Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.226.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matea3535

Haklıda olabilirsiniz ama yapacam bişey yok ben oyunu beğendim kişiden kişiye değişir bu fakat adamlar gelip o zaman hikayeyi siz yazın dese ne diyeceksiz neyse sağlıklı günler dilerim hocam
    Umarım gelir hikayeyi siz yazın derler hocam. İnan bana bundan daha iyi iş çıkardı. Tabi ki beğenebilirsiniz siz beğendiniz diye sizi eleştirecek değilim bu çok doğal bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf0045

Oyunu kötüleyen kişiler genelikle cinsel seçim konusunda kötülemiş yani oyun da sorun yok cinsel seçimlerini kabullenemeyen insanlar var :D Yani oyun iyi :D
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk oyun benim için gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun içerisine rahat girer hatta top 5 e koyarım. PS1 den beri PS kullanırım ve PS5 çıksın diye gün sayıyorum ama şu oyunun hikayesini yazan, tekrar söylüyorum hikayesini yazan senaryosuna katkıda bulunup emeği geçen herkesin Allah cezasını versin. Öyle bir oyun yapmışlar ki grafik atmosfer animasyonlar her şey mükemmel. Ama senaryo bu kadar mı rezalet olur kardeşim ya. Cutscene bitiyor Ellie'nin olduğu mekana bakıyorum diyorum oha bu nasıl detay ne kadar iyi mekanlar. Sonra hikayeyi görüyorsun ekrana tüküresin geliyor.

Şey gibi olmuş bu oyun kendi kafana göre evde oturup rezalet bir senaryo yazıyorsun sonra bu senaryoyu çekmek için gidip 100 bin liraya ekipman alıp film çekiyorsun.

Tabi buraya gelen ezik xboxcular falan var onların derdi başka ben senaryo kötü diyorum evet ama merak etmeyin halo 4 veya 5 kadar da kötü değil yani. Onlar dip noktasıdır mesela rezilliğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurOnly -- 21 Haziran 2020; 15:50:7 >

• Güzel kapışıyorlar gerçekten
  • hayatımda böyle leş bir oyun görmedim. sjwleri mutlu etmek için ellerinden gelen her şeyi yapmışlar, ilk oyunda manevi evlat gibi gözüken karakter life is strange'deki ergenlere dönüşmüş ahahahahah

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 21 Haziran 2020; 16:5:26 >

• Hayatimda oynadigim beni en cok uzen en nefret ettigim oyun oldu. Bu nedir ya boyle. Bunun icin mi bekledik bunca sene. Yaziklar olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler olur diye gizli yazayım bir kaç kelam daha.

Oyunun ilk 8-10 saati yer yer tempo kaybı ve tekrar hissi uyandırsada (birde Joel ün ölüm şekli hariç) iyi gidiyor.

İntikam hırsı sizi oynattırıyor. Abby bölümüne geldiğimizde dananın kuyruğu kopuyor.

Oyun size sevmediğiniz bir karakteri zorla oynattırıyor. Hemde öyle 1-2 saat değil nerdeyse 10 saat.

Yapımcılar; bak aslında abby iyi kızdır onu da sevecek hak vereceksiniz diye oynatmış bu bölümleri.

Bir işe yaradı mı hayır. Yolda bulduğu daha 1,5 - 2 gündür bildiği bir insanı yanına alarak herkesi hatta kendi bulunduğu birliği bile satıyor.

Yapımcılar burada ilk oyundaki Joel ve Ellie gibi Abby ve Lev ilişkisi yaratmaya çalışmışlar ama çok yapay durmuş ve olmamış. Ayrıca hikayenin anlatılma şekli de absürt.

Ellie ile kesip biçtiğimiz kim varsa Abby ile oynarken onları tekrar görüyoruz ama ne olduklarını, başlarına ne geleceğini bildiğimiz için merak uyandırmıyor ve bağ kuramıyorsunuz.

Bölümler bir Ellie bir Abby şeklinde olsaymış belki daha iyi olabilirmiş. Yada baştan Abby ile oynayıp Joel ölünce Ellie ye geçip intikam peşinde koşsaymışız o da olabilirdi.

Birde hiçbir şeyin olmadığı bir sonun olması tuz biber ekmiş.

Bence çok iyi bir hikaye anca böyle kötü evrilip böyle saçma bitebilirdi bunu yapmakta başarıdır mı diyelim.

Soz sözüm developer ekibinin emeklerine yazık olmuş.

• defected kullanıcısına yanıt
    Hay agzina saglik. Teknik anlamda muthis. Oyun anlaminda rezil bir yapim. Bu yapimin bir oyun olmasi nedeniylr puanim sifir. Ilk defa bir oyun icin bukadar acimasiz yorum yapıyorum.

Oyun gerçekten rezalet. Fallout 76 ya laf ederken olana bak. Oyun dünyasının en iyi iplerinden biri katledilmis.

Yazik, cok yazik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yapan adamın emeğini hiç etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: atabrkk

Tepki gibi tepki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    Birader sen antik mısır insanı mısın söylemek istediği kelimeler ile anlatsana :D

• Verdiğiniz istatistik neredeyse tüm inceleme yapan siteleri doğrular nitelikte.

Bu oyun oyuncuları "İkiye ayıracak" diye. :) Neil Druckmann'ın yapmak istediği de tam olarak buydu bunu daha önceki röportajlarında da dile getirmişti. :)
  • standart ps4'ten aldıklarım

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    Daha bir de bu tayfa, oyun xbox’a ve PC’ye çıkmadığı için puanının düşük geldiğini iddia ediyor. İlk oyun xbox’a çıktı galiba çünkü 9.1. Nereden tutsalar ellerinde kalıyor yahu. Bence çalışanlar böyle senaryoyu görünce dayanamadı ve sızdırdı. Ben en çok onlara üzülüyorum şu anda.
    Düşünün yani deniyor ki yeni Gow’da Kratos yok, oğluyla oynayacaksınız yetti size Kratos.
    Beğenenler Gta’da bir tane bile görev yapmayıp sivil, polis tarayan kesim gibi adeta.
    Kitap alıyorsun; kapağı ve kağıdı çok kaliteli ama yazar Şeyma Subaşı...
    Sonunu daha bilmiyorum nasıl ama öyle kötü deniyor ki bitirmeye korkuyorum. Umarım bitmez de maruz kalmam.
    Sindirerek oynuyorum diyenler de bundan korkuyor kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunu kız kardeşimle oynayıp bitirmiştik ...çok beğendik 2.sinin çıkacağını duyunca sevindik...oyunu alacağımı söyleyince kardeşim çok sevindi...geçen gece biraz oynama şansına sahip oldum ve gördüm ki kız kardeşimle oynanmaz bu oyun ...en iyisi dedim görmesin bilmesin..kendisi sorduğunda oyunu alamadığımı söyledim...umarım youtubdan bakıp izlemez
  • Arkadaşlar bu arada yanlış yayılan bir bilgiyi paylaşayım. Bende öyle zannediyordum bunu. Joelle malum sahneyi yaşayan kişi Neil Druckman'ın kendisi DEĞİL. Başka bir aktörmüş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun beni etkileyen tek bir kısmı vardı

Joel ve Ellie'nin uzay gemisi sahnesi

İnanılmaz güzeldi. Oyunun hikayesi genel olarak kötü anlatılmış olsa da bu kısım benim için fazla iyi düşünülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 21 Haziran 2020; 16:53:31 >

• 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.