Şimdi Ara

THE LAST OF US:PART II | SPOILER KONUSU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
5
Favori
13.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koftehor1

Joel öldükten sonra ellieyle oynamaya devam ediyoruz.
    Onu söylememin sebebi Joel'in ortalarda öldüğünü düşünüyordum. Bu şartlarda oyunun ikinci yarısını Abby ile oynama durumu katlanılması zor bir hal alıyor ama Joel başlarda ölüyormuş, işin şekli biraz değişti.

Benim düşüncem Ellie ve Abby oynanışlarının paralel ilerlediği yönündeydi, yani bir Ellie bir Abby şeklinde gider sanıyordum. Ancak görünen o ki, Ellie ile Abby'i bulana kadar oynayacağız, sonrasında da Abby'nin o ana kadar ne yaptığını öğrendiğimiz ikinci yarıya geçeceğiz. Yine de bazı yerler kafamda oturmuyor, zaman atlamaları var gibi gözüküyor, gerçekten nasıl bir ilerleyiş var çok merak ediyorum, son yıllarda bu kadar merak ettiğim bir oyun da olmamıştı. Spoiler yemek garip bir şekilde keyfi bozmadı bilakis merakımı hat safhaya çıkardı.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi Abby'n Ellie'yi ve Dina'yı haşat ettiğini biliyoruz. Ellie'nin Dina'yı Joel'in intikamı için terk ettiğini de biliyoruz. Acaba oyun Ellie'nin terk etmesi ile mi bitiyor? Sonra da Part 3'te Abby'i öldüreceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oyun boyunca bi ellie bi abby şeklinde oynayacağız ve oyunun sonunda abbyi oldurmeye cok yaklaşıp onu affedeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Talha Aynacı spoilersız soru cevap yaparken bir şey dedi.Ellieyle oynarken karaktere yapma diyorsun ama yapıyor bir şey dedi.Dina gibi hamile bir çift daha vardı oyunda. Acaba Ellie bu hamile çifti mi katlediyor ? Oyunun teması nefret ve spoilersız konuşanlar sadece Joelin ölümünden değil başka bir şeylerden de rahatsız gibiler. Benim aklıma böyle bir şey geldi. Ama sonra Abby'e neden Dinanın hamile olduğunu söylüyor ? Ya kendisinin yapamadığını başkasından umuyor ya da bu olay sonra gerçekleşiyor.
  • accengiz kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda affetme gibi bir şey olmaz %100 ihtimal vermiyorum
  • joelin oyunun ilk 2 saatinde ölmesi gerçekten çok saçma olmuş redditte felan abartıyorlar diyordum hak veriyorum şu an lgbt için joeli öldürdüler yorumları tavan yapmış durumda. gerçekten saçma bir şekilde kurgulamışlar.

özellikle joel abby ilk 2 saatin sonlarında kurtarıyor tommy ile birlikte sonra pusuya düşürüp joeli öldürüyor tommy yaşıyor.

inceleme yapan bazı adamlar oyunu internete düşürmüş. ve topa tutmuş bildiğin incelemeyi yapan internete düşüren kişinin fragmanla alakası olmayan bir oynanış şekli olduğunu ifade ediyor.
  • Pixopat'ın incelemesinde finali ile ilgili minik bir tatmin yorumu vardı, ben o yorumu gördükten sonra Abby'i öldüreceğimizi düşünüyorum. Oyunun içindeki şartlar Abby'e olan nefreti körükletiyor ve finalde Abby'i öldürmezsek, sıfır tatmin duygusu oluşur. Eğer böyle olsaydı bu puan ortalamasını tutturamazdı. İncelemelerin ortak noktasında şu ifade yer alıyor hep; "oyundaki bazı eylemleri onaylamak istemiyor olmanıza rağmen yapmak zorunda kalıyorsunuz" bu bence büyük oranda Abby'yi kast ediyor, belki Ellie'nin de bazı psikopatlıkları vardır ama Abby'nin Joel'i öldürmesi ve Ellie'i dövmesi kadar sinir bozucu bir an yoktur diye düşünüyorum. Ellie ve Abby arasındaki hikaye ister paralel gitsin ister ilk yarı ikinci yarı şeklinde olsun fark etmeksizin, bence finalde kontrolü Ellie'ye veriyorlar ve Abby'i öldürüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsclobberintime

Bu oyunda affetme gibi bir şey olmaz %100 ihtimal vermiyorum
    Olabilir ben sadece tahmin yürüttüm

Ama net bisey var ki oyunda karakterimizden nefret edeceğimiz bisey yapiyoruz abby zaten pek sevilmedigi icin o karakter bence ellie asıl mesele ise ellie ile ne yapacağımız

• tdsi kullanıcısına yanıt
    Abby lgbtye dahil birisi değil şunu bir aşalım artık.

Eğer demek istediğin Ellie ile Dinanın lezbiyen hikayesini işlemek için Joeli öldürdüler diyorsan zannetmiyorum böyle bir şey olduğunu açıkçası. İncelemelerine güvendiğim insanlar üstüne basa basa bunun oyunda bir yer kaplamadığını söylüyor. Joelin ölümünün bence başka sebepleri var doğru veya yanlış. Neilin Joeli öldürürken bu yüzden karar verdiğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 14 Haziran 2020; 14:35:2 >
  • itsclobberintime kullanıcısına yanıt
    yapılan yorumları söyledim bana göre saçma olan joelin bukadar çabuk ölmesi ve fragmanla oyunun alakası olmadığı.

sen kalk 25 yıl yaşamayı başar zorlukların üstesinden gel abby ile 20 saniye konuş ve öl üstelik sinirimi bozan joelin abby kurtarması ardından ölmesi.

THE LAST OF US:PART II | SPOILER KONUSU

Burada spoiler butonuna gerek yok.

Dedidklerine katılıyorum. Özellikle trailerın oyunla alakası olmadığını hatta yanlış yönlendirdiğini benden başka söyleyen bir elin parmağını geçmez.

Joel ilk oyudan yabancılara karşı oldukça tutumluydu. İsim verme konusunda mesela Henry ile tanıştıklarında Ellieyi sürekli dizginliyordu kendini ele vermemesi konusunda. Kaldı ki Ellie ile tanışmadan önceki yaşantısında da boş durmamış. Şimdi böyle birisini sen dediğin şekilde öldürünce dokunuyor sana. Ben tlouyu yalayıp yuttum resmen. Şöyle karakterin davranışlarına ters bir şeyler gördüğümde tilt oluyorum birde bu tersliğin üzerine hikaye inşa etmeye devam ediyorlar.

Diyorum ya şu oyun bir çıksın birkaç gün geçsin oynasın bir millet ondan sonra rahatça konuşabileceğiz gibi.
  • Trailer'ın amacı doğruyu göstermek değil ki, istenildiği gibi tanıtımlar yapılabilir bunun tek bir doğrusu yok.
  • Oyunun sonu sızdı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Burda canlı yayın yapıy vatandaş

• Arkadaşlar Facebook’ta çok alakasız bir sayfadan ağır spoiler yedim. Oyundan soğudum valla ya. Sizi 250 liradan kurtardım diye gülüyor bir de :(
    Yediğim spoiler...

Joel ölüyor, Trailer’daki Ellie’nin arkadaşının bir Kadın tarafından öldürüldüğünü yazmış

• Bütün oyun bir hiç içinmiş, o kadar propaganda falan. :) masterpiece hakkaten...

Nefret
    nEFRET

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.