Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın insan gibi hissettirilmesi inanılmaz bir başarı, vuruş hissi yine aşırı zevkli ve tok.

10. saatlerdeyim, bakalım işin sonu ne olacak.

Oyunun çok farklı bir ambiyansı, farklı duygular yaşayacağınız bir yapısı var.

Bu arada Uncharted'a çok güzel bir gönderme de yapılmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 20 Haziran 2020; 4:56:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk defa bir oyunu oynadikca sinirlenip kızıyorum.Umarim bu kadar eleştiriden sonra firma yapicagi diğer oyunlarda böyle saçmalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 20 Haziran 2020; 5:0:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 proyu yıllar önce sattım, değer mi ps4 kiralamaya bu oyun için ? kaç saat sürüyor oyun ?

yada direk yayın mı izlesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Haziran 2020; 5:31:59 >
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    uncen versiyon yoksa çöp
  • thelastofus2 reddit sayfası fena karışmış bu kadar dayandıktan sonra durduk yere rdr2 spoiler ı bile yedim
  • Netflix oyun yapsa adı tlou2 olurmuş anlaşılan.

• Oynayan var mı? Sızıntılar doğruymuş ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

"Hikaye kötü" demeden önce bunun kendi fikriniz olduğunu belirtin çünkü ben Part II'ye hayran kaldım.

Siz pollyanna beklemişsiniz bu oyundan, başka bir şey değil.

2016'dan beri nefret diyorlar, intikam diyorlar, ne sanıyordunuz merak ettim.

Oyunda intikam almamızı gerektirecek sahneler yaşanması gerekiyordu, hem de fazlasıyla, yaşanıyor. Başarılı.

İntikam duygusunu yaşıyor muyuz? evet kesinlikle yaşıyoruz.

Siz o kasabadan hiç ayrılmayalım istediniz herhalde.

Birisi de hadsizce oyunu beğenenler zevksiz demiş, kusura bakma kardeşim, sen zevksizsin, oyundan anladığına da emin değilim.

Şurada 1000 kişi toplanın, Küfür ettiğiniz Neil Druckmann'ın yazdığı hikayenin %1'ini yazamazsınız lan :)

"Hikaye bana ağır geldi, bünyem kaldıramadı" deyin olsun bitsin bu iş, siz zevk almıyorsunuz diye başkaları da zevk almıyor mu sanıyorsunuz veya aynı şeyleri söyleyip durarak insanları etkilemek mi amacınız çözemedim.
    Oyunun başından sonuna kadar intikam diye çırpınıyorsun sonunda intikamını alıyormusun hayır, diyorsunki npc karakterlerinde bir hayatı var onlarda insan sakın onları boş geçmeyin biz onlarıda düşünüyoruz tamam haklısın madem öyle oyun başından beri intikam alıcam diye abby ve ellie ile 1000 tane adamın içinden geçiyorsun nerde o insanların hayatı, hikaye anlatmak istediğinide anlatamıyor yani her şeyi yamuk bu oyunun, netflixten hallice 15 yaşındaki alacakaranlık kuşağı oyunu yapmışlar sadece grafik ve mekanik istiyorsan bir sürü iyi grafikli oyun var 500 tl vermene gerek yok.

• çok güzel kare yakaladım hemen çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Haziran 2020; 9:41:26 >

• Gercekten bu medya ve insanlar cok komik. Escinsel sjw vs. diye haykirdiklari oyunda 10. Saate geldim. Maksimum 2 kisacik sahnede opusmuslerdir. Oyun yine ayni ilk oyun gibi konuya odakli ve akip gidiyor.

Goren de oyunda biz iki kiz opuse opuse ileriyoruz sanacak.

Yine bir dinci zirvasi ve rakip fanlarin uydurmasi.

