Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.343
Cevap
140
Favori
1.206.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12081209121012111212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu MULTIPLAYER cikacak mi cikmayacak mi ??????????????????????????????????????????????????????????

• Selamlar Tlou 2 gibi 2 diskli oyunlar için yedek kutu satan bir yer bilen var mı ? Nereye baksam tek cdli kutu görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Platinledim. %100 olması için gerçekçi modda oyunu bitirmek gerekiyormuş sanırım hiç gerek yok zaten platinlemek için 2 kere oynamış oldum hatta 2 trophy için bir daha bölümlere girdim ama değdi ilk platinledigim oyun oldu 👍

merhaba platinlemek zor mu çok zaman alır mı ? İş güç çocuktan daha oyuna baslayamadım eger platınlemek kolaysa ona gore ılerlerım oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin1986

merhaba platinlemek zor mu çok zaman alır mı ? İş güç çocuktan daha oyuna baslayamadım eger platınlemek kolaysa ona gore ılerlerım oyunda.

Alıntıları Göster

Beceri zorluğu değil de, araştırma istiyor biraz. Her kartı bul, her coini bul filan tarzında, onun dışında zor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    birak cikmasin boşver

oyunlarin katili multiplayer oyunlardir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

birak cikmasin boşver

oyunlarin katili multiplayer oyunlardir

Aynen öyle sevmiyorum sevemiycem multi olayını.

• 30 fps ile platinledim, canım cekti valla yine mi oynasam.

• valla 4-5 kere oynadım bitirdim gibi bişey hepsinde,hâla ara sıra açıp oynuyorum kombat o kadar efsane ki gram sıkmıyor :) tavsiye ederim tekrar başla hocam :)

• Çok fena 2. defa oynamak istiyorum ama dualsense desteğini gelmedi bir türlü, bu kadar bekletmek saçma ya director cut falan gelecek yada çalışmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 3 Ağustos 2021; 21:43:21 >
  • Arkadaşlar bende yeni ps5 aldım oyunu ilk çıktığı zaman bitirmiştim ama platin almaya uğraşmamıştım.
    Şuan feci canım çekti tekrar oynayıp hemde platinlemek istiyorum da,dikkat etmem gereken kaçırılacak bi trophy varmı? sadece collectible trophy lerim kapalı sanırım zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

yahu MULTIPLAYER cikacak mi cikmayacak mi ??????????????????????????????????????????????????????????

Çıkacak bekliyoruz...

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Başlayacağım hocam, hemde platinlediğim için de orada burada kart, para, koleksiyon peşinde de koşmayacağım için rahatım. Yavas yavaş geze geze tadını çıkararak oynayacağım. Önce Controlü platinleyeyim de :) 60 fps ile ilk defa oynayacağım, bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 3 Ağustos 2021; 23:18:17 >
  • Dualsense desteği gelecek mi açıklandı mı ona göre ps5 de oynamayı bekleyeteceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Çok fena 2. defa oynamak istiyorum ama dualsense desteğini gelmedi bir türlü, bu kadar bekletmek saçma ya director cut falan gelecek yada çalışmıyorlar.

Hala bekliyoruz

• Uncharted 4 multide olduğu gibi base ps4 de 900p 60fps ,pro da 1080 60fps yaparlar(ki zaten last of us part 2 şu an ps4 pro da debug menu ile fps kilidini kaldırınca 45-60fps arası veriyor).

Sony nin şu an god of war ı bile ps4 e getireceğini düşünürsek multiplayerın ps4 e gelmemesi imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 10 Ağustos 2021; 18:15:19 >
  • Merhaba ps5 de bu oyunun sec hesabini ds4 yontemiyle kendi hesabimizda oynayabiliyormuyuz?

• Nınja N kullanıcısına yanıt

TLOU 2 ciktiginda beri ND de calisanlarin 15% e yakini ayrilip baska studyolara gecti. Kalanlarinda cogu multiplayer projesine odaklaniyor. Az sabir, hepsi gelicek tez zamanda :)

ND nin yaptiklarini yapmak kolay degil, vakit aliyor. Yarim yamalak is yapilmasindan iyidir

• Hikayesi tartışmalı olsa da teknik olarak bu oyunun yanına yaklaşabilecek oyun var mı hiç bilmiyorum. Diğer oyunlar "oyun" ise bu oyunu hangi kategoriye sokmamız gerek?

• Muhteşem bir hikayesi var özellikle hikayei sunuşu kusursuz.

• sinanspd S kullanıcısına yanıt

Dlc ile birlikte gelirse harika bir süpriz olur

• 
Sayfa: önceki 12081209121012111212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.