Şimdi Ara

The Hunger Games (2012) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
13.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok yuksek beklentiyle izlemistim hayal kirikligina ugradim. Begenmedim filmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Filmi izledim ve çok çok pişman oldum. Kitabı okumadan nasıl böyle bir şey yaptım ya.
    Filmi aşırı derecede beğendim eminim kitap bundan iyidir.
    Bu arada film anladığım kadarıyla serinin 1. kitabı eğer öyleyse hemen 2. kitabı alıyorum.
    Çok iyiydi bence film. Özellikle kız çok iyiydi sanki.

Filmin eksikleri olarak arkadaşın söylediğine tamamen katılıyorum.
    Özellikle 1. ve 2. duruma

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

- Filmde zorlanma diye birşey yok. Baş karakterlerin önü çok iyi açılmış.. Herhangi bir zarara veya zorlanmaya uğramadan oyunu kazanıyorlar. Atom bombası atılsa sağ çıkacak koçyiğitler.
    - Sponsor olayı bu kadar açık bırakılmamalıydı. Karakter yaralanır ilaç anında gelir vs.. Sponsor tamam da oyun açlık oyunu yemek su sıkıntısı yok. Öyle bir şey ki filmin başında oyunun kurallarını anlatan direktif zenci ablamız %30'luk kısmın 'doğal yollardan' mortingen şıtrayze olacağını söylemişti. Gelin görün ki filmin içinde doğal yollardan ölen kimse yok. Ye babam ye.
    - Soundtrack sıkıntısı. Trilogy'nin altına giriyorsun.. İlk filmden müzikleri enfes yapmak zorundasın. En güzel müzik bence alaycı kuşlardı. O derece müziksiz, siz düşünün.
    - Peeta adlı karakteri hiç beğenmedim ki tam tersi olmalıydı. Köyde ki koç Gale'in hem fizik hem kondisyon hem de yakışıklılık bağlamında çok daha ezici üstünlüğü olurdu. Göz var nizam var be.

filmde anlatılmayan çok şey var ve kitap filme göre katlarca iyi size önerim sakın 1.filmi izledim diye direk 2.kitaptan başlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: soranger

quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Filmi izledim ve çok çok pişman oldum. Kitabı okumadan nasıl böyle bir şey yaptım ya.
    Filmi aşırı derecede beğendim eminim kitap bundan iyidir.
    Bu arada film anladığım kadarıyla serinin 1. kitabı eğer öyleyse hemen 2. kitabı alıyorum.
    Çok iyiydi bence film. Özellikle kız çok iyiydi sanki.

Filmin eksikleri olarak arkadaşın söylediğine tamamen katılıyorum.
    Özellikle 1. ve 2. duruma

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

- Filmde zorlanma diye birşey yok. Baş karakterlerin önü çok iyi açılmış.. Herhangi bir zarara veya zorlanmaya uğramadan oyunu kazanıyorlar. Atom bombası atılsa sağ çıkacak koçyiğitler.
    - Sponsor olayı bu kadar açık bırakılmamalıydı. Karakter yaralanır ilaç anında gelir vs.. Sponsor tamam da oyun açlık oyunu yemek su sıkıntısı yok. Öyle bir şey ki filmin başında oyunun kurallarını anlatan direktif zenci ablamız %30'luk kısmın 'doğal yollardan' mortingen şıtrayze olacağını söylemişti. Gelin görün ki filmin içinde doğal yollardan ölen kimse yok. Ye babam ye.
    - Soundtrack sıkıntısı. Trilogy'nin altına giriyorsun.. İlk filmden müzikleri enfes yapmak zorundasın. En güzel müzik bence alaycı kuşlardı. O derece müziksiz, siz düşünün.
    - Peeta adlı karakteri hiç beğenmedim ki tam tersi olmalıydı. Köyde ki koç Gale'in hem fizik hem kondisyon hem de yakışıklılık bağlamında çok daha ezici üstünlüğü olurdu. Göz var nizam var be.

filmde anlatılmayan çok şey var ve kitap filme göre katlarca iyi size önerim sakın 1.filmi izledim diye direk 2.kitaptan başlamayın.

Anladım kardeşim teşekkürler o zaman 1 den başlıyorum.

• Filmi şimdi izledim, o kadar da iyi bulmadım. En azından sonu biraz daha iyi olmalıydı..
  • 1. kitabı atlamayın sakın, okuyun.
  • Filmi kitabından iyiydi dediğim pek az sayıdaki uyarlamadan biriydi.Film çok iyi değildi ama kitaptan iyiydi en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjòw

quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Kitap okunmadığı takdirde bazı yerler havada kalabilir.

