Şimdi Ara

The Judge (2014) | Robert Downey Jr.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warner Bros, David Dobkin'in yöneteceği The Judge projesinde Robert Downey Jr.'ın babası rolü için Jack Nicholson'la görüşmelere başladı. Nicholson teklifin kendisine geldiğini fakat henüz resmiyet kazanmadığını doğruladı.

Film, Downey Jr'ın canlandıracağı başarılı bir avukatın annesinin cenazesi için memleketine dönmesinden sonra yaşananları anlatacak. Babasıyla arasının pek de iyi olmadığı avukat, Alzheimer hastası babasının annesinin ölümüyle bir bağlantısının olup olmadığını araştırırken, unuttuğu kökleriyle de tekrar karşılaşacak.

Bu hafta içinde Downey Jr'ın Nicholson ile proje üzerine görüşeceği söylenirken, filmin 2013'te çekimlerine başlanacağı ve 2014 yılında vizyona gireceği belirtlidi.

http://www.hollywoodreporter.com/news/jack-nicholson-courted-play-robert-390065
    http://www.movieweb.com/news/jack-nicholson-circles-the-judge-as-robert-downey-jr-s-father

75 yaşındaki Jack Nicholson'u son kez sahnelerde görmek iyi olur diye düşünüyorum. 2003 yılından beri sadece 3 filmde oynadı. Bunlardan biri The Departed (2006) filmiydi. O da Scorsese ve DiCaprio'nun yoğun ısrarları sonucu kabul ettiği bir rol idi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dram filmi mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Dram filmi mi olacak?

Konusuna bakarsak, evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robert'ı hiç dram filminde görmedim bakalım nasıl birşeyler çıkacak.Genelde espirili ve gülünç hareketleri oluyor filmlerin çoğunda.Hele Avengers filminde:

"Okçuyu alıp 'gel bakalım legolas' " dediğin de yıkılmıştım.
  • Jack Nicholson için '' Ölmeden umarım bir film daha çeker'' diye dua ediyordum ve hayallerim gerçek oldu. Hemde Robert Downey Jr. ile beraber oynayacaklar, daha ne isteyebilirim ki

Herif bir Oscar daha alıyormuş
  • quote:

robert'ı hiç dram filminde görmedim bakalım nasıl birşeyler çıkacak.Genelde espirili ve gülünç hareketleri oluyor filmlerin çoğunda.Hele Avengers filminde:

Öneririm

•  The Judge (2014) | Robert Downey Jr.

Öldürülen annesinin cenazesine katılmak için eve dönen bir avukatın, annesinin katil zanlısı olan kasaba yargıcı babası arasındaki ilişkiyi anlatacak olan The Judge, kadroya katılan yeni isimlerle iddiasını pekiştirmiş.

Filmde baba-oğlu Robert Downey Jr. ile Robert Duvall oynayacak. Downey Jr.’ın babası için önce Jack Nicholson’a teklif götürülmüş ama anlaşma sağlanamamış. Yan rollerde kadroya en son katılan Vera Farmiga’nın yanı sıra Billy Bob Thornton ve Vincent D’Onofrio gibi iyi oyuncuları seyredeceğiz.

Yönetmenliğini Wedding Crashers ve Change Up gibi komedilerle tanınan David Dobkin’in üstlendiği The Judge, 10 Ekim 2014’te gösterime girecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

robert'ı hiç dram filminde görmedim bakalım nasıl birşeyler çıkacak.Genelde espirili ve gülünç hareketleri oluyor filmlerin çoğunda.Hele Avengers filminde:

soloist'ı izlememissin o zaman
  • Robert için bekliyoruz bakalım
  • Jack Nicholson anlaşması bozulmuş galiba. O da olsaydı çok süper olurdu ama Robert için de izleriz. İki sanatçının oyunculukları harikulade.
  • Robert Jowney Jr. için bile izlenir bu film.
  • Robert Downey olsun yeter
  • http://www.youtube.com/watch?v=Dqt81ItNE3M
    İlk fragman yayınlandı.
    Bu arada Jack Nicholson yerine Robert Duvall olarak değiştirilse iyi olur.
  •  The Judge (2014) | Robert Downey Jr.
  • quote:

• aga jack nicholson zaten alzeihemer hastası ironiye bak filmdede aynı hastalığı yaşıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

aga jack nicholson zaten alzeihemer hastası ironiye bak filmdede aynı hastalığı yaşıyacak

Jack N. filmde yok.
  • Robert Downey varsa izlenir
  • Jack reyiz de olaydı iyiydi. Gerçi adam yaşlanmış ama. En azından Robert reyiz var.
  • Cuma günü vizyona giriyor.Bakalım nasıl bir film olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 14 Ekim 2014; 11:18:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.