Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıcak havalar da oynanmaz bu güzelim oyun.ben sonbahar da alıp oynayacağım☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 18 Haziran 2020; 19:32:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Hiç spoiler yemezseniz helal olsun
  • Taktınız puanlara oynayıp geçin işte 10 puan alsa da oynayacağız 100 puan alsa da
    Bu arada öneri veren arkadaşlar Captain Morgan'da karar kıldım :) Bir şişeyi deviririz bu gece diye umuyorum :)
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Bir çok oyunu,bu şekilde plan yapıp oynadım☺ spoiler yememe konusun da,baya tecrübeliyim.Çünkü oyun cıkınca ne buralara uğrarım,nede videolara bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 18 Haziran 2020; 20:9:5 >
  • Kargoya verilmiş şükür.. Umarım yarın beni şaşırtır ve vakitlice teslim eder Aras.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    En kötü gidin kargo yerinden alın hocam . Ben dayanamaz gelmezse öyle yapardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Haziran 2020; 19:44:27 >
  • Tam oyun açılırken Bir de güncelleme gelirse onu bekleyeceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jahrein wtcn vb twitch tayfa oyun keyini erken alamadık diye ağlıyor. hakikaten çok çöp bir topluluk oldu bu streamer tayfa..
  • Ne güzel erkek boss görmekten sıkılmıştım . Oyunu oynayamayacaksınız sanırım . Söyleyeceğiniz başka birşey yoksa 21:30 da oyunda olacağım size youtubedan iyi izlemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Haziran 2020; 20:19:41 >
  • Son 90 dakika hadi bakalım aga

• Efsaneyi Yaşamaya Çok Az Kaldı!

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynayıp sonunu görünce bakalım ne tepki verecekler
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanında biz söyleyince kızdılar, bana kızanların çoğu şimdi sövüyor bu nasıl iş diye😁

• Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorsan tepki videosu çekebilirimhocam

• 3.30 saat

• Ps5 için daha iyi grafikle çıkacakmı ?

• Patren kullanıcısına yanıt
    Ps5 versiyonu olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Haziran 2020; 20:16:59 >
  • 3 saat mi yazık

1 saat 13 dakika

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Kendilerince haklılar hocam, para verdiler vs vs.

Ancak oyunun senaryosu gerçekten çok tembelce ve rezalet bir halde yazılmış. En direkt örneği zaten Joel ile ilgili olan olay.

İlk oyunda kendi gölgesine bile güvenmeyen Joel, ikinci oyunda arandığını ve kaçak bir insan olduğunu bildiği halde yeni tanıştığı bir gruba gerçek adını söylüyor ve haklarında hemen hemen her şeyden bahsediyor. Bunu kapalı bir odada bu yabancılar çevresini sarmışken yapıyor, yani tuzağa düştüğünü anlayabilecek veya kendini açık etmeyecek bir kurttan bahsediyoruz. Adam neredeyse 30 senedir kıyamet sonrası bir dünyada yaşıyor, her an şüpheci olması gerektiğinin farkında olmasına rağmen kendini açık ediyor tanımadığı yabancı bir gruba. Bakın bu özensiz yazılmış saçma bir senaryodur. Oyuncu ile dalga geçmektir ama işte oynayıp görecekler onlarda.

• KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    Ps5 zaten PS4 oyunları çalışacak ama ps5 özel doku kalitesi yüksek olacakmı ?

• 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.