Şimdi Ara

The Hunger Games (2012) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
13.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklentim yüksekti fakat beklediğim gibi bir film izleyemedim.
    Daha fazla aksiyon ve detay beklerdim, bu konudan daha iyi şeyler çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

filmi az önce izledim kitabıda okumuş biri olarak tatmin oldum..
    ufak bir soru veya sizce söyle mi?

kitabı okuyalı yaklasık 3 yil oldu ve bu alaycı kuş broşunu snowun kızı veya belediye başkanının kızı verdi diye hatırlıyorum.. yeniden bakmam lazım sanırsam kitaba :)

Kitapta evet öyle, ama filmde her ayrıntı uyuşmuyor. Mesela belediye başkanının evine gidip konuşma yeri falan da yok zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

quote:

filmi az önce izledim kitabıda okumuş biri olarak tatmin oldum..
    ufak bir soru veya sizce söyle mi?

kitabı okuyalı yaklasık 3 yil oldu ve bu alaycı kuş broşunu snowun kızı veya belediye başkanının kızı verdi diye hatırlıyorum.. yeniden bakmam lazım sanırsam kitaba :)

Kitapta evet öyle, ama filmde her ayrıntı uyuşmuyor. Mesela belediye başkanının evine gidip konuşma yeri falan da yok zaten :)

Evet, küçük küçük farklılıklar vardı. Ama kitaptaki o havayı iyi yansıtmışlar yine de.

• Blow sürümünü indirdim. Akşam arkadaşlarla TV'den izleyeceğim. Tekrarlanan sahneler varsa HDChina sürümünü mü indirsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Blow sürümünü indirdim. Akşam arkadaşlarla TV'den izleyeceğim. Tekrarlanan sahneler varsa HDChina sürümünü mü indirsem?

Öyle çok uzun, rahatsız edici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Blow sürümünü indirdim. Akşam arkadaşlarla TV'den izleyeceğim. Tekrarlanan sahneler varsa HDChina sürümünü mü indirsem?

Öyle çok uzun, rahatsız edici değil.

Sorun olmaz o zaman.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Yahu 1080p'lerin çözünürlükleriyle niye oynuyorlar arkadaş. Pfff

aynen öyle.. 1920x700 ler falan yok mu ? insanı ayar ediyor .. 720p lerde bazen 1280x720 olmuyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Yahu 1080p'lerin çözünürlükleriyle niye oynuyorlar arkadaş. Pfff

aynen öyle.. 1920x700 ler falan yok mu ? insanı ayar ediyor .. 720p lerde bazen 1280x720 olmuyor genelde

Amaç nedir öyle yapmalarında? 1920x700 yaparsa 1080p denmez ki ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 6 Ağustos 2012; 0:19:45 >

• 1080p si düştü nete izleyip çakarım bi yorum,
  • Filmi izlediğimde aklımda kalan birçok soru oldu.Kitapları okumadığım için birkaç şeye anlam veremedim.Filmin yönetmeni insanları kitaba yöneltmek için bilerek yapmış sanırım bu taktiği.
  • Aldigi puani haketmeyen cok siradan bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de aldigi puani sonuna kadar hakeden son yillarda izledigim filmlerden en guzeli olmaya aday bir film

• Blow sürümü idare ederdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Filmi izlediğimde aklımda kalan birçok soru oldu.Kitapları okumadığım için birkaç şeye anlam veremedim.Filmin yönetmeni insanları kitaba yöneltmek için bilerek yapmış sanırım bu taktiği.

kitap yazıp satmak mı daha karlı ,yoksa sinema mı? işin finansal olarak düşünen sen çıktın saşırdım.. birde filimin başında yazılı olarak ön açıklama sunuluyor. kitaba yöneltme adına bir şey algılamadım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Filmi izlediğimde aklımda kalan birçok soru oldu.Kitapları okumadığım için birkaç şeye anlam veremedim.Filmin yönetmeni insanları kitaba yöneltmek için bilerek yapmış sanırım bu taktiği.

kitap yazıp satmak mı daha karlı ,yoksa sinema mı? işin finansal olarak düşünen sen çıktın saşırdım.. birde filimin başında yazılı olarak ön açıklama sunuluyor. kitaba yöneltme adına bir şey algılamadım..

Kitabı okudun mu bilmiyorum ama okumamış biri olarak filmin birçok yerinden anlam çıkaramadım arkadaşıma sorup öğrendim sadece.
  • kitabin tüm serisini okudum . fakat okumamış olsam bir kitaptan esinlenip çekildiğinin farkına varmazdım.
  • Kitabı okumadım düşünmüyorumda ama film gayet güzel hiç sıkılmadan izledim keşke başroldeki kızı daha güzel seçselerdi,devam filmlerininde gelecek olması çok güzel puanım 10/8
  • Biraz önce izledimde çok yüzeysel geçilmiş ayrıntılara girilmemiş. Ve Capitol deki insanların makyajlarını, giyimlerini çok abartmışlar. Kitabı okurken hiç böyle hayal etmemiştim. Ve birde şu kamera sorunu. Bi sabit tutamadınız arkadaş ordan oraya oynadı 2 saat. Yinede izlenilir.

• bu gün izledim sıradan bir film çok bir şey beklemeyin derim zaten genel görüşte bu yönde olmuş
  • Vakit geçsin diye izlenir, pek birşey beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.