Şimdi Ara

The Hunger Games (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
1
Favori
13.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Fragman çok güzel olmuş.
    Bence Haymitch karakterine Woody Harrelson uymaz.Harry Potter'da ki Moody tam anlamıyla uyardı.
     The Hunger Games (2012)

Alıntıları Göster
    Fragman çok etkileyici olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Fragman çok etkileyici olmuş.

Alıntıları Göster
    1. kitap güzel 2. sıradan 3. kitap kötü bir seriydi.

ama ilk filmin güzel olmasını bekliyorum, zira temel olarak senaryo çok iyi.

Orijinalden alıntı: TroopeR

1. kitap güzel 2. sıradan 3. kitap kötü bir seriydi.

ama ilk filmin güzel olmasını bekliyorum, zira temel olarak senaryo çok iyi.

Alıntıları Göster
    ilk kitabını okumuştum çok güzeldi fakat diğer serilere doğru bozmaya başladı

Orijinalden alıntı: Futureal

Batoru rowaiaru isimli japon filmi var. Konuları çok benzer. O güzeldi. Tavsiye ederim.
    olasılıksız'ı çekseler ya keşke

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...
    Rüya içinde rüya sanki Inception
    Bu böyle olmaz,Son ihtimal liposakşın

• Kitabı okuyup tekrar konuyu ziyaret edeceğim.

Orijinalden alıntı: baqunin

olasılıksız'ı çekseler ya keşke

+1907

Orijinalden alıntı: juventus26

Fan yapımı ama güzel olmuş. Gerçek trailer'i galiba pazar günü yayınlanacak. Bu arada seriyi yeni bitirdim. Son kitap daha güzel bağlanabilirmiş. Ama şaka maka 3 günde 3 kitap bitirdim neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim

quote:

Orijinalden alıntı: juventus26

Fan yapımı ama güzel olmuş. Gerçek trailer'i galiba pazar günü yayınlanacak. Bu arada seriyi yeni bitirdim. Son kitap daha güzel bağlanabilirmiş. Ama şaka maka 3 günde 3 kitap bitirdim neredeyse.

Alıntıları Göster
    Açlık Oyunları Serisinin ikinci kitabının uyarlaması Catching Fire (Ateşi Yakalamak) devam filminin yayın tarihi 22 Kasım 2013 olarak belirlendiğini açıkladı. Birinci film The Hunger Games (Açlık Oyunları), şu anda Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Bank, Liam Hemsworth ve Woody Harrelson’u içeren kadro ile birlikte Gary Ross yönetiminde çekiliyor. Açlık Oyunları’nın yayın tarihi 23 Mart 2012 olarak belirlenmişti.

Başrol bence olmamış. Oyunculuk olarak demiyorum Jennifer Lawrence'nin Winter's Bone filmini de izledim. Kaliteli oyuncu olduğu ortada ancak Kaya Scodelario role tam oturur gibi gelmişti bana...
     The Hunger Games (2012)

Ama Haymitch rolüne Woody Harrelson çok yakışacak bence.

"Açlık oyunları" savaşlarının çekileceği arena:

The Hunger Games (2012)

The Hunger Games (2012)

The Hunger Games (2012)

Açlık oyunları orijinal fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 29 Ağustos 2011; 12:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Açlık Oyunları Serisinin ikinci kitabının uyarlaması Catching Fire (Ateşi Yakalamak) devam filminin yayın tarihi 22 Kasım 2013 olarak belirlendiğini açıkladı. Birinci film The Hunger Games (Açlık Oyunları), şu anda Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Bank, Liam Hemsworth ve Woody Harrelson’u içeren kadro ile birlikte Gary Ross yönetiminde çekiliyor. Açlık Oyunları’nın yayın tarihi 23 Mart 2012 olarak belirlenmişti.

