Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.302
Cevap
144
Favori
1.183.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunlar heralde 15 tane dusmani uzerine salmayi zevkli saniyor aptal herifler oyundan soguttunuz be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayeyi geçtim tamam ama teknik olarak böyle bir vuruş hissi ve karakter kontrolü müthiş bir oyun daha görmedim adamlar teknik anlamda müthiş iş çıkarmışlar böyle grafik ve oynanış uzun zaman göremeyiz yiğidi öldür hakkını ver demişler

    Teknik anlamda da beğenmeyen varsa sorun başka şeyde bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Temmuz 2020; 12:4:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Geçen Steam indirimlerinde Shadow of Tomb Raider'ı aldım, oynamaya başlayınca vaktinde yapımcısının E3 2018'deki LoU2 oynanışı için neden yalan dediğini daha iyi anladım. Adamların aynı dönemde çıkan oyunu çağ dışı kalıyor oynanış mekaniği anlamında, iki oyunu yan yana koyunca onlar bile inanamamış belli ki, garip olan TR kötü de değil ama LoU2 çok ayrı bir seviyeye yükseldi. Animasyonlardaki doğallığı göz ister istemez arıyor diğer oyunlarda, yeni nesil konsollar gelmeden yeni nesil oyun oynadık resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    Ciddi olarak soruyorum dalga vesaire değil amacım. Senaryoda tam olarak nereden bu kadar nefret ettiniz ve niye bu kadar nefret ettiniz ? bende sevmedim senaryoyu yazdımda 1068. sayfada dileyen okur ama sizin kisi bir ürün için haddinden fazla gereksiz, abartı bir sevmeme durumu bu kadar umursamayın bence. Bu arada size demiyorum sadece siz ikinizin nicki aklımda diye size sordum yoksa genel olarak soruyorum sevmeme olayını abartanlar için.

    Bu oyunu bizlere sevdiren Joel karakteridir. Joeli öldürebilirsin. Bununla ilgili bir sıkıntım yok. Ama bana kalkıp ta Joeli öldüren kaltağı 10 saat boyunca bana yön-ettirirsen bende tepkimi koyarım. Üstüne bu kaltağı kontrol ederken bana ''Bak gördün mü Abby o kadar da kötü birisi değilmiş'' izlenimi empoze etmeye çalışırsan da beni sinirlendirir sin. Kolu kesilen kadını kurtarmak için 2 saat boyunca savaşıyoruz ama kadın döndüğümüz gibi kafasına tek kurşun alıp ölüyor. Abbyi temizlemek için tüm yeni hayatımızdan ve geleceğimizden vazgeçiyoruz ama sonunda kadını salıyoruz vs gibi ipe sapa gelmez abuk subuk bir senaryo bana yazarsan bende sana böyle senaryo yazarım. Kaldı ki benim senaryom bence bu oyunun devam niteliğine cuk diye oturdu. Neile şaka falan değil, İngilizce çevirip mail atacağım aynı zamanda. Adam dalga geçer gibi Abby li sahnelerde daha fazla malzeme veriyor sana, daha fazla kurşun daha fazla aksiyon vermiş. Adam resmen Abby hayranı olalım diye uğraşmış oyunda. Bana ne kardeşim Abby den. Ben Joeli yönetmek, Elie yi yönetmek istiyorum. Dinayı yönetsem daha iyi olurdu Abbyi yöneteceğim kadar. Kaldı ki Abby nin intikamının haklı hiç bir yanı yok. Babası küçük bir kızı öldürmeyi göze alıyor, Joelde doğal olarak kızını kaybetmiş bir baba ve kızı olarak gördüğünü Elie nin ölmesine izin vermiyor. Eee kardeşim neyin haklı intikamı o zaman bu ? Bir konuşmada zaten Abby nin babasına soruyorlar. Aynısı senin kızın olsa ve kendi kızını öldürmek zorunda kalsaydın yapar mıydın diye ? Babası eh meh kem küm kalıyor soru karşısında. Ee O zaman. Neresinden bakarsanız bakın hikaye olarak gerçekten rezalet. Ben oyunu oynamadan önce ergen bunlar, bu ergenlerin takıntısı diyordum ama oyunu bitirdikten sonra bence tepkiler az mı gösterilmiş diye düşünüyorum.




