|
The Last of Us Part II Yılın Oyunu Ödülü Sayısında The Witcher 3'ü Geride Bıraktı
-
-
çekirdeğimi aldım ve yorumları okumaya geldim -
Naughty Dog cd projekt'i geçemez demişlerdi rekor kırdı. Film gibi oyun helal olsun. -
Last of Us haterları verilen ödülleri saymaya çalışırken uykuya dalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 26 Ocak 2021; 17:6:1 > -
Anlamadığım bir şekilde oyun dünyasının en overrated serisidir kendileri.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Rekor kırmasını bekliyorduk ancak bu kadar erken olması bu ödüllerin devamı geleceği anlamına geliyor. :)
Tebrikler Sony ve Naughty Dog. :)
-
Neden bu ödülleri kaale almamamız gerektiğine dair güzel bir haber. -
homofobiklere inat bam bam bam!
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
Neden bu ödülleri kaale almamamız gerektiğine dair güzel bir haber.
Neden "BSC Misafiri" yorumlarını dikkate almamız gerektiğine dair güzel bir mesaj
Zamanında "Dua etsinler CD Projekt CP77 yi erteledi yoksa ödül falan alamaz" diyenler vardı. Ne yazık. Şaka bir yana ben de içten içe öyle düşürdüm çok fena yanılttılar. Helal hoş olsun. Hikaye her zaman kişiseldir. Sizin hikayeyi beğenmemiş olmanız oyunu kötü yapmaz. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boone -- 26 Ocak 2021; 17:13:21 >
İlk oyun güzeldi (X360'ım olmasına rağmen bana PS3 aldırtmıştı) ikinci oyundaki tutarsızlık ve (bana göre) uçuk boyuttaki sjw yüzünden hiç sevemedim ve ısınamadım. Part 2 genel olarak iyi diyebileceğim bir oyundu (oynayış, grafik ve atmosfer olarak), benim için ilk oyun daha iyidir (genel olarak). De açık konuşmak gerekirse Neil başta olduğu sürece en ufak beklentim yok Part III ya da adı ne olacaksa sıradaki oyundan. -
O değil de beni asıl TLOU1'den de fazla ödül almış olması şaşırttı. Gerçekten bu oyun ilkini geçebildi mi yani? -
Bu ödüllerin ne kadar taraflı bir şekilde verildiği anlaşılıyor. -
tebrikler bu ödül sizin
-
30 yıldır her büyük yapımı tüketmiş biri olarak kesinlikle tüm zamanların en iyi oyunu oldu benim için, hikayesi tartışılabilir sert ve karanlık bir hikaye sunmak istemişler beni çok tatmin etse de sevmeyeni anlıyorum ama oyun olduğu için oynanış tartışılmaz, inanılmaz bir görsellik animasyon savaş mekanikleri o vuruş hissi çarpışma hissi devrimsel bir deneyim yaşatıyor, uzun yıllar ama çok uzun yıllar daha iyisinin gelmesi çok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 26 Ocak 2021; 17:47:55 > -
Yılın oyunu ödülünü sonuna kadar hakediyor mükkemmel bir oyundu tüm oyuncular bu tecrübeyi deneyim etmeli
-
quote:
Orjinalden alıntı: Yanfo
homofobiklere inat bam bam bam!
homofobiklik ile alakasi yok çok göze sokmuşlar -
2020'de çıkan güzel bir oyun için normal -
Witcher 3 çok başkaydı. Bence saçma tlou 2 nin geçmesi.
tebrikler bu ödül sizin |
Neden "BSC Misafiri" yorumlarını dikkate almamız gerektiğine dair güzel bir mesaj
|
Anlamadığım bir şekilde oyun dünyasının en overrated serisidir kendileri.
|
Last of Us haterları verilen ödülleri saymaya çalışırken uykuya dalıyor.
|
Rekor kırmasını bekliyorduk ancak bu kadar erken olması bu ödüllerin devamı geleceği anlamına geliyor. :) Tebrikler Sony ve Naughty Dog. :) |
Zamanında "Dua etsinler CD Projekt CP77 yi erteledi yoksa ödül falan alamaz" diyenler vardı. Ne yazık. Şaka bir yana ben de içten içe öyle düşürdüm çok fena yanılttılar. Helal hoş olsun. Hikaye her zaman kişiseldir. Sizin hikayeyi beğenmemiş olmanız oyunu kötü yapmaz. :)
|
Dur ben senin zihniyetini bir güncelleyeyim. Dünya sağlık örgütü bunun fenni bir rahatsızlık olmadığını söylüyor. Yani kan testi yapıp da biyolojik olarak ölçümlenecek bir rahatsızlık değil; aksine ölçülemeyecek, psikoseksüel bir rahatsızlık. Psikyatrinin alanında yani. Amerikan Psikyatri Derneği, dediğin gibi, bunu 1973-74 senesine kadar hastalık sınıfında değerlendiriyordu. Yani dsm içinde idi. Ne oldu da ölçülemeyen bu psikyatrik rahatsızlık hastalık olmaktan çıktı? Oy cokluğu usulü ile. (3000 küsur oya 5000 küsur oy ile) yani politik bir karar. Lgbt lobilerinin baskıları sonucu. Bana kanıt sun diyorsun, Haziran 2019'da yaklaşık yarım milyon insan üzerinde eşcinsellik geni aradılar da bulamadılar. Bundan kaynak taramasına başlayabilirsin.
Son olarak, bir şeyin hastalık olabilmesi için, tedavisinin olması gerekir, doğru. Jung, Adler, Freud bunun tedavisini yapan birkaç isim. Bugün hastalık kabul etmeyen doktorlar(dayatmalarla) ,hocalarının tedavi ettikleri hastaları olduğunu söylüyorlar. Sözlü ifade ile orta yaşta tanıdıgı eşcinsel arkadaşının karşı cinsle evlilik yaptığını anlatan mülakatlar da var. Bu düşünceyi yayanlar, bu insanlar üzerindeki toplumsal baskıyı kaldırma niyeti ile hareket ettiler; ama şimdi ayrı bir insanlık suçu işliyorlar; tedavi olmak isteyen eşcinsellerin tedavi hakkını elinden alıyorlar. Tam bir açmaz. Sonumuz hayır olsun.. |
TLOU2'yi her ne kadar gereksiz abartılmış kısımlardan ve bazı senaryo kısımlarından dolayı eleştirsem de diğer oyunlar TLOU2'nin rakibi bile olamaz. The Witcher 3 her ne kadar detaylı bir oyun olsa da ,çooook geniş bir oyun olsa da büyük emek verilmiş oyun olsa da.TLOU2 nin rakibi değildir NET. TLOU2 ile kıyaslanacak bir oyun varsa onlar RDR2 ve GOW dur. |
The Last of Us serisi 500 den fazla ödül alarak şuan dünyanın en çok ödül alan Oyun serisi konumunda. The Last of Us Part II'de Tüm Zamanların En çok Ödül Alan Oyunu konumunda. Kalite = Naughty Dog |
Benzer içerikler
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
- age of empires mobil
- ghost of tsushima pc
- ea play pro fiyat
- denuvo anti cheat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X