Şimdi Ara

THE LAST OF US:PART II | SPOILER KONUSU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
5
Favori
13.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• THE LAST OF US:PART II | SPOILER KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 18 Haziran 2020; 2:53:55 >

Şöyle bir postta atılmış 4chanda. Abby starved to death olayına girmeden önce bir kombat sırasında ellie tarafından ısırılıyor. Eğer adamın yazdığı doğru olsaydı Abby çoktan dönüşmeliydi. Ben Ellienin insanları ısırarak dönüştürebildiğini düşünmüyor. O yüzden ilk oyunda David de bence dönüşmeyecekti eğer ölmeseydi. Birde bir yerde Dinaya ben insanları enfekte etmiyorum tarzı bir şey söylüyormuş herhalde bu da mantıklı geliyor.

• Sabah oyunun ana konusuna spoiler içine alarak oyunun sonu hakkında fikrimi yazdım, belki okumak istemeyen olur diye. Şimdi mesajı silmişler moderatörler ayrı sığır, mesaj yazanlar ayrı. Konu tamamen konsolundan şu kadar gün kaldı diye fotoğraf çekip birbirlerini etiketleyerek zevke gelenlerle dolmuş.

Oyunun sonu bu sabaha karşı ortaya çıktı redditte. Ellie ile Abby mini bossfightı gibi bir şey oluyor, Ellie sonrasında Abbynin ayrılmasına izin veriyor. Bu dövüş esnasında Ellienin iki parmağı kopuyor. Ondan sonra Ellie bir kulübeye gidip orda kopuk parmaklarıyla gitar çalıyor. Oyunun sonu rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bu konuda Nisandan beri kendi aramızda takılıyorduk artık burası karışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agahefendi10

Sabah oyunun ana konusuna spoiler içine alarak oyunun sonu hakkında fikrimi yazdım, belki okumak istemeyen olur diye. Şimdi mesajı silmişler moderatörler ayrı sığır, mesaj yazanlar ayrı. Konu tamamen konsolundan şu kadar gün kaldı diye fotoğraf çekip birbirlerini etiketleyerek zevke gelenlerle dolmuş.

Oyunun sonu bu sabaha karşı ortaya çıktı redditte. Ellie ile Abby mini bossfightı gibi bir şey oluyor, Ellie sonrasında Abbynin ayrılmasına izin veriyor. Bu dövüş esnasında Ellienin iki parmağı kopuyor. Ondan sonra Ellie bir kulübeye gidip orda kopuk parmaklarıyla gitar çalıyor. Oyunun sonu rezalet.
    benim tahmin tutmuş o zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: accengiz

Bence oyun boyunca bi ellie bi abby şeklinde oynayacağız ve oyunun sonunda abbyi oldurmeye cok yaklaşıp onu affedeceğiz
    benim tahmin :)

• accengiz kullanıcısına yanıt
    %100 ihtimal vermedim oyunun teması nefret dedim. Allah da belamı verdi. Lafı ağzıma tıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 18 Haziran 2020; 14:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsclobberintime

%100 ihtimal vermedim oyunun teması nefret dedim. Allah da belamı verdi. Lafı ağzıma tıktı.
    part 3 için yol yaptılar

• salak salak senaryo yazmışlar, abby elie nin gözünün önünde adeta işkence ile joel u öldürüyor, elie oyunun sonuna gelene kadar patlatmadik kafa, kesmedik boğaz bırakmıyor, oyunun sonunda abby i affediyor. yazacağınız seneryonun ejdadini öpeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

salak salak senaryo yazmışlar, abby elie nin gözünün önünde adeta işkence ile joel u öldürüyor, elie oyunun sonuna gelene kadar patlatmadik kafa, kesmedik boğaz bırakmıyor, oyunun sonunda abby i affediyor. yazacağınız seneryonun ejdadini öpeyim.
    bunlar uncharted 4 sonunda rafe i iyi öldürdü onu da bıraksaydık bari :)

