Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
107.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Abuk sabuk işler yapıyorlar..Madem " marsgate" açacak,yola onunla devam edeceksin,sistem açılana kadar mybilet'i iptal etme,kaldırma ki insanlar bilet alıversin !

aynen öyle ya zaten ımax yuzunden bunlara muhtac olmasak kapısından gecmem hele 30 dakıka reklam ızletmıyorlarmı cıldırasım gelıyor
    11:00
    14:30
    18:00
    21:30

Cumartesi
    11:00
    14:30
    18:00
    21:00
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Cumartesi Linki

Eyvallah hocam aldık biz de cumartesiye bakalım.Şimdi biz rezerve mi etmiş olduk yoksa satın mı aldık?

Lafın tamamı aptala söylenir.
  • Spoiler sayılmaz ama yinede alalım.

Filmdeki Bolg(Azog'un oğlu) karakterinin mo-cap i LOTR'da Lurtz karakterini canlandıran Lawrence Makoare tarafından yapılmış.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Şu Ps4 ü Cuma günü hayırlısıyla bir alayımda sonra burayada uğrayacağım.

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Spoiler sayılmaz ama yinede alalım.

Filmdeki Bolg(Azog'un oğlu) karakterinin mo-cap i LOTR'da Lurtz karakterini canlandıran Lawrence Makoare tarafından yapılmış.

Lurt, Witchking, Gothmog ve son olarak Bolg'u canlandırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız. - Peyami Safa
    Her zaman öğrenilecek yeni bir şeyler vardır.
    Barış .... Aynen öyle "Manço"

&gt;&gt;Bak Bakalım Ne Varmış&lt;&lt;
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_sefa

quote:

quote:

ben marsgate sitesinde hiç bir sinema hiç bir seansının bilet alma ekranını bulamadım hocam nasıl secıyoruz?

Adamlar linki deneye deneye bulmuş. linkteki numarayı artırarak diğer seansları görebilirsin.

hangi numaraları hocam

http://ticketing.marsgate.com.tr/Ticketing/visSelectSeats.aspx?cinemacode=0000000037&txtSessionId=852&visLang=1

852 yi 853 yaparak diğer seansıada görebilirsin. 00000037 olan ise istinye cinemaximumun kodu.

Yarınki Açık oyunları Imax seansı. adam 793ü oynayarak diğer sayfaları görebiliyor. Sıralı olarak ayarladıkları için. Buradan bulmuşlardır hobbit imaxin linkini.
    http://ticketing.marsgate.com.tr/Ticketing/visSelectSeats.aspx?cinemacode=0000000037&txtSessionId=793&visLang=1

Hocam bu yöntemle gideceğim sinemadaki seansları buldum, ama tamamen bomboş tüm seanslar. Bulunmadığından elbette ama yine de işkillendim, sorun çıkar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

quote:

quote:

quote:

quote:

ben marsgate sitesinde hiç bir sinema hiç bir seansının bilet alma ekranını bulamadım hocam nasıl secıyoruz?

Adamlar linki deneye deneye bulmuş. linkteki numarayı artırarak diğer seansları görebilirsin.

hangi numaraları hocam

http://ticketing.marsgate.com.tr/Ticketing/visSelectSeats.aspx?cinemacode=0000000037&txtSessionId=852&visLang=1

852 yi 853 yaparak diğer seansıada görebilirsin. 00000037 olan ise istinye cinemaximumun kodu.

Yarınki Açık oyunları Imax seansı. adam 793ü oynayarak diğer sayfaları görebiliyor. Sıralı olarak ayarladıkları için. Buradan bulmuşlardır hobbit imaxin linkini.
    http://ticketing.marsgate.com.tr/Ticketing/visSelectSeats.aspx?cinemacode=0000000037&txtSessionId=793&visLang=1

Hocam bu yöntemle gideceğim sinemadaki seansları buldum, ama tamamen bomboş tüm seanslar. Bulunmadığından elbette ama yine de işkillendim, sorun çıkar mı acaba?

İstediğin yerden bileti çat al.

Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız. - Peyami Safa
    Her zaman öğrenilecek yeni bir şeyler vardır.
    Barış .... Aynen öyle "Manço"

&gt;&gt;Bak Bakalım Ne Varmış&lt;&lt;

• Ayrıca bu link değiştirme işleminde dil belirtilmemiş, dublajlı değildir heralde?

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Cumartesi linkini vermişsiniz ama ben site üzerinde o kadar kurcalamama rağmen satışla ilgili kısma ulaşamadım.Verilen link saat 6 için bana kesinlikle uymuyor zaten.
    Sistem tam oturmamış sanırım hafta içi izliycez anlaşılan.

satışla ilgili kısım olmadıgı için o link verildi zaten,yoksa niye uğraşsınlar link bulmaya

Origin: 1Nevrast
  • Şimdi marsgate yada cinemaximum un sitelerinden girdiğinde satışta gözükmüyor bu linkleri veren arkadaşlar sayesinde aldım bende ama kafamı da kurcalamıyor değil böle satın almış olmamızın daha sonra patlama ihtimali varmı çünkü dün seanslar açılmadı, açılış saatleri belli olunca satışa çıkacak demişlerdi nasıl olacak böyle peki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: assona

Şu cuma gününün linkini veren arkadaşlar cumartesi için linkleride bulabilirmi bütün kod numaralarını denedim bulamadım :D

konuyu okudugunuzdan eminmisiniz
    son 2 sayfada cumartesi linkinden bilet alan insanlarla dolu forum

Orijinalden alıntı: gökhanataç

Şimdi marsgate yada cinemaximum un sitelerinden girdiğinde satışta gözükmüyor bu linkleri veren arkadaşlar sayesinde aldım bende ama kafamı da kurcalamıyor değil böle satın almış olmamızın daha sonra patlama ihtimali varmı çünkü dün seanslar açılmadı, açılış saatleri belli olunca satışa çıkacak demişlerdi nasıl olacak böyle peki..

hiçbişey yapamazlar
    paramı vermişim koltugumu seçmişim biletimi referans kodumu almışım,bitti gitti
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.