Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.230.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu dışına çıkıyorum kbakmayın. Last us part ı sahibi olan var mı acaba sec veya pri hakkını satmak isteyen? İkincisi çıkmadan ilkini bitireyim diyorum. Herkese iyi forumlar iyi oyunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

afetzede zorluğunda 40 ta olabilir ozaman:)

Alıntıları Göster
    Rahat 40 saat görülür, ilk oyun en zor seviyesi olan Grounded ile 25 saatten fazla sürüyordu, ki ikinci oyun her konuda iki katı büyüklüğe sahip dendi. LoU2 için en zor seviyede (Survivor) 40 saatin hatta daha üstünün bile görülmesi çok olası. Ayrıca Grounded zorluğunda npc'lerin hal ve hareketlerinde değişiklikler oluyor, erzaklar ciddi anlamda azalıyor, bazı saklanma yerleri kalkıyordu. Benzer şeylerin Survivor zorluğunda da olduğunu söylüyorlar. Geçenlerde youtube'da survivor zorluğunda bitirmiş bir eleman, state of play videosunu kendi oyununa göre değerlendiriyordu. Orada gösterilen erzakların yarısını bile göremediğini söyledi, ciddi anlamda zorluyormuş.

• Hocam oyunun PS5 versiyonunu gösterirler belki, PS5 gücü ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olabilir aslında.
    Şöyle bir düşündüm de Geriye dönük uyumluluk olacak haliyle bunu söylemişlerdi hatta 100'den fazla destek olduğunu da Resmi ağızdan duymuştuk.

Exc. Oyunların birkaçında RT ve Doku kalitesi arttırılmış bir şekilde belki gösterebilirler. The Last of Us : Part 2'nin güzel reklam olacağını düşünüyorum. :)

Bekleyip görelim perşembe günü. :)
  • Andrew Reiner'da Twitter'dan mesaj atmış.. :)

• overgameden special siparisini verdim de umarim sagsalim ulasir 16-17 sinde iyi tembihliyecem arasa vereceklermis kargolari umarim gecikmeden gelir

• covid zamanı kargo geç gelebilir hocam.
  • Aras'a vermeleri hoş olmadı, umarım çok geciktirmeden teslim ederler.
  • Hocam ben kulaklık ve oyun siparişi verdim Bursa'nın ilçesinde yaşıyorum 1 günde geldi,2 gün mesafede biryerde değilseniz gelir büyük ihtimal 👍🏻

• Yolculuğa devam etmemize SON '10 GÜN' kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 9 Haziran 2020; 0:2:0 >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    trabzondayım hocam, daha önce hb'den gitar almıştım bir günde gelmişti ve geldi gün içerisinde teslim etmiştlerdi umarım yine öyle olur

• Çoğu kişi yasağa dayanamıyor.Oyuna olan aşklarını dökmeden duramıyorlar hocam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 9 Haziran 2020; 0:22:46 >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. 3 gün sonra zaten herkes fikirlerini ve değerlendirmelerini söyleyecektir. Sony oyunun inceleme ambargosunu 1 hafta önceden kaldırması ile zaten oyuna ne kadar güvendiklerini belli ediyor. God Of War da olduğu gibi çoğu yerden tam puan alacaktır.
  • Reklamlar Tam Hız. :)

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• İçindeki yangını tutamayıp saçmaya başlamayan kalmadı herhalde.

• Ne diyo bu ?

• Hiko999 H kullanıcısına yanıt
    Bir şey demiyor, Part II hakkında gönderme de bulunuyor. Belli ki hoşuna gitmiş.

Özcan Ilgın Serpil Ulutürk'ün Part II hakkındaki tweetine de oyunu sevdiğini belli eden bir mesaj atmıştı.

• Oyun 30 saat civarıymış. Çok iyi oldu bu. Acele etmezsen tabi. Adam normal modda oynamış. Pixopat kanalı

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.