Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam zaten 1000 tane npc öldürdük yav. Orada hemşireyi'de öldürdük onunda vardır bir ailesi bu böyle uzar gider. Koca bir hikayeyi npc'ye bağlamak saçmalık zaten ... Ama yapacak birşey yok neil efendi bunu tercih etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 23 Haziran 2020; 15:41:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

Kendi birliği olan WLF' a silah dorultup silah arkadaşlarını vuran Abby merhametli de Joel'u vahşice öldürenlerden intikam alan ve yoluna çıkan kendisine ilk ateş açan dini birliği gerektiği zaman öldüren Ellie mi merhametsiz?
    Oyunun finalini de görmeni tavsiye ederim ek olarak.
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
  • 2 gün oldu oyun biteli benim ama hala kendime gelemiyorum bu oyun ciddi anlamda psikolojimi bozdu gözlerim hep yaşlı, alacağın olsun druckman

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt

onlar bnce isaacın kurbanı oldular vnc

• crypto81 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben direkt ng+ ile devam ederim diye düşünüyordum. Şimdi ps’yi açasim bile gelmiyor . Başkalarının yorumu icin oyun sonunu başka yerlerden izleyeyim dedim hep gözlerim doldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirenlere bir sorum var.

Abby ile oynadığım bölümlere geldim. En son Ellie'ye silah doğrultmuştu. Abby ile daha ne kadar devam edicem oynamaya? Kısa süre sonra Ellie'ye dönecek miyim yoksa sonuna kadar artık böyle mi devam ?

Sorumun dışında spoiler vermeden yanıtlarsanız sevinirim. ''Artık hep Abby ile devam''. ''Bir süre böyle devam'' gibi.
  • Abby ağaçta asılıyken dinci gruptaki kadın onun karnını kesecekti hani trailerdan hatırlıyorsunuzdur abby de o kadını asılı haldeyken ayaklarıyla boğdu ya hani işte o kadının oğluda intikam için 3. Oyunda abbyi öldürecekmiş..

işte bu kadar saçma 2. Oyunun hikayesi

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    İnat ettim tek kelime bile spoiler yemedim. Oyunu oynayıp bitirene kadar da yemem inşallah.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt

Ellie ile oynadığın süre kadar devam edeceksin. Yanı kısa degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt

10 saat kadar abby ile devam size iyi oyunlar tabi yapabilirseniz

• kene. kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam ne diyeyim Yalnız buralarda fazla gezinme bazı arkadaşlar spoiler içine almadan salıyor mesajları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 23 Haziran 2020; 15:49:0 >
    Kesinlikle buralara uğrama

• Özetle Lou 2 ' nin senaryosu...

https://www.youtube.com/watch?v=IcO9MgiVNPQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 23 Haziran 2020; 16:2:49 >
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bilginin kaynağı nedir?

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    İroni yaptım, baksana her yaptığımız eylemin bir sonucu varmış oyun onu gösterdi bize..

• Bazı dizilerin,filmlerin,oyunların devamının olmaması gerekiyor.Bu da öyle bir oyundu.Bu oyun benim için yok.Keşke leaklara baksaydımda almasaydım.Ulan koskoca oyunu harcadınız be.Bide 2017 de Neil böbürlenip anlatacağımız hikaye olmasa yapmazdık demişti.Senin hikayene .....
    AngryJoe bütün duygularımı anlatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 23 Haziran 2020; 16:2:26 >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Farkettim zaten sizin mesaj gözüme çarptı bugüne kadar bakmamıştım konuya.
  • 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.