Neresi kalıyor yahu ben anlayamadım kimin aklında ne kaldığını ve taktım bu konuya . :)

1- Peeta başta kıza ihanet etmiş gibi davranıyor. Catonun ekibiyle dolaşıyor. Arılar saldırdıktan sonra Katnisse kaçmasını söylüyor. Bu konuda fazla açıklama yok. Dikkatli izlemeyen bazı kişiler burdan sonra Peetanın ihanet edipte sonrasında buna rağmen Katnissin yardım ettiğini sanabilir. Tabi burası fazla havada kalan olay değil. Düzgün izleyen biri anlayabilir.

2- Peetanın ayağını kimin yaraladığı gösterilmiyor. Kitabı okumayan kimin yaraladığını bilemez herhelde.

3- Gale gösterildi ama Katnissle nasıl bir arkadaşlıkları var. Fazla detay yok.

Buralar olabilir mi?

Benim içinde sorun yok. Kitapları okudum ama sorulunca buralar aklıma geldi.

İhanet etmiş gibi davranıyor ama onu korumak için yaptığı trenden beri belli oluyor.

Ayağını kimin yaraladığının pek bir önemi yok ki, yani hiç düşünmemiştim açıkçası. Biriyle kapışmış yaralanmış kaçmış işte olarak geçmiştim gitmişti orası. Haklısın ama önemsiz detay gibi .

Gale kızı seviyor kızın haberi yok edası en başta bakışlardan okunabiliyor gibime geliyor ya, evet zor bir ayrıntı ama seri film devam edecek. Belli yerlerinde Gale'in gösterilmesi de ilerki bölümlerde bunun açıklanacağını ifade etti bana.

Yanlış anlaşılmayayım, tartışmak filmi illa övmek gibi bir amaçla yazmıyorum bunları . :)

• Serinin 1. kitabı kesinlikle çok iyiydi. İlk kitabı kadar serinin devamından aynı tadı tam olarak alamasamda iyi bir seri. Filmini en kısa zamanda izleyeceğim. Karakterler neredeyse kafamda canlandırdığıma yakın olmuş. Bu da beni memnun etti...

• The Hunger Games 7,5/10

Filmi nihayet izledim, yorumlardan dolayı beklentim çok inmişti ama çok kötü bir filmle karşılaşmadım hatta bayağı iyi bile diyebilirim.
    Tabii ki çok eksikleri var filmin kitabı okumuş biri olarak bir çok şeyin aktarılmadığını görüyorsunuz....ama kitabın duygusallığını çok iyi yansıtmışlar özellikle filmin başlarında....görsel olarak da yetkin bir iş çıkardıklarını düşünüyorum özellikle Capitol tasarımı çok çok iyi!...Katniss'i canlandıran J. Lawrence'ı söylemeden geçemeyeceğim inanılmaz oynamış film boyunca öyle bakışlar atıyor kiii...Çok daha iyi olabilirdi tabii film umarım "Catching Fire" daha iyi bir film olur...
  • Ben pek beğenmedim doğrusu. Övüldüğü kadar iyi değil.
  • Önce kesinlikle kitabı okuyun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

Önce kesinlikle kitabı okuyun derim.

Aynen.
  • Sonu çok saçmaydı. Kitabını okumadım kitabıda böyle bitiyorsa onu da okumam. Bir kere o açlık durumunu verememişler. Anlamsız zora ki bir film. The Condemned filmin çakması gibi olmuş. İzlemeyenler için izlesenizde olur izlemesenizde. Öyle abartılacak bir film hiç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Sonu çok saçmaydı. Kitabını okumadım kitabıda böyle bitiyorsa onu da okumam. Bir kere o açlık durumunu verememişler. Anlamsız zora ki bir film. The Condemned filmin çakması gibi olmuş. İzlemeyenler için izlesenizde olur izlemesenizde. Öyle abartılacak bir film hiç değil.

Filmin devamı gelicek kardeş
  • Güzel bir uyarlama olmuş keyifle izledim.
  • Kitabını okumadığım için filmin konusu değişik geldi ve beğendim sayılır.
  • Benim açımdan pek farklı bir film değildi.

Bu filmde etkileyen tek yanı vardı: Olayları normal karşılayıp, değişik bir algıya kapılmış toplumun tepkileriydi. Muhabbetler, showlar insanın değişik bir yanını ortaya koymaya çalışıyor gibiydi.

Bunun dışında rutin, fazla farklılığı olmayan bir filmdi. Ama sıkmıyor izlettiriyor kendini.
  • Kitabı okumadım nasıldır bilmiyorum ama filmi güzeldi.
  • Kızın güzelliğinden başka filmin hiç bir esprisi yok... Hatta berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Cok yuksek beklentiyle izlemistim hayal kirikligina ugradim. Begenmedim filmi.

Aynen.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.