Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfadaki fragmanlar gayet güzel. Aang de dahil olmak üzere bütün karakterleri beğendim ben. Oyunculuk konusunda da pek sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Zira Aang'i oynayan çocuk zaten bir karate yıldızı, çeviklik konusunda sıkıntı olmaz - fragmanlarda da görüldüğü üzere - çocuk gayet atletik. Zuko ve Katara'nın da iyi seçimler olduğunu söyleyebilirim. Sonuçta görüntüleri buradaki fotoğraflardaki gibi değil, fragmanlardaki gibi olacak ve hiç fena gözükmüyor.

Merakla bekliyorum, mutlaka izlemeyeceğim.

Orijinalden alıntı: £se®

Yeni bir fragmanını keşfettim ama grafikler pek iyi değil gibi

hahaha çok komikmiş gerçekten çok güldüm nedense haha bende anlamadım ama komik geldi

bide filme şu yönden bakmak lazım filmle çizgifilm aynı olursa ne anlamı olurki tabiki farklı bişeyler olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Yeni bir fragmanını keşfettim ama grafikler pek iyi değil gibi

hahaha çok komikmiş gerçekten çok güldüm nedense haha bende anlamadım ama komik geldi

bide filme şu yönden bakmak lazım filmle çizgifilm aynı olursa ne anlamı olurki tabiki farklı bişeyler olacak

Bencede daha önce gördüğümüz olayları tekrar görmek sıkıcı olabilir.

• Beklentiler çok yüksek; çünkü çizgi filmi çok güzeldi.

Bu yüzden filmden çoğunluk umutlu değildi, ancak fragman az çok birşeyler olacak diyor.

Bu arada çizgi dizinin İMDB puanı: 9.2
  • James Cameron's Avatarın verdiği duygunun 4/1'ini versin giderim.
  • Animesini severek izlerdim ve film haberini duyduğumda çok sevindim. Kadro ve videoları görünce ise sevincimin yerini hüzün aldı. Balon gibi patlayacak bir film geliyor . Avatari animesiyle hatirlayacagim
  • Aman Yarabbi oturup ağlayacam ya daha önce hiçbir fimi böyle beklememiştim.Son çıkan fragmana eklemeler yapmışlar kesinlikle izleyin.Duygulandım vallaha.Püffff..Yok böyle bişi.Zuko ile Katara'nın sahnesi ufff mükemmel..Pofffffffffff

http://www.youtube.com/watch?v=ZvmMjPWCMj8

http://www.lastairbenderfans.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hphsts -- 25 Mart 2010; 13:51:24 >

• Merakla bekliyorum ama bence güzel olmayacak.

MyAnimeList

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Yeni Japon Fragmanı

Çizgi filme baya bir sadıklar galiba o başlarda ki gemi sahnesi bile var. Görseller baya bir başarılı gözüküyor, çocuk filmi olucağını düşünüyordum ama bu trailer gösteriyorki sağlam bir fantastik-aksiyon geliyor.

• Sırf soundtrackleri ve Avatar Hali'ni görmek için bile izlenilir bu film. Dün 3. Sezon Final bölümünü izledim, beni gaza getirdi yine .

• Son resim güzelmiş.

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

bu ikisimi öpüşecek yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 10 Nisan 2010; 2:25:40 >

• podof, o kadar emek vermişler fragman için, gayet güzel efektler hazırlamışlar. bu kadar mı kötü oyuncu seçimleri yapılır. hadi katara ve sokka neyse, az biraz kurtarıyorlar ama o aang ve zuko nedir arkadaş ya. göz var nizam var. sen gel film için 2 sene uğraş ver, bula bula bu oyuncuları bul.

kesinlikle filmdeki oyuncuların oyunculuk yetenekleri hakkında eleştiride bulunmuyorum, eminim ki şu koca dünyada dış görünüş açısından zuko ve aang rolü için çok daha uygun kişiler bulunurdu. bu hintliler de ırkçı mıdır nedir. adam bütün memleketi toplamış filme. vay arkadaş, taj mahalden kamyonlamı getirdiniz bu adamları.

avatar dövmesi başlı başına bir facia olmuş. bizim burada bir dükkan var, michael scofield dövmesi geldi yazıyor vitrininde. iddia ediyorum orada yaptırsalar daha güzel bir dövme yapabilirdi. şirketten bir iki kalp dövmesi falan da yaptırırdık, promosyon babında.

yav demiyim demiyim diyorum, illa dedirtiyorlar, şimdi caner'in verdiği alevli zuko(0900 lü hat reklamına benzedi) resminde eleman öyle bir surat ifadesi takınmış ki, karşımda biri böyle dursa gülmekten yerlere yatarım. bence bu soyadı patel olan, adını hatırlayamadığım eleman 30 yıl önce yaşasa çiçek abbas filminde süper bir muavin olabilirdi. sürgün prens zuko'dan bahsediyoruz yahu, bir bakışıyla dosta güven, düşmana korku salan insan. bu eleman daha çok dosta korku, düşmana güven veriyor bakışlarıyla.

ayrıca avatar çocuk ta maşallah pek bi tombulmuş. uçurtması çekmez ya la bunu.

kardeşim ile avatar'ın çizgi filminin tam bir hayranıyız. her bölümünü en az 3 kere izlemişimdir, hala haftasonları cnbc e'de verilen bölümleri izliyoruz. filmi izlememek bizim için en iyisi olacak sanırım. çakma 300 spartalı yavuz sultan selim filmini bile daha merakla bekliyorum.

• element efektlerı doyurucu ve goze guzel gorunuyor

Variety is reporting that Paramount is planning on lighting off the 3D fireworks at the box-office this July 4th by converting M. Night Shyamalan's The Last Airbender to 3D. Paramount was secretly meeting with the company Stereo D about post-converting many of it's films, and recently impressed Shyamalan with test-converted footage of Airbender. The conversion will cost approximently $5 to $10 million and will not delay the film's release.

"We thought their work was compelling. When was saw how the 'Airbender' tests were developing, we said, 'now let's see if you can impress Night.' That's why we don't have to make any changes to the schedule. We just wanted to make sure we could deliver a great experience before we made the commitment," Paramount vice chair Rob Moore said.
    What do you think of Airbender in 3D? Ready for some waterbending action all in your face?

Kaynak: Lastairbenderfans.com

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.