• kubillian kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum ama benim anlamadığım bir oyun kendinden neden nefret ettirir? Birde sırf bu yüzden Türk oyun basını başta olmak üzere birçok kişi övüyor, takdir ediyor ya akıl alır gibi değil. Levent Pekcan gibi sormak istiyorum hani oyunların amacı eğlence değil mi kardeşim? Bir oyun niye size bu kadar nefret ve bıkkınlık aşılıyor ki? Hele ki ilk oyunda karakterlere aşırı bağlandıysanız bu oyun tam bir cehennem gibi geçiyor. Naughty Dog'un bu hikayeyi bize anlatmada ki cesaretlerine de tüküreyim. Bir şirket'in amacı niye insanları yaptığınız oyundan soğutmak hatta nefret ettirmek? Gerçekten bir cevap bulamıyorum. En çok kızdığım da bu sanırım. Hani kırk yıl düşünsem The Last of Us'ı nasıl insanlardan nefret ettirirsiniz sorusuna cevap bulmayı bırak, inanmazdım ya, dalga mı geçiyorsun derdim ama Druckmann yapmış. Ne diyeyim...
  • Joel hakkinda
    ben de basta nefret ettim bunu yapmalarina. Bu kadar pisi pisine gitmesi. Hem de hic bilmedigimiz bir kaltak tarafindan. Ama sunu dusunun. Bu oyun diger oyun ve filmlerin yaptigi kliseyi yapmadi. Basrol olmez basrol bir sekilde kurtulacak nasilsa diye rahat rahat izlemiyor mu herkes filmleri oyunlari? Bunu onemsemedi iste bu oyun. Veya basrol neden bu kadar bok yoluna oldu de endamli bir sekilde buyuk bir sahnede olmedi. Dedigim gibi ben de basta gicik oldum. Joelsiz last of us. Ama naughty bu konuda cok acik fikirli ve orijinal davranmis. Herkes olebilir. Ellie de olebilir. Ve bu olum bir lagim cukurunda bogularak olabilir. Basroldesin diye vuuu cok buyuk bir sahnede olmelisin yok bu kliseden kacmis iste naughty. Bence bu takdir ister. Yolda yururken kafana tas carpar olursun. Cunku onlar da insan. Bu oyun bunu anlatiyor. Super kahraman gibi her seyden ustaca siyrilmak yok bu oyunda. Umarim bunu her oyun yapmaya baslar. Basrol diye her sahneyi rahat rahat izliyoruz. Basrolun tehlikede oldugu sahneler neden yapilsin o zaman? Olmeyecegini bile bile. Ama bir de "dur lan olebilir bu adam" endisesiyle izleyip oynamak cok daha iyi. Bunu artik last of us oynayan herkes bilecek. Her an ellie de olebilir. Veya olmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Haziran 2020; 10:0:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Joel hakkinda
    ben de basta nefret ettim bunu yapmalarina. Bu kadar pisi pisine gitmesi. Hem de hic bilmedigimiz bir kaltak tarafindan. Ama sunu dusunun. Bu oyun diger oyun ve filmlerin yaptigi kliseyi yapmadi. Basrol olmez basrol bir sekilde kurtulacak nasilsa diye rahat rahat izlemiyor mu herkes filmleri oyunlari? Bunu onemsemedi iste bu oyun. Veya basrol neden bu kadar bok yoluna oldu de endamli bir sekilde buyuk bir sahnede olmedi. Dedigim gibi ben de basta gicik oldum. Joelsiz last of us. Ama naughty bu konuda cok acik fikirli ve orijinal davranmis. Herkes olebilir. Ellie de olebilir. Ve bu olum bir lagim cukurunda bogularak olabilir. Basroldesin diye vuuu cok buyuk bir sahnede olmelisin yok bu kliseden kacmis iste naughty. Bence bu takdir ister. Yolda yururken kafana tas carpar olursun. Cunku onlar da insan. Bu oyun bunu anlatiyor. Super kahraman gibi her seyden ustaca siyrilmak yok bu oyunda. Umarim bunu her oyun yapmaya baslar. Basrol diye her sahneyi rahat rahat izliyoruz. Basrolun tehlikede oldugu sahneler neden yapilsin o zaman? Olmeyecegini bile bile. Ama bir de "dur lan olebilir bu adam" endisesiyle izleyip oynamak cok daha iyi. Bunu artik last of us oynayan herkes bilecek. Her an ellie de olebilir. Veya olmeyebilir.
    aslında zaten

Joel iyi biri kahraman değil ki, adam ellie uğruna insanlığı kurtaracak ilacın bulunmasına engel oldu. Sırf bu yüzden ölümü hak ediyor, iyi biri olmadığını kendisi de söylüyor zaten bir sürü yağma yaptık insanlara saldırdık zamanında diye. Böyle birinin tlou gibi vahşi bir dünyada bu yaşa kadar gelmesi bile büyük başarı aslında
    .

