Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
101.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitabı okumuştum, benim açımdan problem yokta ortalığı spoilera boğmuşsunuz beyler, ayıptır.
  • Trailer çıksında fiilmin sonunu anlayabilsek nerde bitirilebileceğini
  • Spoiler butonu güzel bir şey aslında
  • Fragmanın 'Man of Steel' öncesi gösterileceği konuşuluyor.

Ama ben öyle olmasını istemiyorum.
    Çünkü baştan TDOS 'un fragmanını izlersem güzelim "Man of Steel" güme gider, hiç bir şey anlamam...
  • Arkadaşlar yeni gelecek filmlerin imdb'de ilk 10'a girme olasılığı sizce?
  •  The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

http://www.theonering.net/torwp/2013/05/30/72294-viggo-turned-down-role-as-aragorn-not-so-fast/?fb_source=pubv1

yok mu çeviren?

Bir iki gündür Viggo'nun Hobbit filminde rol alacağı konusunda çıkan haberler için yapılan bir röportaj. Viggo, Aragorn karakterinin hobbit kitabında geçmediğinden, Hobbit in Lotr hikayesinin 60 yıl öncesini konu edindiğinden bahsetmiş. Ama eklemiş Pj'nin sağı solu belli olmaz. Hobbit ile Lotr arasında bir köprü kurmak isteyebilir falan demiş.Kaba taslak bu kusura bakmayın aceleye geldi işlerim bitince ayrıntısına bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

http://www.theonering.net/torwp/2013/05/30/72294-viggo-turned-down-role-as-aragorn-not-so-fast/?fb_source=pubv1

yok mu çeviren?

Bir iki gündür Viggo'nun Hobbit filminde rol alacağı konusunda çıkan haberler için yapılan bir röportaj. Viggo, Aragorn karakterinin hobbit kitabında geçmediğinden, Hobbit in Lotr hikayesinin 60 yıl öncesini konu edindiğinden bahsetmiş. Ama eklemiş Pj'nin sağı solu belli olmaz. Hobbit ile Lotr arasında bir köprü kurmak isteyebilir falan demiş.Kaba taslak bu kusura bakmayın aceleye geldi işlerim bitince ayrıntısına bakacağım.

aragorn uzun ömülrü değilmiydi mantıksız değil aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

yok mu çeviren?

aragorn uzun ömülrü değilmiydi mantıksız değil aslında

O zamanlar Aragorn 27 yaşında oluyor. Ama bence Lotr'da kitabın başlarında yayınlamadığı sahneleri 3 filmde yayınlamayı düşünüyor.

• Ben bu filmi aylardır heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Fragmanın 'Man of Steel' öncesi gösterileceği konuşuluyor.

Ama ben öyle olmasını istemiyorum.
    Çünkü baştan TDOS 'un fragmanını izlersem güzelim "Man of Steel" güme gider, hiç bir şey anlamam...

aynen hocam sinemada alır telefonu film sürerken bende telefondan hobbit in fragmanını izlerim tekrar tekrar
  • Tauriel....

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5
  • 6 ay kaldı ben şöyle kıvrılayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve Fragman geliyor...
    Muhtemelen Man of Steel'den önce sinemalarda...
    Ertesi hafta resmi sitede yayınlanır.

Hobbit, The: The Desolation Of Smaug (trailer #1) 06/06/2013 2:01 Warner Bros. Entertainment
    http://www.albertafilmratings.ca/recentclasstrailers.aspx
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Tauriel....

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Bir an Liv Tyler sandım Evangeline Lily ile hep benzetmişimdir yıllardır zaten

• bugun 6 haziran ama hala bekliyoruz traileri
  • Tralier dün çıkması lazımdı ama hala çıkmadı bunlar pek çıkarmaya niyetli değiller galiba.
  • Hadi olm çok heyecanlıyım ya.
  • Trailer çok büyük ihtimalle önümüzdeki çarşamba yayınlanacak.

Geri sayımı başlatalım!...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.