Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    God of War için söylenen seyler bana kalırsa çok abartı ve dediğin gibi artık klişe olmuş şeyler, ama Last of Us: Part II'de durum farklı, ilk sahnede değil, son sahnede bu tarz olayların yaşanacağına inanıyorum ben zaten, dediklerim tahminden öteye gidemez, sadece teori üretiyoruz, ama bir gerçek ki, eninde sonunda mutlu bir son yine olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    O kadının kilit bir karakter olduğu aşikar zaten, ama hiç tahmin etmediğimiz çok farklı bir karakter olabilir o kişi, zaten Ellie'nin annesinin peşine düşmesi pek mantıklı değil, en azından mevcut videolardan/bilgilerden yola çıkarsak, Ellie'nin annesi Marlane ile aynı yaşlarda, ve aradan 5 yıl geçti, Anna karakteri bu kadar genç gözükemez, ve Paris Game Week 2017'de yayınlanan videoda ki kişi yine Anna olabilir, ama Flashback olması da olası, geçmişten yeni bir sır öğrenebilir, Anna'nın gençliği ile Flashback sahnelerinde oynayabiliriz, zaten o Takırdayanların geldiği yerde de oynanışa geçiyor gibi bir sinematik bitiş vardı.

Diğer yandan Dina'ya gelince, sana kesinlikle katılıyorum, Dina önemsiz bir karakter olacak gibi, ayrıca Naughty Dog'un o kişi dina olsa da, olmasa da, Trailer'da birine zarar geldiğini göstermeleri, büyük bir özgüven örneği ve oyunun ne denli geleceğini kanıtlar nitelikte bence.

Çünkü bu kadar önemli bir sahneyi, bu kadar etkili bir sahneyi, Trailer'da kullanmazsın, elindekileri en iyi şekilde kullanıp, oyunculara sürpriz yapıp şaşırtır, ardından takdir kazanırsın, ama fırsatan istifade edip bunu yapmamışlar, bu da ellerinde bir çok etkili sahne olduğunun kanıtı bence.

Naughty Dog büyük geliyor, Ne olursa olsun, dediklerimiz çıksa da çıkmasa da, bizleri şaşırtıp, duygu seline kaptırmayı da başaracaklardır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 26 Mart 2020; 21:54:25 >

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam alırsam haber veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Evet hocam kutulu alıyorum oyunları bu oyununda öyle alayım diyordum ama virüs den dolayı fiziksel sürüm de şüpheliyim bu sefer karar vermedim henüz dijital de alabilirim.
    @Dark Saga

Sağol hocam bilgi için teşekkürler
    @byvolcan
    Böyle giderse bende şüphe ile bakıyorum ama bilgi gelir sanırım sorun olacaksa.

• TBT: This original concept art from The Last of Us, released nearly seven years ago in 2013!
    cookandbecker.com
    Artwork Ellie's Room | The Last of Us | Naughty Dog
    https://www.cookandbecker.com/en/artwork/787/ellie-s-room-the-last-of-us-naughty-dog.html

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Ölü taklidi yapan PS Türkiye feci korkutmaya başladı, türkçe dublaj türkçe altyazı yalan olmaz herhalde. Ön sipariş alldık oyunu direk iptal ederim acelesi olmaz.
  • Sony'nin bugün yayınladığı bir makaleye göre bazı oyun ve servislerde coronavirus nedeniyle gecikme ve aksaklıklar olabilir. Bunun başlıca sebepleri Malezya'dan virüs nedeniyle bazı kaynakları sağlayamamaları, US ve EU'daki bazı stüdyolarını virüs nedeniyle geçici süreliğine kapatmaları vs. ND eğer ofise kapanmayı veya evden çalışmayı gerçekleştiremez ise oyun çıkışı bir kez daha ertelenebilir.

