< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 3 Ocak 2021; 21:18:42 > |
efsane bir sahneydi. seni seviyorum ama artık bitti gibi bişey di oyuna 3. kez başlıycam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu oynayışa bile laf buldular ya. Gerçekten saçma sapan bir yıldı 2020. Bazı şeyler de insanların ağzına sakız gibi yapışıyor. Herkes aynı şeyleri söylüyor. Noldu da sosyal medya insanların hayatını bu kadar etkiler oldu ? Neden başkalarının sanatına, tercihlerine böyle saldırıyoruz. Anlamak çok güç bu tip insanları. Düşünün ki hayatınızın son anları belki de onu da başkalarının yarattıklarına, tercihlerine saldırarak harcıyorsunuz. Her neyse The Last of Us Part 2 mükemmel bir oynayışa sahiptir |
'' On beş kişiye saldırdım, vurdum vurdum saymadım'' aynen işte bu ya aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hani o şimdi düzelicek, hah şimdi artık düzelicek, bu sefer kesin düzelicek diye diye sonu geliyor düzelmeden :) yinede oynanabilirlik teknik vb açıdan üstüne yok ama hikaye ve müzikler ilk oyunun havasında değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 5 Ocak 2021; 18:35:24 > |
|
|
Merhaba, videoyu az once izledim baya güzel olmuş calismaniz ellerinize sağlık. |
|
Emeğine sağlık hocam gerçekten çok güzel olmuş. :) Kendi adıma sevindim diyebilirim umarım bu çalışmalarınızı daha çok görürüz. :) |