Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Last Airbender 3D'ye Dönüştürülüyor!

Üst üste kötü işlere imza atan M. Night Shyamalan tam The Last Airbender ile düzgün bir iş çıkarma şansı yakalamışken, bir son dakika kararı ile bunu da batırmak üzere. 2 Temmuz'da Amerika'da gösterime girecek film apar topar 3D'ye çevrilecek. Clash of the Titans'ın facia 3D'sine rağmen gişede iyi iş yapması (yüksek 3D bilet fiyatları sağ olsun) sonrasında 'ne olursa olsun 3D olsun' mantığı güden yapımcılar, böyle bir karara varmışlar.
  • Final Fragman

www.youtube.com/watch?v=Z4wfsvQQcRg

• Alın size fragman, alın size film.Son zamanlarda izlediğim en güzel fragmandı.

Hd Fragman için:http://trailers.apple.com/trailers/paramount/thelastairbender/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hphsts -- 24 Nisan 2010; 8:31:14 >
  • Şu Avatar'ın bindiği uçan tuhaf yaratığı nasıl yapıcaklar acaba onu merak ettim şimdi.

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Şu Avatar'ın bindiği uçan tuhaf yaratığı nasıl yapıcaklar acaba onu merak ettim şimdi.

Appa'yı bende merak ediyorum ama zuko gibi karizma adamı elin hintlisi oynuyor, ben zuko'yu adam gibi biri oynamadığı için filmden soğudum. Aang'i oynayanda daha bebek, biraz daha büyük bir çocuk seçilebilirdi. Gerçi çizgi dizide de böyleydi ama olsun. Katara ve Sokka iyi uymuş.
    Yazın izleyip nasıl olduğunu görücez.
  • Çizgi filmini kardeşimle beraber 2 defa baştan sona izledim şimdi gene sıkılmadan izlerim

Filmden umutluyum, ama Aang ve Zuko ya seçilen oyuncular yakışmamıslar en azından çizgi filmde yaratılan karakterlere uymuyorlar yüz hatları bakışları. Örneğin Aang bazen sevecen komik kızıncada korkunc oluyorken bu cocuk cok itici geldi bana. Zukoyu oynıyan hintlide hiç oturmamış rolüne...

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Şu Avatar'ın bindiği uçan tuhaf yaratığı nasıl yapıcaklar acaba onu merak ettim şimdi.

Appa'yı bende merak ediyorum ama zuko gibi karizma adamı elin hintlisi oynuyor, ben zuko'yu adam gibi biri oynamadığı için filmden soğudum. Aang'i oynayanda daha bebek, biraz daha büyük bir çocuk seçilebilirdi. Gerçi çizgi dizide de böyleydi ama olsun. Katara ve Sokka iyi uymuş.

Aang biraz daha büyük biri tarafında oynansaydı, diğer filmlerde ya farklı bir Aang görecektik ya da 18'ine girmiş birini.
    Film güzel olursa oyuncu seçimlerini unutturur zaten ama keşke 3D'ye kasmasalardı son anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 5 Mayıs 2010; 11:48:10 >

• umarım güzel bi 3D uygulaması yaparlar ilk çıktığında sinemaya gitmicem bu sefer sazanlık yapmıcam gidenler beğenirse 3D izlerim ben de titanların savaşına boş yere para bayıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Final Fragman

www.youtube.com/watch?v=Z4wfsvQQcRg

En son sahne muhteşemdi, Zuko vs Aang.

• Şu son Trailer'dan sonra karakterleride boşverirsek diyebilirim ki harika bir film geliyor.

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Zuko karakter seçimi kesinlikle son yılların en kötü oyuncu seçiminde bir numara olmaya aday.

O kadar abartılacak birşey yok bence. Özellikle Zuko'nun karakter değişimini yansıttığı sürece, 2. ve 3. filmde, sorun olmaz. Önce filmi önyargılarımızı yıkarak izleyelim, sonra acımasızca eleştiririz Dave Patel denen zibidiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 6 Mayıs 2010; 2:09:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.