Bildirim
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (575. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Usta naber 👍hayat nasıl gidiyor, hatırladınmı beni😁eski günlerden görünmüyorsun pek
Ne emojiler atardık be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nostalji rüzgarları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskileri görmek güzelquote:
Orijinalden alıntı: Nınja
Nostalji rüzgarları -
-
hocam oyun içi görsel bekliyoruz dün attıklarınız gibi spoilersız 🙂
Sony bu kutu tasarımlarını çoğu exc oyunları için tasarladı ama ben hiçbir yerde satışını göremedim. Bu kutu tasarımlı sürümler satışa konulacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 25 Mayıs 2020; 1:48:30 >
Evet haklısınız bir ara almak istedim ama bulamadım, paylaştıklarım fan çalışmasıquote:
Orijinalden alıntı: CollatZ2508
Sony bu kutu tasarımlarını çoğu exc oyunları için tasarladı ama ben hiçbir yerde satışını göremedim. Bu kutu tasarımlı sürümler satışa konulacak mı? -
spota kaçtan gelir kutulusu acaba?
standart sürüm 429-489 arası bekliyorum -
Ee mağazalarda ne kadar olur ki? Bide oynanış süresiyle alakalı bişey açıklandımı kaçırdım galiba?quote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-
standart sürüm 429-489 arası bekliyorum
Bugün aradım sürekli aldığım bir abimizi 380 civarı dedi.
standart vatan-teknosa da 490-520 arası bekliyorum ben, oyun herkesin beklediği satış potansiyelin yüksek oldugu bir oyun olunca özellikle geçirmek isteyeceklerdir. ilk 6 ay kutulu anlamda indirim beklemesin kimse
oyun süresi 100 saat demişlerdi. -
380'dediyse o abinin kıymetini bilin her spotcu(esnaf ) bir değil
-
100 saat mi single kapalı dünya bir oyuna? maşallah doğruysa
Sıkıntı yok dostum nasipse iyi bir fiyattan aldığımda buradan paylaşacağım mekanı, araştırmaya devam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 25 Mayıs 2020; 2:15:41 >
aklımda öyle kalmış yanlışsam arkadaşlar düzeltsin. -
Zaten ben de spoiler yemediğim için spoiler içeren gifler paylaşmam :)
Ara ara paylaşacağım böyle, isteyin yeter :)
Part II'nin çıkış döneminde olduğumuzdan mütevellit Naughty Dog oyunlarını yeniden bitireyim dedim, Uncharted 2 oynuyordum şimdi.
Tibet bölümlerinin ilk sahnelerinde dahi şaşırtıcı detaylar olduğunu keşfettim, köydeki halk ile el sıkışıp onlarla iletişim kurmaya çalışıyoruz, az ileride duran Bizonun yanına gidip onunla etkileşime girebiliyoruz, yani yıl 2009 be kardeşim, nedir bu detay seviyesi? yani o değil, konuşmaya çalışıp etkileşime girdiğimiz her kişiye farklı 3 - 4 replik yazılmış ve NPC'lerin surat ifadelerinin değiştiğini dahi görmek mümkün.
Sadece bu da değil, karakterimiz Nathan, yumruk atmaya çalışırken yaralı olduğundan dolayı bu eylemini gerçekleştiremeyip acı çekerek kolunu tutabiliyor.
Bu detayları oyuna eklemişler ama hiç koymayabilirlerdi :)
Uncharted 2 çıktığı dönemin ötesinde bir kaliteye sahip sayılı oyunlardan birisi kesinlikle.
Baştan sona kalite akıyor oyundan, çekim açılarından tutalım aksiyon sahnelerine, aksiyon sahnelerinden tutalım oynanışa, oynanıştan tutalım grafiğe, grafikten tutalım animasyona kadar her şey mükemmel dizayn edilmiş.
2009 yapımı bir Naughty Dog projesinde dahi detaylar bu seviyedeyse, aradan geçen 11 yılda kim bilir nasıl şok edeceklerdir bizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 25 Mayıs 2020; 3:1:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
100 saat mi ne yaptın dostum sen yanlış bastın herhalde tuşlara?quote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-
standart vatan-teknosa da 490-520 arası bekliyorum ben, oyun herkesin beklediği satış potansiyelin yüksek oldugu bir oyun olunca özellikle geçirmek isteyeceklerdir. ilk 6 ay kutulu anlamda indirim beklemesin kimse
oyun süresi 100 saat demişlerdi.Oyun süresi tahminen 20-30 saat civarı olacak. 100 saat diye bir şey olsa zaten yıkılırdı buralar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X