• Yukarıda süzmenin biri de demiş ki tlou 2 rdr2 yi katlar atar. afasfagasfasdaagsfdashdagfasdasd

33 yaşındaki adama gülme efekti için random text attırdın ya lan helal olsun. Oradaki bir tane side mission hikayesine kurban olsun tlou2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 20 Haziran 2020; 10:4:53 >
  • 15 saat falan olmuştur ağırdan ağırdan her yere bakarak gidiyorum. Çatışma sekanslarında ağzım açık kaldı kesinlikle türünün en iyisi, öldürdüğün her düşmanı gerçek biri gibi yansıtmış adamlar. Bazen ortalık öyle bi karışıyor ki şiddetin dozu arşa çıkıyor aşırı tatmin edici oynanış olarak.Ne biliyim öyle sekanslar var ki adamlarla boğuşuyorsunuz kafasına baltayı saplayıp hemen uzaklaşıp araba altına giriyorsun tak arkadan başka bi adam araba altından sizi çekip yumruklamaya başlıyor onu üstünden atıp silahla vurup bulduğunuz ilk eve girip yukarı kata çıkıp balkondan aşağıdaki adamların üstüne uçup bıçakla deşiyorsunuz. Animasyonlar geçişler mimikler falan o kadar kusursuz ki laf bulamıyor insan. Uncharted dan aşina olduğumuz script aksiyon sekansların da kendinizi aksiyon filminin içinde hissedebilirsiniz şaşırmayın yani. O grafiklerle bi an nerede olduğunuzu unutup ekranın içine giriyorsunuz. Şimdilik hikaye fena gitmiyor daha aşırı kırılma anlarına denk gelmedim. Denk geldikçe yazarım merak eden olursa okur. Şu anda 10 10 luk gidiyor oyun benim için hikayede nasıl bi hata yaptılar da insanlar delirdi böyle gerçekten merak ediyorum bakalım. Bu oyuna kötü demek için gerçekten kör olmak lazım. Eleştiriyorsan senaryoyu eleştir ama oyun olarak bu oyuna kötü diyemezsin mal ortada yani şu grafik kalitesinde, şu detay seviyesinde, şu ses dizaynına sahip piyasada tek bir oyun var o da RDR 2 ki TLOU2 lineer bi oyun olmasının avantajıyla çoğu yerde RDR2 yi de geçiyor görsel olarak. Keşke ucuz olsaydı da herkes oynasaydı gerçekten yayıncılardan falan izlenip hiç edilecek kadar değersiz bi oyun değil çok üst düzey bi şey var karşımızda. Ben eminim 5 yıl sonra bile bu oyunun kalitesinde bi oyunu yine naughty dog yapar onun harici yapan çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarbo257 -- 20 Haziran 2020; 10:17:54 >

• İki tane karakterle o kadar npcnin içinden geç, sonra insanlığın tutsun. Vay anasını sayın seyirciler. Oyunun hikayesi dışında her şeyi güzel. Keşke tek oyun olarak kalsaymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri değil ama bu days gone nasil hikayesi felan onerirmisiniz

• joel in ölmesinde sıkıntı yok. olay ölme şekli. ilk oyunda hiç kimseye guvenmeyen adam bu oyunda can ciger kuzu sarması oldu yeni tanıstıgı insanlarla.
  • Tamamen hikayeye dayanan bir oyunda hikaye patliyorsa fena... Buyuk risk aldilar ve ellerinde patladi anlasilan...

Bu arada bazi arkadaslar Lords of shadow 1 ve 2'den bahsetmis. Bu oyunun yapimcisi o oyunlarla iliskili ise herkes Lords of Shadow 1 ne kadar muazzamsa 2nin tam tersi rezalet bir oyun oldugunu bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Haziran 2020; 10:38:30 >
  • 
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.