Başrol bence olmamış. Oyunculuk olarak demiyorum Jennifer Lawrence'nin Winter's Bone filmini de izledim. Kaliteli oyuncu olduğu ortada ancak Kaya Scodelario role tam oturur gibi gelmişti bana...
     The Hunger Games (2012)

Ama Haymitch rolüne Woody Harrelson çok yakışacak bence.

"Açlık oyunları" savaşlarının çekileceği arena:

The Hunger Games (2012)

The Hunger Games (2012)

The Hunger Games (2012)

Açlık oyunları orijinal fragmanı

Alıntıları Göster
    Türkçe altyazılı fragman:

• quote:

Türkçe altyazılı fragman:

Alıntıları Göster
    Ben böyle bir kitap ve hayal ürünü görmedim askeriyede nasıl bitirdim bilmiyorum. Gerçekden kitap gibi olursa film bu yılın en gercekci ve en iyi kurgusu olabilir

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Ben böyle bir kitap ve hayal ürünü görmedim askeriyede nasıl bitirdim bilmiyorum. Gerçekden kitap gibi olursa film bu yılın en gercekci ve en iyi kurgusu olabilir

Alıntıları Göster
    Kitabın hakkını verirler inşallah. Açıkçası oyuncuları pek beğenmedim ben ama alıştığımız yüzler olmamasından kaynaklanıyor olsa gerek. Alışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 3 Eylül 2011; 11:56:55 >

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Kitabın hakkını verirler inşallah. Açıkçası oyuncuları pek beğenmedim ben ama alıştığımız yüzler olmamasından kaynaklanıyor olsa gerek. Alışılır.

aynen aslında alışmadığımız yüzlerden kaynaklanıyor olabilir. hoş seriyi okuyunca herkesin farklı bir katniss everdeen'ı oluyor kafasında :)

Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

aynen aslında alışmadığımız yüzlerden kaynaklanıyor olabilir. hoş seriyi okuyunca herkesin farklı bir katniss everdeen'ı oluyor kafasında :)

Alıntıları Göster
    Filmin resmi internet sitesi.

http://www.thehungergamesmovie.com/

• quote:

Filmin resmi internet sitesi.

http://www.thehungergamesmovie.com/

Alıntıları Göster
    Kitabını okumuştum eğer aynı düzeyde film gelirse imdb den yüksek bir not alacağı kesin.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Kitabını okumuştum eğer aynı düzeyde film gelirse imdb den yüksek bir not alacağı kesin.

Alıntıları Göster
    eger kitabın akıclııgını yakalarlarsa basarılı olur,birde basrol oyuncusuna buyuk is dusuyor

Orijinalden alıntı: exerion

eger kitabın akıclııgını yakalarlarsa basarılı olur,birde basrol oyuncusuna buyuk is dusuyor

Alıntıları Göster
    İlk kitabı okumuştum, oldu bayağı, akıcı ve sürükleyiciydi. Filmden çok umutlu olmasam da merak ediyorum bakalım ne olacak. İnşallah utandırırlar benim gibileri.
    İlk mesajım da bu konuya nasipmiş haydi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

İlk kitabı okumuştum, oldu bayağı, akıcı ve sürükleyiciydi. Filmden çok umutlu olmasam da merak ediyorum bakalım ne olacak. İnşallah utandırırlar benim gibileri.
    İlk mesajım da bu konuya nasipmiş haydi hayırlısı.

Alıntıları Göster
    ilk sayfadan yerimizi alalım
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/ -https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Kitabını okumuştum geçen gün imdb de görünce sevindim fragmanı da çok güzel olmuş heyecanla bekliyorum valla :)

bu arada yapılan facebook sayfaları ve thecapitol.pn çok güzel olmuş film için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 3 Ekim 2011; 17:47:37 >

Orijinalden alıntı: wholet

Kitabını okumuştum geçen gün imdb de görünce sevindim fragmanı da çok güzel olmuş heyecanla bekliyorum valla :)

bu arada yapılan facebook sayfaları ve thecapitol.pn çok güzel olmuş film için :D
    severim bu tarz konuları. .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.