Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunu bitirenler okusun.

Hele ki finalde Ellie ile konuşurken elini saatine götürmesi ve bitmesi. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 23 Eylül 2019; 19:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Yeni Teaser Geldi!!

Joel'dan bir haber bir görüntü gelecek gibi bu sefer..Saatini sevdiğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba hepsinin de bölümleri farklı ve ona göre gidişatımı olacak.
    Sanırım oynanabilir olabilir ama bakalım. :)

Ellie's Chapter
    Mystery Woman's Chapter
    Diana's Chapter
    joel's Chapter
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Acaba hepsinin de bölümleri farklı ve ona göre gidişatımı olacak.
    Sanırım oynanabilir olabilir ama bakalım. :)

Ellie's Chapter
    Mystery Woman's Chapter
    Diana's Chapter
    joel's Chapter
    Evet hocam bence öyle olabilme olasılığı çok yüksek, 4 mevsimide göreceğiz gibi aynı ilk oyundaki gibi, Flashback sahnelerin ise çoğunluğunda Meşale ile gezeceğimizi düşünüyorum, şaşıracağımız birçok olaylar silsilesi olacaktır, düşünmek bile heyecanlanmaya yetiyor, hadi bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

Muhtemelen Yahudi olacak Dina. Bana öyle geliyor.

----------------------------------------------

Ayrıca -yukarıda dediklerimden bağımsız olarak diyorum- Dina sadece bana mı çok çirkin geliyor? Bakın, manken gibi olsun demiyorum ama özellikle çirkin yapmışlar sanki. Normal bir suratı olabilirdi, neden çirkin olsun ki?
    Birkaç firma bilerek çirkin yapıyor son oyunlarda. Hadi çirkin yapın da kıza Afrodit muamelesi yapılıyordu trailerda. Dans ederken herkesin dibi düşüyordu. Dalga geçiyorlar insanların aklıyla.

• Kaç saat olacağı yakın zamanda gelen bilgiler arasında verilir umarım, bu sefer biraz daha uzun süreceğini tahmin ediyorum, inşallah yanılmam, şöyle bi 20 saati devirdiğimiz doyurucu bir hikayesi olsun, düşünsenize 4 yıl bekliyorsunuz, 1 - 2 gecede bitiriyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 23 Eylül 2019; 20:14:8 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Şu ''bilerek'' olayı beni rahatsız ediyor bayağı. Arka sayfalarda da dedim: Manken gibi, çok güzel olmasına gerek yok her karakterin ama bile isteye de çirkin yapmayın şu tasarımları. ''Sıradan'' bir tip olsun, niye suratına bakınca insanın midesini kaldıracak kadar çirkin tasarlıyorsunuz ki!?
  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Ülkemiz saatiyle yarın 23:00 yapıyor sanırım.

• Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Hocam ayıp oldu bu dediğin o kadar da degil. Gerçek bir insandan modellediler Dina'yı.

• Yanlışım yoksa The Last Of Us'un DLC'si olan Left Behind da 14 Şubat'ta gelmişti... 14 Şubat 2020 oyunun çıkış tarihi için son derece olası bence :)

edit: tarih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 23 Eylül 2019; 23:28:48 >
    Biliyorum ama o kadın birebir aynı surata sahip değil.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 23 Eylül 2019; 20:34:16 >
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Hocam bu seslendiren modelleyen değil.

Oha! Bunu bilmiyordum. Eğer bu gerçekse, yukarıda biraz ağır konuşmuşum evet. Ama kız hala gerçek hayatta daha az ''çirkin''.

Edit: Hatta videoyu izlerken daha da sempatik geldi tipi gerçek hayatta. Oyuna aktarırlarken oynamışlar ayarlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 23 Eylül 2019; 21:2:36 >

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yanlışım yoksa The Last Of Us'un DLC'si olan Left Behind da 14 Şubat'ta gelmişti... 14 Şubat 2020 oyunun çıkış tarihi için son derece olası bence :)

edit: tarih
    The last of us 14 haziran 2013 te çıkış yaptı bu oyunda 7 yıl tamamlamak için belki haziran 2020 de çıkış yapabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şubatta çıkacağına dair bu kadar ipucu gelmeden önce bir ara ''Belki PS3 nesli gibi PS4 neslini de bununla kapatırlar sonra E3'te de PS5'i görürüz(aynı 2013 haziranında PS4'ü gördüğümüz gibi) ve konsol kasımda çıkar'' diyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 23 Eylül 2019; 21:9:31 >
  • şubat 29 da çıksın da biraz daha bekleyelim
  • Hocam adamlar Teaser'de bile ipucunu verdiler gibi.Bu vakitten sonra Haziran'a kaydıracaklarını zannetmem.Zaten gereğinden geç bile çıkarıyorlar şu an.En geç Mart ayında oynuyor oluruz gibime geliyor.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Hindistan dan ön sipariş veririm 2 3 saat erken açılıyor türkçe keyfi yaparım 😀

• Hem tahmini tarihi yazdım ozaman 14 şubat olsun en azından sevgililer gününde bir anlamı olur

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.