Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
101.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Kitapta Legolas'ın L'si geçmediği halde filmde yer alması garip olmuş. Geçenlerde de Aragorn da olacak diye bir laf dolaşıyordu

Evet, Aragorn da olacaktı fakat Viggo Mortensen, Aragorn Hobbit kitabında yer almıyor diye rolü reddetmiş.
  • Ön bilet ne zaman çıkar? Her gün mybilet.com a giriyorum. Çok yakındaki sekmede bir türlü çıkmadı.
  • ImperioN kullanıcısına yanıt
    son 2 hafta kala çıkar tahminimce
  • Şaka maka kasım olmuş Beklemeyince bu zaman ne kadar hızlı geçiyor böyle. İlk filmde resmen kanser etmişti kasım ayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Konuya çok hakim değilim ama aragorn ve arwen'in öyküsünün de filmde olacağı konuşuluyordu.

Aragorn olursa 10 numara olur...

öyle bişey olursa güzel olur ama pek sanmıyorum
  • Az önce maillerime baktım. Geçen sene aralık başında çıkmış biletler. Kasım diye hatırlıyordum.
  • LOTR'un çıkarılmış sahnelerine bakıyordum şu müziğe denk geldim hey gidi ne sağlam müzikleri vardı.Yüzük Kardeşliğinin Aragorn'la Arwen'in Rivendell'deki sahnesinde çalıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Kitapta Legolas'ın L'si geçmediği halde filmde yer alması garip olmuş. Geçenlerde de Aragorn da olacak diye bir laf dolaşıyordu

Evet, Aragorn da olacaktı fakat Viggo Mortensen, Aragorn Hobbit kitabında yer almıyor diye rolü reddetmiş.

bunu bende duydumda fake gibi geldi bana.gerçekse eğer helal olsun
  • smaugun gözü yüzüklerin efendisi serisindeki göz değilmi arkadaşlar biri açıklayabilirmi nasıl olmuş ^^
  • Gönül istedi Viggo reyizi görelim :(
    Olsun Aragorn'un olması bile yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

smaugun gözü yüzüklerin efendisi serisindeki göz değilmi arkadaşlar biri açıklayabilirmi nasıl olmuş ^^

O göz dediğin şey Smaug değil Sauron
  • Ön biletler çıksa da bir an önce imax'e yumulsak
  • quote:

smaugun gözü yüzüklerin efendisi serisindeki göz değilmi arkadaşlar biri açıklayabilirmi nasıl olmuş ^^

yok dostum yüzüklerin efendisindeki o göz sauron. hobbitteki smaug(ejderha)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

O göz dediğin şey Smaug değil Sauron

yanlış anladın sen biliyorum sauron olduğunu sadece dedimki smaugun gözü sauron kulenin üstündeydi ya ikiside çok benziyor anlamışsınızdır umarım ^^

Sauron
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

smaug

bence bir ilgisi var bunların birbiriyle ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 26 Ekim 2013; 17:21:23 >

• kitaplarını okusaydın sadece benzerlik olduğunu anlardın. hikayede hiç bir bağ yok aralarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

LOTR'un çıkarılmış sahnelerine bakıyordum şu müziğe denk geldim hey gidi ne sağlam müzikleri vardı.Yüzük Kardeşliğinin Aragorn'la Arwen'in Rivendell'deki sahnesinde çalıyordu.

Videoya kitlenerek izledim sarhoşken efsane olur karların için felan

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Enyanın diğer şarkılarıda çok iyidir.Mesela may itbe, sweet nowember filminin soundtrakı only time ve caribbean blue.Sesinde bir huzur var kadının.Diskografisi 18 parça zaten indirip dinlemek lazım.
  • bugün 3d fragmanini izledim de, kesinlikle IMAX izlenecek bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehan

bugün 3d fragmanini izledim de, kesinlikle IMAX izlenecek bir film.

İlkini imaxte izlemistim harikaydi. 2. si daha guzel olur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empire'dan müthiş yeni görseller...

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5  The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 28 Ekim 2013; 17:28:19 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.