Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Zuko karakter seçimi kesinlikle son yılların en kötü oyuncu seçiminde bir numara olmaya aday.

O kadar abartılacak birşey yok bence. Özellikle Zuko'nun karakter değişimini yansıttığı sürece, 2. ve 3. filmde, sorun olmaz. Önce filmi önyargılarımızı yıkarak izleyelim, sonra acımasızca eleştiririz Dave Patel denen zibidiyi

Abartılacak birşey yok mu ?

Hocam bu animedeki Zuko.
     The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

Bu da filmdeki Zuko

• @:Sephiroth:
    Benim için Zuko'nun onurunu kazanma mücadelesi verirken yaşadığı gelgitleri ve karakterindeki değişimi yansıtması önemli. Tabi oyunculuk büyük önem taşıyor. İzleyip görelim diyorum. Bakalım ne kadar hakkını vermiş karakterin.

@:Sephiroth:
    Benim için Zuko'nun onurunu kazanma mücadelesi verirken yaşadığı gelgitleri ve karakterindeki değişimi yansıtması önemli. Tabi oyunculuk büyük önem taşıyor. İzleyip görelim diyorum. Bakalım ne kadar hakkını vermiş karakterin.

Normalde bende böyle düşünürüm ama bu görmezden gelinemez. Anime de ki Zuko karizmaydı yüzündeki yara bile farklı bir hava katardı ama bunda serseri tipi var, yahu şu saçlara bakın. ayrıca yüzündeki yarada çok göze batıyor hiç estetik olmamış.

Zaten Sephiroth dostumun koyduğu resimlere bakarak anlatmak istediğimi anlarsınız, fark bariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 10 Mayıs 2010; 23:21:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

@:Sephiroth:

Normalde bende böyle düşünürüm ama bu görmezden gelinemez. Anime de ki Zuko karizmaydı yüzündeki yara bile farklı bir hava katardı ama bunda serseri tipi var, yahu şu saçlara bakın. ayrıca yüzündeki yarada çok göze batıyor hiç estetik olmamış.

Zaten Sephiroth dostumun koyduğu resimlere bakarak anlatmak istediğimi anlarsınız, fark bariz.

Eyvallah dostum sağol.

Oyunculuk çok önemli ama dediğim gibi arada bir benzerlik olmalı. Anime'deki Zuko dediğin gibi karizma ve yüzündeki yara bile bir başka hava katıyor. Filmdeki Zuko ise resmen tinerci kılıklı birşey olmuş.

Hayır merak ediyorum nasıl bir zihniyet gidip bu adamı Zuko diye kadroya alıyor. Nasıl bir benzerlik kurdun nasıl bir göz var. Metin Şentürk'e bıraksalardı kadro seçimini bunlardan daha iyi yapardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 11 Mayıs 2010; 0:05:56 >

• Filmin süresi 100dk civarında olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 11 Mayıs 2010; 9:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

zukoyu canladıran sokkayı, sokkayı canlandıran da aslında zukoyu oynamalıydı. sokka zaten esmerdi burda beyaz tenli olmuş. ayrıca zuko da sokkadan yakışıklıydı burda tam tersi olmuş.

Aang için sukurler olsun ki Elvis Presley gibi sacı olan birini oynatmıyorlar

Bu çocuk o tarz saf,gariban insan rollerine yakışıyor ve onlarda oynamalı yoksa filmde Zuko'yu gariban biri olarak aktarıcaklar farklarında değil.

Bari şu moruğu düzgün biri oynasa severdim kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 11 Mayıs 2010; 18:25:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Filmin süresi 100dk civarında olacakmış.

Bu doğru mu cidden? Kaynak verbilir misin?

Eğer doğruysa çekmesin bu filmi bu herif.Uyuz etti şimdi beni defolsun gitsin.100 dk nedir yaa!!!

En çok korktuğum şeylerden biri buydu.En az 150 dk olmalıydı.Oda en az..Bunun dışında Aang'in o güldüren yanı diğer korktuğum şey.O da olmazsa at çöpe gitsin!

Orijinalden alıntı: kkratoss

Harika bir film geliyor.

evet

Orijinalden alıntı: Crln

quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Filmin süresi 100dk civarında olacakmış.

Bu doğru mu cidden? Kaynak verbilir misin?

Eğer doğruysa çekmesin bu filmi bu herif.Uyuz etti şimdi beni defolsun gitsin.100 dk nedir yaa!!!

En çok korktuğum şeylerden biri buydu.En az 150 dk olmalıydı.Oda en az..Bunun dışında Aang'in o güldüren yanı diğer korktuğum şey.O da olmazsa at çöpe gitsin!

Doğru, ünlü yapımcı Frank Marshall twitter hesabında belirtti.http://twitter.com/LeDoctor/status/13748948141

Bana da baya az geldi ama böyle öngürmüşler demek ki, Shyamalan ne kadar batırmak isterse istesin, Frank Marshall varken öyle kötü bir film çıkmaz bence.

http://www.imdb.com/name/nm0550881/

• 100 dm bencede az. Büyük olasılıkla çok fazla kesicekler.
  • Harry Potter filmleri de kısaydı ancak bu Warner Bros.'un koyduğu bir engeldi. Demek istediğim bu film için de aynı şey geçerli olabilir. Ayrıntıları bilmiyorum ama film ekibi kendilerine verilen sürede en iyi işi çıkarmakla mükellef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 13 Mayıs 2010; 13:51:38 >

Harry Potter filmleri de kısaydı ancak bu Warner Bros.'un koyduğu bir engeldi. Demek istediğim bu film için de aynı şey geçerli olabilir. Ayrıntıları bilmiyorum ama film ekibi kendilerine verilen sürede en iyi işi çıkarmakla mükellef.

Yalnız Film Warner Bros'un deil... Film 100 dk olmaz çok kısa.. 150 civarında gelir die umuyorum..

Andrew Lesnie yeter zaten bu film için..... Kaçırılmamalı bnce... Beklediğim 2 film wardı biri bu diğeride Pers Prensi. Sıra bunda hadi bakalm...

Orijinalden alıntı: Echo91

quote:

Harry Potter filmleri de kısaydı ancak bu Warner Bros.'un koyduğu bir engeldi. Demek istediğim bu film için de aynı şey geçerli olabilir. Ayrıntıları bilmiyorum ama film ekibi kendilerine verilen sürede en iyi işi çıkarmakla mükellef.

Yalnız Film Warner Bros'un deil... Film 100 dk olmaz çok kısa.. 150 civarında gelir die umuyorum..

Andrew Lesnie yeter zaten bu film için..... Kaçırılmamalı bnce... Beklediğim 2 film wardı biri bu diğeride Pers Prensi. Sıra bunda hadi bakalm...

100 dk. civarında olacağı açıklanmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Echo91

quote:

100 dk. civarında olacağı açıklanmış.

Kaynak??

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.