Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaçlar cam rip i izledim izlemenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum kötü bi görüntü ama film bilmiyorum hiç güzel değildi çizgi filmi daha güzel bütün kitaplarını izledim çizgi film olarak harikaydı ama filmi için söylemiycem bence hiç güzel bir film değil...

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 14 Temmuz 2010; 17:04:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Bunlar öpüşcek ha.

öpüşme felan yok kerdeş

• quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Bunlar öpüşcek ha.

öpüşme felan yok kerdeş

Öpüşme 3. Kitap'ın son kısmında oluyordu, yani bu filmde öpüşme falan yok.

• Gelecek için konuşmuşum orda Tabi ayrılan olmazsa öpüşecekler tabi ki

Orijinalden alıntı: soulcubee

filmi izlemeden yapılan yorumlar bence çok yanlış. aslında bu mesajı yazmıştım ama sanırım bakım yüzünden silinmiş. Yanlış çünkü izlediğiniz bir animasyon bir çizgi film ve karakterler hayali. Gerçekte var olmayan karakterlere benzeyen insanları bulmak çok zor belkide imkansız. Bu yüzden bu tür şekilde film yapılırken hayali karakterin görünüm olarak kendisinden çok kişilik olarak kendisini tasvir edebilecek oyuncular seçilir. Bu yüzden bence oyuncuların performansını yani filmi izledikten sonra yorum yapmak gerekli...

Ayrıca aang'ı oynayan oyuncu tam bir çocuk denmiş ancak unutulmamalı ki aang da çocuk 12 yaşında yetişkin biri değil ve kişiliğide tam bir çocuk kişliği bu yüzden onu yansıtabilecek ve sahip olduğu dövüş teknikleri becerisini yapabilecek birini bulmaları gerekliydi ki bence yerinde bir karar gibi olmuş. Zuko nun yerine de tanıdık bir oyuncu düşünemiyorum. Zuko karakteri özünde iyi ve saf olan ancak çeşitli nedenlerden dolayı kötü olmuş ancak sonradan iyiliği seçmiş bir karakter. Zuko yu canlandıracak oyuncunun da bu özelliklere sahip olduğunu biliyorum izleyince göreceksiniz. Ayrıca iroh içinde aynı şeyleri söylemek mümkün. Hatta tüm karakterler için de aynı şey söylenebilir. Sokka için seçilen karakteri bende zihnimde canlandıramıyorum mesela ama oyuncuyu bir kaç filimde gördüm sadece belki de gerçekten yetenekli bir oyuncudur ve o karakteri yansıtabilir. Önemli olan çizgi filmin aynısı olmak zorunda değil o karakteri yansıtabilmesi izleyiciye anımsatabilmesi önemli...

http://forum.donanimhaber.com/m_23312431/mpage_23/key_/tm.htm#msglink_39111209

• Eyvah eyvah. Shyamalan amca batırdı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

M. Night Shyamalan film çekmesin artık..Sixth Senseden sonra çektiği filmler hayal kırıklığı.

Evet 6. hisden sonra başarının devamını getiremedi bi türlü. Ama hala pes etmiyor..
  •  The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

Bir sonraki filmiyle tarihe geçicek adam, ne istikrar ama!

Orijinalden alıntı: PHI

Hayır anlamadığım, insanlar yaptıkları işlerle kendini geliştirirken bu adam nasıl geriye gidiyor?

bunu adam kendine ilke edinmiş anladığım kadarıyla

ama filme üzüldüm. daha izlemedim ama yorumlardan çıkan sonuç bu...

Katılım Zamanı 1 Eylül 2006
  • O değil de çizgifilmine leke sürüldü ben ona üzülüyorum... İzlediğim en saçma uyarlama filmlerinden birisi Çizgi filmle sinema filminin, karakterlerin adından başka neredeyse hiçbir bağlantısı yok(biraz abartmış olabilirim filmi yeni seyrettim, sinir krizleri geçiriyorum:)) arkadaşların yaptıkları bütün olumsuz eleştirilere katılıyorum. Çok büyük beklentilerle filmi izlemeye başladım, daha filmin başında ağlamaya başladım filmin rezilliğinden...

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • Filmi Cumartesi izlemeyi düşünüyordum (Çizgisini izlemedim). Her ne kadar kötü yorumlar olsada izleyecektim fakat Cinebonus saçma sapan iş yapıyor Altyazılı versiyonlarını akşam 8'den sonraya koymuş.Türkçe versiyonlar sabahtan akşama kadar Cinebonus

1 haftadır cevap yazılmamış, sanırım gerçekten çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 22 Temmuz 2010; 17:38:25 >

• Dandik ötesi

Pathetic End Kid!
  • James cameron avatarın isim haklarını 10 yıl önce aldığı için küfür ediyordunuz birde

ya zhao elini sol omzuna götürdü bunedir ya

şayamalan-şalayaman-şamalayan mıdır nedir aptal herif!

Orijinalden alıntı: süpergtacı

James cameron avatarın isim haklarını 10 yıl önce aldığı için küfür ediyordunuz birde

Ne saçmalıyorsun?
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.