Şimdi Ara

The Last of Us Part II, inceleme bombardımanı rüzgârından nasibini aldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
6.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

    Senaryo göreceli, benim için 9/10 NET. Last of us gibi karanlık bir dünyadan şeker kız candy hikayesi bekleyenler 0 versin The Last of Us Part II, inceleme bombardımanı rüzgârından nasibini aldı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 21 Haziran 2020; 18:8:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_6

    Senaryo göreceli, benim için 9/10 NET. Last of us gibi karanlık bir dünyadan şeker kız candy hikayesi bekleyenler 0 versin  

    Sen şeker kız Candy’ye kurban ol. Hiç olmazsa kitlesini sahte fragmanlarla kandırmıyor. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Sony çöpün bile reklamını iyi yapıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

    Tamam pıtırcık pollyana, sevgi kelebeği. sen flower, şirinler falan oyna.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri oyunu gömmek için kampanya yürütüyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: scourge__

    Sony çöpün bile reklamını iyi yapıyor
    Sony normalde Japon firması olduğu için böyle şeylere izin vermez. Hatta bu oyun dışında bütün oyunlara sansür uygulatıyor. Sony veya Naughty Dog'tan ziyade bu rezillikten Neil Druckmann sorumludur. Umarım en kısa zamanda şutlanır. 17 Temmuzda asıl efsane çıkış yapıyor. O zaman göreceğiz Sony'nin büyüklüğünü Tabi şu rezilliği örtbas etmek için Ghost'u harcarlarsa büyük hata yaparlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Battlefront 2- Beklenti: Jedi ve Sith oynanış, multiplayer ve uzay savasları
    Ne oldu: kahramanların özelliklerini lootboxlara koydular. Oyun çıkış yılında gümledi.

    [i]Shadow of war- Beklenti: Nemesis sistemi(hikaye bekleyen olmamıştır bu oyundan)
    Ne oldu: lootbox bunu da mahvetti. Nemesis oyun dünyasında büyük bir yenilik belki de daha da gelistirildiğinde çığır açabilecek bir sistemdi.

    Fallout 76-Beklenti: Npcler, çok yönlü ve sonuçlu hikayeler, yan görevler
    Ne oldu: npcsiz, sığ bir oynanış; Fallout severlerin umrunda olmayan online ve ucube skill sistemi bu oyunu da çıkış yılında gümletti.

    Last of us- Beklenti: Hikaye! Tek kelime hikaye. Birinci oyun Super Mario, Minecraft grafikleriyle o hikayeyi bize sunsaydı benzer duyguları yine yaşardık. Vuruş hissiymiş, oynanışmış, grafikmiş bunlar bu oyun tarzı için hikayenin yanında sadece bonus.

    Peki ne oldu? Burası için bizim yörede bir söz var ama durduk yere banlanmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uyarin icin tesekkurler hocam. Bende duzgunce soru sorup anlamaya calisiyordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt

    daha oyunu oynamadan puan veren sabırsızlar... sayılmaz ama sayanlar var...

  • oyun ne kadar dandikse dh o kadar kaliteli

  • uğur37 kullanıcısına yanıt

    Battlefront 2 sonradan çok iyi düzeldi. Şuan ne lootbox ne de pay to win var. Star wars hayranları için muazzam bir oyun şuan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony zaten büyüklüğünü çok kez gösterdi. PS olmasaydı birçok güzel oyunu göremezdik. GoW'suz Infamous'suz Uncharted'sız bir oyun dünyası düşünemiyorum. Ghost ile biraz daha perçinleyebilirler bunu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, benim de en sevdiğim oyunlardan. Orada çıkış yılı olarak bahsettim. Fallout ve shadow of war da öyle çıkış yıllarında çok eleştirildiler. Ama toparladılar.

    Last of us 2 (İlk mesajda yazmayı unutmuşum) konusuna dönersek vuruş hissi, oynanış vb. sürekli bunlardan bahsedilmiş. Biz yıllardır Last of us için şöyle konuştuk galiba:

    Siperden ne güzel atış yapılıyor.

    Melee kombat muhteşemdi.

    Kikirdayanlara bir çakı çaktım tam Oskarlıktı.


    Oyunu sevenler bu oyunun hikayesini övdü, etkisinde kaldı, sevdi. Tamam bir Telltale oyunu değil sadec hikaye olsun ancak Call of duty mi bu vuruş hissi en önemli olsun.


