Şimdi Ara

The Incredible Hulk (2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trailer burdan izleyebilirsiniz bence güzel olmuş

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=551&item=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Hulk'ın rengi gri olucak diyorlardı.Doğru mu bu ?

Gri hulk mu olur adı zaten yeşildev iyice uçtular.

Çok iyiydi ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Hulk'ın rengi gri olucak diyorlardı.Doğru mu bu ?

Gri hulk mu olur adı zaten yeşildev iyice uçtular.

Çok iyiydi ya...

Gri hulk olabilirdi çünkü gri hulk diye birşey var... Yani çizgi Romanında var takip edenler bilir... Çizgi Romanda Grey Hulk diye geçer ve kendini düşünen bencil ve akıl bir yaratık olarak Green Hulk un bütün güçlerine sahiptir...Yani Hulk yıkar Hulk kırar şeklinde konuşmuyo hatta çizgi dizilerin birinde takım elbise bile giydirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam...Neyse temiz görüntüler bulmaya çalışıyorum filmden görüntüler yayınlıcan ilgilenenlerin bilgisine...

• Betty Ross rolünde Liv Tyler

The Incredible Hulk (2008)

Emil Blonsky rolünde Tim Roth

Dr. Bruce Banner rolünde Edward Norton

Ve esas oğlan Hulk...

Veeee Hulk'un rakibi... The Abomination!

• hulk filmi şimdiye kadar hiç ilgimi çekmedi açıkcası :)

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Edward umarım karizmayı çizdirmez bu filmle. Çünkü bu tür süper kahraman filmlerinin çoğu bana yavan geliyor. X Men'de filan oynasa tamam da hulk olmamış.

Ama belki de edward sayesinde filmde izlenebilir bir durum da oluşabilir. Senaryoyu görüp beğendikten sonra tamam demiştir.

+1

FRAGMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 16 Mart 2008; 18:27:03 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Edward Norton'un hatırına gidip seyredecez kötü de olsa artık.

Keşşaf Cin Ruhu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

hulk filmi şimdiye kadar hiç ilgimi çekmedi açıkcası :)

devleşirken üstü başı yırtılıyor da donu bir türlü yırtılmıyor nedense

Orjinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

hulk filmi şimdiye kadar hiç ilgimi çekmedi açıkcası :)

devleşirken üstü başı yırtılıyor da donu bir türlü yırtılmıyor nedense

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Ya bu HULK falan çok bayıyor beni ya.

Norton ve Tyler gibi isimler beni derinden etkiledi.Kesin ilk gün giderim.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • bence 2.si 1.den daha iyi olacak. bu arada ben de su donun yirtilmama olayini anlayamadim. o don esneyebilen donlardan olmasin
  • İlkinden kat kat iyi olacagı kesin. Ama edward yakışmamış. Fragmanlarda da oyle. Evet yapılı biri olmaması iyi olmuş. Zayıof cılız birinin hulka donuşmesi daha guzel ama edwardın kafamızda yaratıgımız oyunculuk tipnine girmiyor. Buda ön yargı yaratıyor. Neyse film gelsin görürüz.

Poster pek de iyi olmamış sanki
  • 1. si açıkçası fazla uçuk olmuştu inşallah bu o kadar abartılı olmaz.

Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
    bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."
  • 2. fragmanıda izledim. adamın oyunculuğuna bir şey demiyorum fakat fiziği bu role gitmiyor. eric bana çok iyi götürüyordu. 5 sene sonra devam filmi beklerken yeniden çekiyorlar.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.