Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim burada aras iyi çalışıyor cumartesi bile dagıtım oluyor ben memnunum şahsen
  • Çıldıracam harbiden twitch'de oyunu oynuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim oynuyor
  • Evet, gerçekten korkunç derecede sinir bozucu bir duruma az önce tanıklık ettim. An itibari ile twitch üzerinden canlı yayında TLOU2 oynanıyor...

EĞER SPOİLER YEMEDİYSENİZ LÜTFEN SPOİLER BUTONUNA BASMAYIN - TWITCH TLOU2 YAYIN LİNKİ VAR SPOİLERDA

https://www.twitch.tv/itstomson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 16 Haziran 2020; 19:11:19 >
  • oynayan adamı açıklamasını okudum müthiş açıklayıcı

"Got the game early cuz I'm special"

• biz burada deli gibi bekliyoruz adamlar twich de yayın yapıyor bu nasıl iş ??
  • twitch de yayını kesti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Haziran 2020; 19:50:13 >
  • Yakalanmıştır kanalı cortlar yakında ceza da yiyebilir tabi orasını bilmiyorum.
  • Yasa dışı yayın yapıyor başı belaya girecek

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • Canlı yayınlar başladığına göre internetten uzaklaşmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce hindistan psn den aldım ben de oyunu, gece download a bırakacağım hayırlısıyla. Millet çoktan indirdi ama geç olsun güç olmasın
  • Kutulu sürüm diskleri:

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum 18 Haziran 21.30 u iple çekiyoruz artık.

• Special Edition unboxing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 16 Haziran 2020; 20:21:27 >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Beni hediye seçimi için aradıklarında şubeden mi alırsınız kargoya mı verelim diye aradılar. Şubeye yakın olduğum için gelir alırım dedim. İstanbul içinde bile kargo aksayabilir diye göze alamadım. Geneli böyle yönlendirdilerse cuma sabah nasıl bir sıra olur kapısında tahmin edemiyorum.
  • Mediamarktta pecial editon sepetr ekleniyor ama collector edition bulamadim.

Bilseydim ordan alirdim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

overgameden alan arkadaşlar aras kargo ile gönderim yapılıyor çok fazla yoğunluktan oyun muhtemelen pazartesiye kalacak gibi duruyor.
    taksitlendirme yapıyormu bu satıcı ? web sayfalarında baktım ne bir çevrim içi destek nede bir açıklama var.
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.