    Anthem 2.0 güncellemesi çıkacak yakında vuruş hissini en mükemmel hale getirsinler, grafiklere abansınlar, oynanış zaten örneği yok sayılır. O da yılın oyunu olur bu mantıkla!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğur37 kullanıcısına yanıt

    Yılın oyunu ödülünü oyunculardan çekinmezlerse tlou 2 alır bence. Ben de hikayeden nefret edenlerdenim ama goty'yi seçenler karakterlere olan bağlarına, duygularına göre seçmiyorlar, teknik detaylara göre seçiyorlar. O yüzden basın puanı çok yüksek ve Sony tüm dünyaya tek tek para verecek değil sonuçta. Bu konuda Ghost of tsushima da sürpriz yapabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 21 Haziran 2020; 21:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu para verme olaylarına inanıyor değilim ben de. Evet oyun mekanikleri de iyi. Sanşlarına bu sene ses getirecek yapımlar da yok, henüz çıkış yapmadı. Oyun 0 puanı hak ediyor da değil ama 95 puanı da hak etmiyor.


    Bu oyun; aynı bu şekilde, başka bir isimle ve ana karakterleri farklı kişiler olarak bir başka firma tarafından çıkarılmış olsaydı adım kadar eminim 70-80 arası bir puan alırdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sjw serserilerinin zorlamasi ile bozulan her seye karsiyiz kardesim. dogallik olacak o kadar. her seyden magduriyet yaratip insanlara bir seyler dikte etmeyin ne kadar zor olabilir bu?

    PS Turkiye zaten son zamanlardaki hareketleri ile de beni sinirlendirmisti artik ps5'in albenisi tamamen god of war performansina bagli.

  • uğur37 kullanıcısına yanıt

    Para verme yok, ama Blacklist var. İnsanlar şöyle hayal ediyor: Sony gidiyor kapıyı çalıyor, al sana zarf içinde para, incelemelerinizi yüksek tutun. Bu işler o kadar birbirine bağlı bir zincir ki, oyun forumları ve inceleme yapan kişiler ona müdahale edemiyor. Sony veya yapımcılar para haciri birçok hususla destekliyor bu oluşumları. Yavaş yavaş kokusu çıkmaya başladı hususun, özellikle ilk kırılma Asya'dan geldi.


    Tayvan menşeili bir inceleme sitesi o kadar fazla negatif yorum almış ki, sonunda incelemeyi kaldırıp Sony'den zılgıt yememek için pozitif yorum verdiklerini itiraf etmiş. Buyrun kendiniz de okuyun. Altına hemen HK/CN PS Store'daki The Last of Us 2 puanını ekliyorum.


    The Last of Us Part II, inceleme bombardımanı rüzgârından nasibini aldı


    The Last of Us Part II, inceleme bombardımanı rüzgârından nasibini aldı


    Oyuna aşırı bir saldırı var diyenler bazı şeyleri sorgulamalı öncelikle. Daha önce de LGBT, SJW hususları içeren oyunlar çıkmasına rağmen neden yalnızca bu oyun negatif yorum alıyor ve neden bu oyunun aldığı yorumlar negatif olarak değerlendirilmeyip de herkes trol ilan ediliyor? Oyunun teknik ve grafiksel yapısına laf eden zerre insan yok, ben karşılaşmadım ne yabancı forumlarda ne de Türkiye'de; fakat olay TLoU gibi hikaye odaklı bir yapımın senaryosuna geldiğinde işler orada bozuluyor.


    Kimse yeni oyun oynamaya başlamadı. 20 yıldan fazladır oyun oynuyoruz, PS One'dan itibaren birçok konsola sahip olduk ve PC'de de yıllardır her oyunu görme şansımız oldu. Fakat daha dün anne, baba parasıyla PlayStation sahibi olmuş insanlar gelip herkesi trol ilan ediyorsa kusura bakmasınlar ama önce gidip biraz senaryo aktarımının düzgün yapıldığı oyunları oynasın, filmleri izlesin ve kitapları okusunlar. Öncelikle kötüye kötü, güzele güzel demeyi öğrenmeliyiz. Kör fanatikliğin yararı yok. Sözüm hem fanatiklikten 0 puan, hem de 10 puan veren insanlaradır. Özellikle gazeteci tayfası olayı kızıştıran ana mekanik oldu zira 10/10 Masterpiece diyip, kusursuz değil diyebilecek kadar değişikler.


    Oyunun hak ettiği puan ne 3.7 ne de 10'dur. Zamanla 5-6 arasında dengeleneceğini düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 21 Haziran 2020; 22:48:43 >




  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    bir oyun için lütfen değerli donaımhaber çalışanlarının emeğine ve kişiliklerine hakaret etme! bu oyun gelir geçer ama donanımhaner editörlerine hakaret etmen akıllarda kalır..

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.