Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
101.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Şu sitedeki arkaplanı bir bulayım herkesle paylaşacağım harika ya.

http://www.thehobbit.com/middle-earth/

Aha buldum.

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

• Bu sıralar orta dünya camia'sında ses seda yok.
    Trailer çıkmadan önce fırtına öncesi sessizlik mi acaba bu?..
  • Trailer bir çıksın buralar şenlenecek :)
  • Trailer Man Of Steel'de gelebilir aslında?
  • Şu film çıkmadan hobbiti bir kere daha okusam iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 17 Mayıs 2013; 0:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Şu film çıkmadan hobbiti bir kere daha okusam iyi olacak.

Ben extended versiyonu bekliyorum. Hala sinemada izlediğimleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Ohohoo iyi dayanmışsın ben bir kaç defa daha izledim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Ohohoo iyi dayanmışsın ben bir kaç defa daha izledim.

Fail olmuşum

• Back on set for our last Hobbit pick ups. Our last ever Tolkien pick ups, in fact. It's going to be an intense few weeks, but we're looking forward to shooting some powerful scenes with our great cast. Our next blog is coming soon!
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Peter Jackson'ın facebook sayfasından alıntıdır.
  • üstteki arkadaş benden önce davranmış

Neyse extra çekimler başlamış anlaşılan, hayırlı uğurlu olması dileğiyle...

"Hobbit'in son rütuşları için sete döndük. Bunlar aslında son Tolkien rütuşları olacak. Bir kaç hafta yoğun geçecek, lakin mükemmel kadromuzla, önemli sahneleri çekeceğiz. Yeni video blogumuz yakında burada olacak..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 20 Mayıs 2013; 23:41:24 >
  • Trailer halen gelmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

üstteki arkadaş benden önce davranmış

"Hobbit'in son rütuşları için sete döndük. Bunlar aslında son Tolkien rütuşları olacak. Bir kaç hafta yoğun geçecek, lakin mükemmel kadromuzla, önemli sahneleri çekeceğiz. Yeni video blogumuz yakında burada olacak..."

Güzel haber.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

üstteki arkadaş benden önce davranmış

Hangi sahneleri çekiyorlar acaba ? Çok merak ediyorum.

• Fragmanı Şampiyonlar Ligi Devre arasında yayınlıycaklar galiba şimdi moda oldu :)
  • İlk film çok hoşuma gitmişti. Umarım 2.sinde de güzel gider. Trailer için beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'da herkes(çoğu kişi) silmarillion'u dile getirmiş. İstek galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Facebook'da herkes(çoğu kişi) silmarillion'u dile getirmiş. İstek galiba.

PJ bu seriden sonra Tolkien kitaplarını çekmeye devam etmeyi düşünüyor mu acaba, çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

PJ bu seriden sonra Tolkien kitaplarını çekmeye devam etmeyi düşünüyor mu acaba, çok merak ediyorum.

Açıklama yapmıştı jrr tolkien sadece bu iki kitabı lotr ve hobbit'i new line cinemaya yada warnerbros satmış mı izin mi vermiş diye bir yazı okumuştum. O yüzden başka orta dünya filmi yapmicaz demişlerdi ama her şey değişir bana bakarsan ileride yaparlar.

işte buldum altındı tekyuzuk.com

J.R.R. Tolkien, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nin haklarını 60'ların sonunda Hollywood'a satmıştı. Yani eserlerinin beyazperdeye uyarlanması konusunda bir itirazı yoktu. Ama 70'lerin başlarında yaşama veda etmesinin ardından oğlu Christopher, Silmarillion ve Bitmemiş Öyküler dahil birçok eserini yayımlamaya başladı. Baba Tolkien'in ölümünden sonra yayımlanan tüm eserlerin de telif hakları Tolkien mirasçılarının elinde toplandı ve hiçbirini satmaya yanaşmadılar, bunun gündeme gelmeyeceğini beyan ettiler. İşte bu yüzden beyazperdeye başka bir Tolkien eseri daha uyarlanamaz.

• quote:

quote:

quote:

Açıklama yapmıştı jrr tolkien sadece bu iki kitabı lotr ve hobbit'i new line cinemaya yada warnerbros satmış mı izin mi vermiş diye bir yazı okumuştum. O yüzden başka orta dünya filmi yapmicaz demişlerdi ama her şey değişir bana bakarsan ileride yaparlar.

J.R.R. Tolkien, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nin haklarını 60'ların sonunda Hollywood'a satmıştı. Yani eserlerinin beyazperdeye uyarlanması konusunda bir itirazı yoktu. Ama 70'lerin başlarında yaşama veda etmesinin ardından oğlu Christopher, Silmarillion ve Bitmemiş Öyküler dahil birçok eserini yayımlamaya başladı. Baba Tolkien'in ölümünden sonra yayımlanan tüm eserlerin de telif hakları Tolkien mirasçılarının elinde toplandı ve hiçbirini satmaya yanaşmadılar, bunun gündeme gelmeyeceğini beyan ettiler. İşte bu yüzden beyazperdeye başka bir Tolkien eseri daha uyarlanamaz.

Ben bütün kitaplarını beyaz perdede görmek isterdim doğrusu.

İnşallah işler değişir ileride, ömrümüz yeterse görürüz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bütün kitaplarını beyaz perdede görmek isterdim doğrusu.

İnşallah işler değişir ileride, ömrümüz yeterse görürüz.

Ben isterim ki bütün kitapları toplasınlar Senaryo yu yazsınlar baştan sona doğru bütün filmleri çeksinler. Önceden kullanılmış oyuncuların hepside olsun. Al sana The Middle Earth.
    The Hunt for Gollum'da yüzüklerin efendisinde anlatılıyor ama lotr serisinde yok mesela.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.