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Dün evil within 2 açtım, oyun çok iyi olmasına rağmen tlou 2’den sonra o kadar basit kalıyor ki fazla dayanamadım oynamaya. Tlou 2 eski oyunların çoğunu tarihe gömdü resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Valla o dodge mekaniğinin doğallığına kimse inanmamıştı hocam üstüne oynanışta harika gerçekten her harekete bi tepki var oyunda ve hiç kesilmeden oluyor bu olaylar çok ilginç,ben hâla inanamıyorum böyle bişey çıktığına bıçakla açılan yaralar yırtılan kıyafetler,fışkıran kanların doğallığı falan afedersiniz ama adamlar b.kunu çıkartmış kafayı yemiş bunlar detay ile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıtayı çok fena yükseltiler ve bu adamlar daha iyisini yapana kadar en iyisi bu diyebiliriz net olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Last of Us 2 mekanikleriyle yapılmış bir Tomb Raider oyunu muhteşem olurdu heralde.
  • Control indirimdeydi aldım tlou 2 den sonra oynamaya başladım arkadaş veremiyorum oyuna kendimi belki güzel oyun ama yok olmuyor biraz ara vermek lazım bence daha sindiremedim tlou 2 yi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Temmuz 2020; 13:18:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam rockstarda çok güzel detaylar yapıyor,fakat bu adamlar çizgisel oyun yaptığı için biraz daha detaylı ve sağlam yapıyorlar umarım aynı çizgide devam ederler,her oyunlarında geçilmez bi çıta koyuyorlar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de oldu hocam. 2 saat dayanabildim. Kapadım direkt. Şimdi tekrardan last of us’a başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 12 Temmuz 2020; 14:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna olan öfke hala azalmamış. E F S A N E
  • Sağda solda gözlemlediğim kadarıyla bir şey ortaya atmak istiyorum.

    Sanatı seven ve ilgilenen kişiler bu oyunu severken/çok severken sanatla alakası olmayan, casual sinema izleyicisi vs oyundan nefret ediyor.

    Bergman, Fellini fotoğraflı kişilerden hep pozitif yorumlar görünce bunu düşündüm. Genel olarak benim de oyunun estetiğine ağzımın suyu akıyordu zaten.

    Bilirsiniz sanat açık olmaktır duyguların süzülmesine izin vermektir. Maksimum seyir düzeyi Nolan olan adama kalkıp Tree of Life, Turin Horse vs izletemezsin kolayca.

    Yanlış anlamayın kimseye bir sıfatlandırma yahut cahiliyet manasına gelecek kötücül bir tasnifleme yapmıyorum, herkesin zevki ve bakışı farklıdır. Ben de kendi açımdan bu şekilde düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni İncelemeler :

    FinalBoss : 10 / 10.0
    Pardis Game : 10 / 10.0

  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    Ah pardon. Önümüzde Muhteşem kurgulanmış ve zekice diyaloglarla süslenmiş bir Lars Von Trier senaryosu var. Biz anlayamadık!
  • Periah kullanıcısına yanıt
    siz bu oyunu oynadınız mı?
  • Az önce oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar nesen oyunu beğenmeyenlere hemen saydırıyorsunuz? Adamin biri senaryo'yu beğenmedim, nefret ettim demis anasina sövülmediği kalmıs. her insanın yorumu kendine. sen beğenmissin başkasi beğenmemis. neden insanları size göre eksikleriyle sevmiyorsunuz? herkesin sizin gibi düşünmesi imkansız. ben.bmw severim sen mercedes. bu cok basit. birilerine saydırmak için bahane aramayın. beğenmeyen beğenmez. şaşkınlıkla okuyorum yorumları, korkunç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak böyle olsada istisnalar var. İlk oyuna bayılıp 2 ci oyuns da bayılan bir kesim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.