Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle, özellikle "Together", "Home" ve "The Path" gibi şaheserlerini hâla dinliyorum, tüm albümde müzik listemde kayıtlı ve şunu diyebilirim ki her bir beste özenle dizayn edilmiş birer Sanat Eseri, her birinde farklı duygulara kapılmamak elde değil, Last of Us'ı Last of Us yapan, o muhteşem hikayesini daha da zirveye taşıyan oyunun sahip olduğu müzikleriydi.

Buraya da linkini koyayım, belki tekrar dinlemek istersiniz.

Gustavo Santaolalla - Topicyoutube
    Left Behind (Together)
    https://www.youtube.com/watch?v=4I9M9IiQBHw&feature=youtu.be

Gustavo Santaolalla - Topicyoutube
    The Path (A New Beginning)
    https://www.youtube.com/watch?v=XtDXp-E38x4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 31 Mayıs 2020; 0:21:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• instagramda 179,00 TL sec hesap satan yerler güvenilir midir ?
  • Aynen hocam itunes'ten bende albümünü indirmiştim ilk çıktığı zaman hâla arada açar dinlerim,telefon zil sesim the last of us theme melodisi kız arkadaşımınki de the path her ne kadar oyunları sevmesede müziklerni seviyor

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Uzak dur hocam
  • Oziko kullanıcısına yanıt
    Bu daha da ilginç :)

Değişik olaylar dönecek.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

instagramda 179,00 TL sec hesap satan yerler güvenilir midir ?
    Kutulu ve orijinal PSN dışın da hiç bir yerden alma dostum verdiğin parayla rezil olursun 5 lira fazla var huzurla oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bubkarı dinlediğinde boğazın düğümleniyor mu ? Yav ben bi garip oluyorum.

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    instagramdan oyunmu alinir hocam sec hak diyorsun birde diğer hak kimde belli değil zaten pahali fiyat uzak durun..

hint psnden alin sec hak 150lira gelir türkçe

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Uzun yolculuğa çıktığımda tüm albümü listeleyip kulaklığı takıp oynatıyorum ve uzaklara bakarken derin duygulara gark oluyorum, bu ben de Last of Us'ın nasıl bir etki oluşturduğunu yeterince açıklamıştır sanırım :)

Yatak yorgan, duvar, her yerde Last of Us var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 31 Mayıs 2020; 0:56:20 >
  • Oyun yanıyor yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronnie Coleman -- 31 Mayıs 2020; 1:5:38 >
  • Oyun müziklerinden bahsetmişsiniz,ya arkadaş Skyrim’in Sound Track albümü nedir öyle yahu? Ya şunu dinleyip de gaza gelmeyen varmıdır

• riderman R kullanıcısına yanıt
    mümkün değil hocam

• Normal ve spot fiyatları açıklansada ona göre bir durum değerlendirmesi yapsak iyi olacak.

• Neil: Gustavo bizim DLC'ye ufak bir albüm yapar mıs

Gustavo Santoalla: EVET!

Riley ölmek üzeredir, 2.40 çalar. Credits ve gözyaşları akar...
  • Oziko kullanıcısına yanıt
    Together adlı parçada Left Behind'a aittir ve hepsi gerçekten müthiş, Last of Us'ın sadece DLC'si için yapılmış müzikleri bile piyasadaki oyunların çoğunun müzik albümlerinden daha iyi.

Genelleme olarak Last of Us'ın albümü, içerisinde her biri ayrı kaliteli olan parçaları ile benim gönlümde zirvededir, insanın içi kıpır kıpır oluyor, her farklı melodi, farklı duygular vermeyi başarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Yabancı Forumdan birisi yazmış :

İnsanların E3 2018'deki oyun animasyonlarının gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu düşündüklerinde ve Tomb Raider geliştiricisi bunu sahte olarak adlandırdıklarını hatırlıyorum.

Şimdi ise E3 2018'de gösterilenlerin daha fazlası olduğunu gördüklerinde gözlerine inanamayacaklarını söylüyorlar. :)
    Doom 3'te yıllar önce E3'te gösterildiğinde kimse inanmamıştı sonra nasıl olduysa E3'te gösterilen demo sızdı ve insanlar gerçek olduğuna inanmıştı konuyla alakası yok ama aklıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

instagramda 179,00 TL sec hesap satan yerler güvenilir midir ?
    Bence uzak durun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Normal ve spot fiyatları açıklansada ona göre bir durum değerlendirmesi yapsak iyi olacak.
    Benim Tahmin:

Mağaza: 440TL
    Spot: 370TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Benim Tahmin:

Mağaza: 440TL
    Spot: 370TL

Alıntıları Göster
    Dolar 6 tl altında iken nfs heate 350 tl fiyat çekiyolardı. Bu kadar beklentisi yüksek oyun minimum 400 tl olur minimum. Ne yazık ki psni takip eden spotçular var. Mesela bu plus bedava oyunlarjnı takas ile almak istemiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Dolar 6 tl altında iken nfs heate 350 tl fiyat çekiyolardı. Bu kadar beklentisi yüksek oyun minimum 400 tl olur minimum. Ne yazık ki psni takip eden spotçular var. Mesela bu plus bedava oyunlarjnı takas ile almak istemiyolar

Alıntıları Göster
    Fazlası olması saçmalık olur bu fiyatların üzerine 10TL eklenmeli en fazla..
  • 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.