Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben playstation gear'dan alıyorum daha önce tişört çanta almıştım

• Beyler last of us 1. Bölümü oynamadım.
    2. Seriyi alsam??????
    Ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Olmaz derim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Press a Key kullanıcısına yanıt

Tmm.

Satacak kişi bile böyle dedi :)

Sivayalim kolları :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Türkiye'ye geliyor mu hocam sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 25 Eylül 2021; 18:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Nasıl aldınız hocam gönderdikleri yerde Türkiye yazmıyor. Ben de ondan çekinip almamıştım

• Yarın içerik açıklayacağız diye resmi bir açıklama var mı? Öyle bir açıklama göremedim, etkinlikler vs olur ama oyuna içerik açıklsyacağız dediler mi?

• Blog sayfasında yazmışlardı hocam. :) Last of Us ile ilgili içerik akıllara herşey geliyor ama Remake Teaser veya TLOU : P2 hakkında Yeni nesil güncellemesi / Multiplayer'dan bir duyuru görebiliriz.

Yada bambaşka birşey.

Sony, 26 Eylül'de Last of Us ile ilgili bazı yeni içerikleri PS blogundan açıklayacaklarını söyledi

playstation.blog
    The Last of Us Day is upon us: Celebrate with new wearables and more at the PlayStation Gear Store
    https://blog.playstation.com/2021/09/23/the-last-of-us-day-is-upon-us-celebrate-with-new-wearables-and-more-at-the-playstation-gear-store

@Old-Snake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 25 Eylül 2021; 14:13:28 >

• Güzelll. Hadi bakalım inşallah multiplayeri görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Yarın içerik açıklayacağız diye resmi bir açıklama var mı? Öyle bir açıklama göremedim, etkinlikler vs olur ama oyuna içerik açıklsyacağız dediler mi?
    playstation.blog
    The Last of Us Day is upon us: Celebrate with new wearables and more at the PlayStation Gear Store
    https://blog.playstation.com/2021/09/23/the-last-of-us-day-is-upon-us-celebrate-with-new-wearables-and-more-at-the-playstation-gear-store

''In addition to the merch below, we will be revealing some all-new content on September 26 at 9:00am PT/ 6:00pm CET. Be sure to come back and check it out on TheLastofUs.com/TLOUDay. ''

• Dualaense özellikleri ve factions mp bekliyorum hocam. Artık vakti geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Dualaense özellikleri ve factions mp bekliyorum hocam. Artık vakti geldi

PS5 yükseltmesi ve Factions 2 gelirse çok güzel olur. Hatta Naughty Dog standalone bir oyun daha duyurursa Left Behind ya da Lost Legacy gibi nefis olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

Türkiye'ye geliyor mu hocam sorunsuz

Alıntıları Göster

site direkt göndermiyor aracıdan alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75F823CDA

Nasıl aldınız hocam gönderdikleri yerde Türkiye yazmıyor. Ben de ondan çekinip almamıştım

Alıntıları Göster

Türkiye'ye gönderim yapmıyor hocam ben aracı kullanıyorum

• Hocam peki bu State of Play gibi bir etkinlik mi olacak izleyebileceğimiz yoksa başka bir şey mi ? Türkiye saati ile 19:00'da nereye bakmamız gerekiyor bilginiz var mı?

• State of Play gibi değil hocam Takip etmemiz birkaç bir yer var .

Naughty Dog Twitter Adresi.

Playstation Twitter Adresi.

Kendi Blog Sayfaları

Ek olarak kendi youtube sayfalarında Video tarzı birşeyler gelebilir.

@Mordeus06

• Çok teşekkür ediyorum size. :)

• Postladıkları linkte ne yazık ki merch dışında herhangi bir şey yoktu.. Üzücü doğrusu.

Photo Mode eventi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 26 Eylül 2021; 19:8:0 >
  • PlayStationtwitter
    “Listen to The Last of Us Part II: Covers and Rarities, check out brand new collectibles and merch, and join in on a special Photo Mode event to celebrate #TLOUDay: https://t.co/KIJjuYKGFB”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1442157515433775105
  • 10-15 dakika içinde bu youtube kanalında birkaç naughty dog dev. ile birlikte TLOU factions oynanacakmış.. What an incredible bs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 26 Eylül 2021; 19:12:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.