Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (997. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joof

Oyunu beğendi diye kim hakaret yemiş ya? örnek gösterir misin
    Kendi mesajlarına bakabilirsin.
  • Yeni İncelemeler :

KeenGamer : 100
    ThisGenGaming : 10 / 10.0
    PPE.pl : 10 / 10.0
    Hynerd.it : 9.8 / 10.0
    GamePitt : 9 / 10.0
    Slant Magazine : 90
    Playstation Official Magazine UK : 90
    DualShockers : 90
    TheGamer : 70
    GameGrin : 70
    Pure Playstation : 7 / 10.0
  • konuda xbox kıskançlığı yok bence tam tersi ps çekememezliği var oyunu oynamadım okudum , izledim diyerek goty olamaz kara leke olur diyorsun bu tam tersi bir olay oluyor ama alakası yoktur şimdi bunun ps çekememezliği ile kesinlikle ve kesinlikle.
  • Kusura bakmayın ama samimi değilseniz, daha iki gün önce 10 puan veren sitelerin görselini ekleyip, "Utanç duvarı" diye mesaj attınız. Bu eleştiri değil, nefret kusmak! Oynamış olup, bunu yapsanız ağzımı açmam ama asıl acı olan kısım bu zaten; kişisel düşüncelerin, duyguların böylesine ön plana çıktığı bir oyunda, bu tarz mesajları tecrübe etmediğiniz halde yazıyorsunuz. Ben bir kere bile oynamadığım oyunun konusuna girip değerlendirme yapmadım, siz neden yapma gereği hissediyorsunuz? Benim aklıma tek bir şey geliyor!
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Dostum oyun konusunda yasadigin hayalkirikliklarini bana yansitma lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu henüz bitirmedim bile neyin hayal kırıklığını yaşayacağım ? şuanda gayet keyifli gidiyor hayal kırıklığı yaşayan ben değilim sizsiniz hocam oyun düşük ortalamalı bir oyun olmadı diye olan üzüntünüzü anlamaktayım zaman her şeyin ilacıdır zamanla ile unutursunuz merak etmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 27 Haziran 2020; 21:29:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-24E6D900A

Arkadaslar bu oyunu gidip yilin oyunu yaparlarsa butun Sony exc oyunlarinin ozellikle yilin oyunu olanlarin ünü lekelenir. Uzerlerinde şaibe oluşur.

Buradaki herkes bu oyunun Goty olamayacagi konusunda hemfikir sanirim.
    Hocam bu oyunu oynamadan/izlemeden bu yargıya nasıl vardınız acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Himurajutsu

Kendi mesajlarına bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    ben göremedim sen gösterir misin ? gösteremezsen hesabını sileceksen ama kabul mü
    Cocuk gibi makine yaristirmaya gerek oldugunu dusunmuyorum. Ben genelde butun nesillerde ilgimi ceken tum konsollarin oyunlarini oynarim.

Last of Us, Halo veya ilgimi ceken Wii oyunlari farketmez .

• tospik kullanıcısına yanıt
    İzleyerek de bu yargılara varılmaz ki Oyun adı üstünde oynamak fiilinin yapılması gerekiyor oyunları izleyerek , okuyarak bitiren fikirleri olduğunu savunanları anlamıyorum oyun oynamak için var adı üstüne "OYUN" yani..

Ekleme: Oyun oynamak diye bir eylem biliyorum mesela doğru olanı fakat oyun izlemek veya oyun okumak yeni çıktı bunlar ile de fikirler olup savunulabiliyor muş nasıl oluyorsa artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 27 Haziran 2020; 21:39:19 >
    Oyunun gameplaylerini izledim hocam.

• Eğer tamımı izlemediyseniz izleyin o da kesmezse oynayin. O zaman buradaki begenenlere hak vereceksiniz.

• Konsol yarıştırıyorsun demedim ki Xbox a sempatin var plasyation oyunlarını ve playstation ı çekemiyorsun dedim konsol yarıştırmıyoruz burada xbox a sempatin olduğu için oyunun goty olmasını istemediğini konuşuyoruz en azından ben o yönde cevaplar yazdım. İyi forumlar..
    Ps1 kullandim , Ps3 kullandim ,Ps Vita kullaniyorum. Ben bu cihazlara cocukca bir sevgi veya nefret besleyen biri degilim.

Sadece sirket politikalarina gore her donem farkli konum alan biriyim.

Hocam oyun fiyatları malum herkes oynayamayabiliyor. İzleyerek sadece hikaye hakkında bilgin olabilir.
    Haklısınız goty yorumu icin yine yetersiz olur cunku oynanis olsun atmosfer olsun onun hakkında bilgin olmamış oluyor. Zaten burda oynanis atmosfer gibi şeylerine laf edeninde görmedim görmem de herhalde.

Oyun fiyatları nedeniyle oynayamayanları anlayabiliyorum bizde banker kastelli değiliz zaten her oyunu alamıyorum ama oyunun konusuna gidip oynamadığım oyun hakkında yorumda da bulunmuyorum çünkü üstte yazdığım gibi oyun izlemek veya oyun okumak gibi eylemler bir şeyi yansıtmıyor son yıllarda çıkan aşırı saçma bir moda bu sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 27 Haziran 2020; 21:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• Neden olamayacağını düşünüyorsunuz. Oyun oynanış mekanikleri olarak belki diğer gotyler yarışamaz ama last of us hayatın içinden mükemmel detayları oyuna yansıtmayı başarmış bir oyun. Karakterlerin tepkileri sahip olduğu duygular inanılmaz yansıtılmış. Bir oyun oynarken ancak bu kadar insan duygularına hitap edebilir. Karakterleri hissediyorsunuz yaşıyor karakterler. Bunu bir oyunda başarmak övgüye değer bir şey bana göre. Bu açıdan goty olmayı fazlasıyla hakediyor. Bunu yapabilen kaç tane oyun var. Bu açıdan goty olması haksızlık olmaz. Goty sadece oynanışa odaklı olmamalı bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-24E6D900A

Oyunun gameplaylerini izledim hocam.
    Ben de geçenlerde bir yemeğin yapılışını izledim ama tadı hakkında fikir edinemedim, cunku yemege puanı yiyerek verirsin, oyuna puanı oynayarak vereceğin gibi!

• Armageddom751 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun oynanışında ne var ki ? Oynanış zaten çok güzel bence rakibi yok desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 27 Haziran 2020; 22:1:25 >
  • 
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.