KAYNAK: https://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/202003/20-023E/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 27 Mart 2020; 12:0:11 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    öyle bişey olabilir mi hocam yani alt yazı dublaj olmayabilir mi ...

öyle bişey olursa bende iptal ederim siparişi bu oyunada alt yazı koyamayacaklarsa boşuna beklemesinler orada ...

ben hazırdır diye düşünüyordum ama bilemiyorum ...

• berbetmus kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olmaz hocam. Türkçe geleceğine emin olabilirsiniz. Bir indirim kaldırıldı diye dükkanı kapayıp gitmeyecekler ya bu adamlar.

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    oyun şuan hazır değil midir .... yani çıkacağı güne kadar çalışmalar devam ediyor mu ....

tekrar bir erteleme olursa ekime filan atarlar bekle bekle öldük zaten 🙂 ozamanada başka bişey çıkar 🙂

en iyisimi kökten iptal etsinler rahatlayalım ...

• Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Valla çoktan kapatıp gitmiş olabilirler çünkü iki haftadır ölü taklidi yapıyor psn tr

• Oyunu erteledikleri sürece oyundan beklenti azalıyor böyle bir hata yapacaklarını zannetmiyorum.Zaten skandal bir erteleme yapmışlardı trailerda tarih verip ertelediler.Dijital olarak çıkar en kötü

• Oyun tamamlanmadan çıkış tarihi belli olmaz. Ufak tefek düzenlemeler kalmıştır bence. Yoksa oyunu biz 27 Mayıs'a kadar bitirelim ertesi gün piyasaya sürelim olmaz
  • Uncharted 4 de yaklaşık 2 ay öncesinde oyun GOLD sürüme ulaşmıştı. Umarım TLOU P2 de yakın zamanda GOLD a ulaşır da ertelenmeyeceğinin garantisini almış oluruz.
  • Oyunun çıkmasına tam 2 ay var, çok uzun bir süre aylar öncesinden oyunu aldık bekliyoruz bakalım. Umarım bir kez daha ertelenme haberi falan çıkmaz bu 2 aylık süreçte.

• Erteleme yaşanmadan oyunun çıkması daha kârlı olur Naughty Dog ve Sony açısından.

Dünya'nın yarısı eve kapanmış durumda, insanlar en kötü içeriği bile sıkıntıdan tüketir, yutar hale gelmişler.

Last of Us: Part II'nin teması itibarıyla da, iyi bir reklam stratejisiyle de, ünü ile de, çok büyük bir satış patlaması yaşayacağı aşikar.

Haftalarca gündemde kalacak muhtemelen, normalde oluşturulan etki ilk 3 günde 5 milyon satış ise, pandemi sebebiyle 7 - 8 milyona çıkabilir olacak.

Naughty Dog ve Neil Druckmann tarafından paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor, umuyorumki bir erteleme yaşanmayacaktır.

Sony'nin en nihayetinde kendine ait bir programı, planı, zaman çizelgesi var. Part II'nin ertelenmesi, Ghost of Tsushima'nın da ertelenmesi anlamına gelir.

Naughty Dog şu an stüdyoda çalışmayı durdurdu çünkü bilinen üzere sokağa çıkma yasağı var, eğer hiç oradan dışarı çıkmadılarsa bilemem :)

Şu an evden çalıştıklarına dair bir açıklamada yapılmadı ama yapılmak zorunda değil yine, ne olursa olsun, bu saatten sonra Neil Druckmann tek başına saatlerce çalışır yine de yetiştirir 29 Mayıs'a diye umuyorum.

Oyunlar zaten genellikle çıkışından 1 - 1.5 ay öncesinde gold sürüme ulaşıyor, büyük bir sıkıntı ya da hata meydana gelmediyse başarıyla vaktinde çıkacaktır, Naughty Dog elinden geleni yapacaktır, sadece gold sürüme Nisan ortasında ulaşılacaksa Mayıs ortası ulaşılır gibi bir durum olabilir.