• Oyunu satın almayı düşünüyordum ama malum sahneyi görünce vazgeçtim. Oyuncunun o kadar sevdiği, benimsediği karakteri vahşice öldürtüp bir de öldüren karakterle oynatmak ve oyunun sonunda yaşamasına izin vermek. Bu ne saçmalıktır yahu? Bir de neil efendi oyunda kendini modellemiş ve joel'in ölüsü üzerine tükürüyor. Şu an oyunu bedava verseler oynamak istemiyorum. 3 sene sonra plus'la bedava verilince belki oynarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Oyunu satın almayı düşünüyordum ama malum sahneyi görünce vazgeçtim. Oyuncunun o kadar sevdiği, benimsediği karakteri vahşice öldürtüp bir de öldüren karakterle oynatmak ve oyunun sonunda yaşamasına izin vermek. Bu ne saçmalıktır yahu? Bir de neil efendi oyunda kendini modellemiş ve joel'in ölüsü üzerine tükürüyor. Şu an oyunu bedava verseler oynamak istemiyorum. 3 sene sonra plus'la bedava verilince belki oynarım.
    Ya arkadaslar ben anlamadim cidden saka mi bu? Oyununun sonunu izlemedim ama baya bir yere kadar izledim abby'nin gecmisini ogrendim. Cok tahmin edilebilir cikti zaten. Artik oyunun sonunu duymak istemiyorum bile. Ya bu nasil bir oyun dizayni, nasil bir senaryo tercihidir. Joel'i olduren kisiyi oyun bize neden oynatmaya zorluyor. Butun hevesim kacti. Bu neyin kafasi gercekten anlamadim.

Dunyanin en iyi oyunu olsun ben bu senaryoyu oynamam. Ne kadar sacma bir sey yapmislar cok moralim bozuldu gercekten.

Bu arada senaryoyu joel'in doktorlari oldurmesi uzerine kurmalari cok sacma olmus ilk oyunda ben hic doktor oldurmemistim misal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 18 Haziran 2020; 22:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Ya arkadaslar ben anlamadim cidden saka mi bu? Oyununun sonunu izlemedim ama baya bir yere kadar izledim abby'nin gecmisini ogrendim. Cok tahmin edilebilir cikti zaten. Artik oyunun sonunu duymak istemiyorum bile. Ya bu nasil bir oyun dizayni, nasil bir senaryo tercihidir. Joel'i olduren kisiyi oyun bize neden oynatmaya zorluyor. Butun hevesim kacti. Bu neyin kafasi gercekten anlamadim.

Dunyanin en iyi oyunu olsun ben bu senaryoyu oynamam. Ne kadar sacma bir sey yapmislar cok moralim bozuldu gercekten.

Bu arada senaryoyu joel'in doktorlari oldurmesi uzerine kurmalari cok sacma olmus ilk oyunda ben hic doktor oldurmemistim misal.

Alıntıları Göster
    Sana katılmakla birlikte, sonda öldürüyorsun kızı jurtarmak icin. Secim sansin yok. Hatirladigim vurmazsan zaten bıcaklıyor.

• Joel babaya yapılana bak kemikleri sızlıyordur

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    Ayagindan vurabiliyorsun

• Sen yada ben ölseydik, Joel Seattle yolunu yarılamıştı bile.

Sövdüm, küfür ettim, kapattım. İlk oyundaki baba-kız temasını yok edeceklerini biliyordum ama böyle olmamalıydı. Joel gibi bir adam resmen bok yoluna gitti. Oyun dünyasının en baba karakterlerinden birisi nasıl pisi pisine ölür gördük. Geri kalan kadın karakterlerle ne kadar iyi olur bilmem. Zaten lezbiyenlik reklamı var, oyunun sonuna kadar öpüşür, sırnaşır dururlar. Hafta sonu yeniden oynamaya başlarım.

• https://clips.twitch.tv/IgnorantGlutenFreeWombatBloodTrail
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.