Şimdi Ara

The Illusionist (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thispotkey

kesinlikle izlenmesi gereken bir film

+1 aynı zamanda arşivlerde olması gereken bir filmde .
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • işin içinde "EDWARD NORTON" varsa..düşünmeye bile gerek yok
  • Gayet güzeldi ama filmin sonunda, komiser bütün olayları düşünüp çözerken, Eisenheim'ın son sahnede ortadan kaybolmasını es geçiyor.Ayrıca sevgilisi Sophie'nin gösterilerde nasıl ortaya çıkıp kaybolbolduğu da muamma. Açıklayıcı, gerçekci bir bitiriş yapalım demişler ama olmamış 6/10..

Orjinalden alıntı: elif1907

işin içinde "EDWARD NORTON" varsa..düşünmeye bile gerek yok

+1
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • Geçenlerde kiralayıp izledim gerçekten güzeldi
  • Bence çok sıradan bir film özellikle Prestij filmini izledikten sonra beklentilerimden arttığı için bu filmi hiç mi hiç beğenmedim izleyiciyi şaşırtma yoluna gidilmiş ama çok sıradan bilindik bir sonla yapılmış bence buna benzer sonu olan sayısız film var piyasada

Kaos
    Vodoq (yanlış yazdım büyük ihtimal)
    Oceoans Twelve (bunuda yanlış yazdım büyük ihtimal)

ve dahası bu filmleri izlediyseniz sonları aynı mantık üzerine çekilmiş ve bence bir an önce vazgeçilmesi gereken bir senaryo tipi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 20 Nisan 2007; 21:05:58 >
  • izlediğim dönemde seçenekler arasında beni bu filme yönelten edward norton'dı. ve bence her zamanki gibi iyiydi..

Orjinalden alıntı: muhammedda

Bence çok sıradan bir film özellikle Prestij filmini izledikten sonra beklentilerimden arttığı için bu filmi hiç mi hiç beğenmedim izleyiciyi şaşırtma yoluna gidilmiş ama çok sıradan bilindik bir sonla yapılmış bence buna benzer sonu olan sayısız film var piyasada

Kaos
    Vodoq (yanlış yazdım büyük ihtimal)
    Oceoans Twelve (bunuda yanlış yazdım büyük ihtimal)

ve dahası bu filmleri izlediyseniz sonları aynı mantık üzerine çekilmiş ve bence bir an önce vazgeçilmesi gereken bir senaryo tipi

aslında kendi teorim olarak prestij filminin ilüzyonistten daha iyi ve beğenilmiş bir film olması sebebiyeti ile prestijden sonra bu filmi izlemeniz sizde hayal kırıklığı yaratmış olabilir bende tam tersini yaparak ilüzyonistden sonra prestiji izledim ve ikisindende çok memnun ayrıldım ... saygılar

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• Süper filmdi gerçekten Edward Norton'un oynadığı filmler hep güzel olmuştur zaten
    Ağaç canlı gibiydi
  • --izlemeyenler okumasın--

anlayamadığım yerler var;

şimdi bu kız ahırda kendi kendinimi sakatladı?

o iksir olayı neydi? nehirde bulduklarında çaktırmadan içirmiş falan..

e prense niye çamur attılar? rahat rahat kaçmak içinmi?

kızın ölmeden önceki buluşma sahnesi neydi ev falan?

imza kullanmıyor:D
  • ++++Spoiler İçerir++++

Az önce moviemax de izledim.vizyonda iken izlemek istemiştim olmadı.sonra unuttum gitti.şimdi izleyince keşke zamanında izleseydim dedim.gerçekten güzel film. Bir an ben bile inanmıştım doğa üstü güçleri olduğuna ama sonunda hepsinin bir ilizyon olduğunu öğrenmek keyif verici.Aslında çokda güzel bir mesaj veriyor sonunda bir kişi ne yaparsa yapsın bunun ilizyondan başka birşey olamayacağı. Güzel filmdi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 6 Eylül 2008; 18:54:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Eylül 2008; 18:52:35 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

spoiler yazsaydın keşke izlemeyen arkadaşlar var...

Orjinalden alıntı: IlDestilI

spoiler yazsaydın keşke izlemeyen arkadaşlar var...

spoilerda olsa insan ister istemez basıyo o butona
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.