldı. Demek ki 129 liraya satılanlar Joel&Ellie versiyonları değil .normal versiyon.

Hani karınca deliğine çomak sokmak gibi anlaşılmasın ama biraz daha üstüne para koyunca -şahsen ben öyle yapıcam- post-pandemic versiyonunu alı
  • Post Pandemic Edition'a sahip olmayı çok isterdim. Ön siparişe sunulduktan kısa bir süre sonra bitti zaten. Ebay'de 2 katı fiyata satılıyor.
    Sony Türkiye GT5, Kill Zone 3 ve InFamous 2 için collector's edition getirmişti, ama iki kata fiyata satılınca talep fazla olmadı, belki bu yüzden
    artık getirmiyorlar. Veya da stok alamıyorlar, veya uğraşmak istemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

129 liraya satıyoruz diyorlar ama joel & Ellie sürümü olduğu bile belli değil ; bu özel sürümü ayrıca getireceklermiş .PS türkiye sayfasında öyle bir açıklama yapıldı. Demek ki 129 liraya satılanlar Joel&Ellie versiyonları değil .normal versiyon.

Hani karınca deliğine çomak sokmak gibi anlaşılmasın ama biraz daha üstüne para koyunca -şahsen ben öyle yapıcam- post-pandemic versiyonunu alı

129TL'ye satılan oyundur, Joel & Ellie versiyonları değildir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Post Pandemic Edition'a sahip olmayı çok isterdim. Ön siparişe sunulduktan kısa bir süre sonra bitti zaten. Ebay'de 2 katı fiyata satılıyor.
    Sony Türkiye GT5, Kill Zone 3 ve InFamous 2 için collector's edition getirmişti, ama iki kata fiyata satılınca talep fazla olmadı, belki bu yüzden
    artık getirmiyorlar. Veya da stok alamıyorlar, veya uğraşmak istemiyorlar.

sadecevgamestopicinuretildi

• Post Pandemic Edition ve joel & Ellie versiyonları ne oluyor. Aradaki fark ne :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

Post Pandemic Edition ve joel & Ellie versiyonları ne oluyor. Aradaki fark ne :(

Yukarıda arkadaş tek tek resimleriyle göstermiş, ciddi olarak mı soruyorsun bunu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

Post Pandemic Edition ve joel & Ellie versiyonları ne oluyor. Aradaki fark ne :(

Yukarıda arkadaş tek tek resimleriyle göstermiş, ciddi olarak mı soruyorsun bunu?

yok hayır oyunun içeriğinde bir değişiklik var mı yanlış sordum soruyu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.