Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.230.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12131214121512161217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı kanalda Factions 2 duyurusu bekliyorum 13 dakikadır yalan oldu galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım sürpriz de eklemişler. :)

• Oturduk izliyoruz valla bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordeus06

Oturduk izliyoruz valla bakalım :)

nereden izliyorsunuz hocam

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    TLOU Strategy diye bir kanal hocam aratın bulursunuz. Şuan ND Dev ekibi ile Factions atıyorlar.

• Türkiye saati ile kaçta başlayacak etkinlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Türkiye saati ile kaçta başlayacak etkinlik.

20:00

3 dakika var.

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    The Last of Us Day 19:00'da başladı. Etkinlik yok arkadaşlar. Twitter adresini ve Playstation Blog'unu takip edin.

• Mordeus06 kullanıcısına yanıt

Hiç birşey açıklanmadı sanırım :(

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

Türkiye saati ile sabaha karşı saat 3'te clown masklarınızı takın gelin diyorlar THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Çok fazla hype yapıp, Neil'in "o diğer şeye gelince.. merak etmeyin, buna değecek" dediği tweet'ten medet umduğum için hata bende sanırım..

• Böyle bilmem ne gününde anniversary gününde hazırda olun diyip diyip hype yaratıp merch tanıtmak kanunlarda suç olarak falan kabul edilmeli ya bıktım bu olaydan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    O zaman gece 3'de duyuru var değil mi sanırsam? Ben mi yanlış anladım?

Hiç bir şeyde olmayabilir. Ben o yüzden pek hyplanmadım çünkü pek net bir şey yoktu.

Sadece bir teşekkür notu da olabilir. O nedenle beklentinizi düşük tutmaya çalışın.

•  Duyurular hafta boyunca sürecek diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada ilgili günün anlam ve önemine ithafen şöyle bir şey de var :) 

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUVishantiyoutube
    Dünya The Last of Us gününe ithafen hazırlamış olduğum bu içerikte; Naughty Dog'un kuruluş yıllarına dönüyor ve iki çocukluk arkadaşının attığı bir adım sonrasında tüm oyun endüstrisinden nasıl bir gömlek üstün hale geldiklerine şahit oluyoruz. 00:00 Dünya The Last of Us Gününüz kutlu olsun! 00:41 Bir efsanenin doğuşu 04:13 Uncharted 06:54 The Last of Us 25:06 Uncharted 4 29:48 The Last of Us uyarlamaları 32:22 The Last of Us: Part II 43:10 Tahminler ve Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=-vts4_8E28o&t=64s&ab_channel=Vishanti
  • Tlou remastaredi bitirdikten sonra bugün aralıksız 9 saat boyunca ikinci oyunu oynadım. Şaheser resmen oyun. Atmosfer hikaye eksiksiz her şeyi ile muazzam oyun yapmışlar. Yapımcı firmaya teşekkürler...

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    Uyuyamıyorum arkadaş :)

• Naughty Dog multiplayer'ın geliştirme sürecinde olduğunu ve hazır olduğunda gösterileceğini söyledi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Tlou remastaredi bitirdikten sonra bugün aralıksız 9 saat boyunca ikinci oyunu oynadım. Şaheser resmen oyun. Atmosfer hikaye eksiksiz her şeyi ile muazzam oyun yapmışlar. Yapımcı firmaya teşekkürler...
    Her iki oyun da çıktığı zamanlarda çıtayı arşa çıkardı. Tlou 2'den sonra beklentileri düşürmek zor oluyor. Zamanının çok ötesinde bir oyun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DİZİDEN İLK KARE GELDİ
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• 
Sayfa: önceki 12131214121512161217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.