Zaten şöyle bir şeyde var, erteleme alsa dahi en fazla 1 ay alır telafi niyetine, Ghost of Tsushima Temmuz'da, Part II Haziran'da çıkar.

Tabi 1 gün daha fazladan bekleyecek sabrımız kalmadı orası ayrı.

Önümüzdeki sayılı günler içerisinde her şey açığa kavuşacaktır inşallah, Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 27 Mart 2020; 15:32:28 >

• Yukarıda yazılan yorumları tek tek ayırmamak adına topluca yazıyorum.

Sony ve ND, aylar önce twitterdan attıkları postta altın sürüm için 2 haftada anlaştıklarını belirtmişlerdi. Oyun şuan hala polishing(törpü/cila) aşamasında. Ama bir silah cilalarlar ama tüm tlou2 evrenini, bunu bilemeyiz.

Yine, yukarıda attığım makalede "tlou2 erteleyebiliriz" şeklinde bir ifade yok. Fakat "bazı oyun ve servislerde gecikme yaşanabilir" ifadesi, çıkması planlanan tüm oyunlarda bu ihtimalin olduğu anlamına geliyor. Her gecikmede elbette tatmin/beklenti/heyecan(ya da ne derseniz) azalacaktır; ancak eyalet covid-19 nedeniyle sokağa çıkma yasağı koyuyorsa ve yapılması gereken çalışma sadece ofisten yapılabilecekse(bir başka deyişle evde çalışmak mümkün değilse) ND istemeyerek de olsa oyunu erteleyebilir.

Böyle bir durumda zaten önlerinde 3 seçenek var;
    1) Evden çalışacaklar
    2) Kendilerini stüdyoya kapatacaklar ve karantina sürecini, oyunu tamamlamak amacıyla stüdyoda geçirecekler
    3) Oyun ertelenecek

Not: Altın sürüm, oyunun tamamen bitmiş hali. Bu sürüm ND Sony anlaşmasına göre oyun erken indirmeye açılmadan önceki 2 haftayı kapsıyor. Bu zamana gelindiğinde oyun tamamen oynamaya hazır olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 27 Mart 2020; 15:42:8 >

• Sony Corona Virüsü Sebebiyle Oyun Ertelenmesi Beklemiyor

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

Sony Corporation, corona virüsünün şirket için olası etkileri hakkında konuştu ve oyun tarafı için de bilgi verdi.

Belirtilene göre, oyunların yapım sürecinde şimdilik bir sorun yok ve çıkış tarihlerinde ertelenmeler beklenmiyor.

"Şu ana kadar herhangi bir sorun ortaya çıkmadı fakat özellikle Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki birinci parti ve ortak stüdyolarımızın oyun geliştirme programlarındaki olası gecikme risklerini dikkatlice gözetiyoruz."

Sony'nin bu yıl içinde oyunculara sunulması planlanan iki büyük özel oyunu var. The Last of Us Part II 29 Mayıs'ta ve Ghost of Tsushima 26 Haziran'da çıkacak.

Kaynak :
    www.bolumsonucanavari.com
    Sony Corona Virüsü Sebebiyle Oyun Ertelenmesi Beklemiyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Corona_Virusu_Sebebiyle_Oyun_Ertelenmesi_Beklemiyor-100441.htm

Sony :https://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/202003/20-023E/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 27 Mart 2020; 15:48:58 >

• Umarım ertelenme olmaz.. Elbette insan hayatı çok daha değerli fakat bir kez daha ertelensin istemiyorum doğrusu. Rica etsem kaynak paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stray Wolf Ellie

Umarım ertelenme olmaz.. Elbette insan hayatı çok daha değerli fakat bir kez daha ertelensin istemiyorum doğrusu. Rica etsem kaynak paylaşır mısınız?
    BSC haberini yapmış oradan türkçe metin olarak aldım.

Orijinal Kaynak :https://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/202003/20-023E/
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.