Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eline sağlık hocam. 1080p için uyarlar mısınız?
  • Çeşitli sorunlar yaşanıp filmi bırakana kadar tam 3 sene Guillermo del Toro filmin pre-production'ını yapmış LOTR filmlerine kıyasla goblin ve ork tasarımlarının değişimi buna bağlanıyormuş.

Guillermo del Toro The Hobbit'i LOTR filmleri ile arasında köprü görevi yapacak tek bir film olarak düşünüyormuş.

PJ Goblin kralıyla şebeklik yapılan mağaradaki sahneleri daha "gore" yani vahşet kan içeren şekilde çekmek istemiş ama 13 yaş sınırı buna engel olmuş.

PJ Hobbit ile Tolkien yapımlarına noktayı koydum demişti ama yakın zamanda bir açıklamasında hissettiği duygusal bağdan dolayı ileride tekrar olabileceğini söylemiş.

Gandalf yani Ian McKellen yeşil perdeli bir kutunun içerisinde saatlerce rol yapmaya çalıştıktan sonra "This is not why I became an actor!" gibi efsane bir söz sarfetmiş efektlerin bokunun çıktığının bir başka kanıtı.

Tek bir işlemci kullanılacak olsa Smaug'u derisindeki 1 parça detayı 1 haftada renderlayabiliyormuş.

Kili ve Tauriel'in popodan uydurma romantizmi önceden tasarlanmış ancak aşk üçgenine varan abartı sahneler 2011/12 çekimlerinde yokmuş 2013'deki ek sahnelerde eklemişler.

3.Hobbit filmi IMDB Top 250'de geçici bir süre bile olsa yer alamayan ilk Middle-earth filmi.

Bu ve bunlara benzer baya bilgi var benim anladığım PJ'in bir çok konuya etkisi var ama film %100 kendi tasarımı değil yani kızdığımız her konuda ona yüklenmek biraz gereksiz görünüyor.Bundan sonrası çok uzak ihtimal ama olurda eline bir fırsat daha geçerse çekilen çocuksu Hobbit atmosferini affettirecektir bence son Middle-earth filmi olarak Hobbit'i hatırlatmak isteyeceğini sanmıyorum.

Tolkien ailesi bir daha lisans vermeyeceğiz dedi ama devir döner zaman değişir belki 10 belki 20 sene beklenir ama Middle-earth'ün perdedeki son yansıması Hobbit olarak kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Serinin en kötü filmi peter jackson'dan beklenilmeyecek bir rezalet. Cgı dayamış içine etmiş filmin.

İlk film bence uzak ara daha kötü. Bu film yine bir nebze izletiyor kendini.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Benim en baştan beri düşüncelerim filmi Peter Jackson dan başka birinin yönetmesi lotr a yakınlığının daha uzak ve farklı olacağaydı ve hala öyle.

Yeni ve son diye bir orta dünya filmi olması durumunda yönetmenin yine Peter Jackson olmasını isterim.

Film güzel değil veya hayal kırıklığı olabilir ama orta dünya filmlerinin yönetmeni her zaman Peter Jackson olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 25 Temmuz 2015; 2:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride başka bir film ha ? zor görünüyor olursada farklı bir şey olacağı kesin.

Öte yandan Hobbit serisi çocuk filmi olmuştur bana göre Lotr ile kıyaslarsak çakma bi seri oldu başkada söze gerek yok bence.

Tek sevindiğim nokta Christoper Lee gibi bir efsanenin bu serileri tamamlayarak öbür dünyaya göç etmesi oldu toprağın bol olsun Saruman.
  • Genişletilmiş sürüm ile bir şeye benzerse benzeyecek film.

PJ niye böyle bir olayın içine girdi akıl alınacak gibi değil. Filmin parça parça ilerlediği o kadar belliydi ki sanki bilerek yapılmış.
  • Extended versiyon filmi kurtaracak diye umut ediyoruz.
  • Filmler ekim ayında amerikada tekrar gösterime girecek uzun versiyonları. Durun esas rezil haberi veriyorum.

Battle of the five armies uzatılmış versiyon 163 dk 56 sn. Yani diğer versiyondan 19 dk uzun. Rezillik resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Filmler ekim ayında amerikada tekrar gösterime girecek uzun versiyonları. Durun esas rezil haberi veriyorum.

Battle of the five armies uzatılmış versiyon 163 dk 56 sn. Yani diğer versiyondan 19 dk uzun. Rezillik resmen...

Ya şaka yaptım de. Doğru değil bu de. Bir şeyler de.

PİTIR YATACAK YERİN YOK SENİN OĞLUM.

• quote:

Filmler ekim ayında amerikada tekrar gösterime girecek uzun versiyonları. Durun esas rezil haberi veriyorum.

Rezillik...

• john ronald reuel tolkien kullanıcısına yanıt
    ratch kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam. Ama aklıma şöyle bi rezillik daha geldi. Bunlar sinemaya girecek olan extended'ın süresi. Bluray disce çıkacak olan daha uzun olabilir. Extended'ın extended'ı yani... Söz konusu PJ olunca rezillik hayal gücüyle sınırlı oluyor...@ratch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 6 Ağustos 2015; 7:59:46 >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Sonra Christopher Tolkien neden haklarını satmıyor bende olsam satmam hatta vasiyet bırakırım.
  • quote:

Resmen sıvamaya devam ediyor PJ

• E hani o kadar olay vardı en az 45 dakika olur diyorduk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film güzeldi de efektler berbarttı . 10 senelik yüzüklerin efendisi filmindeki efektlerden sonra bu film hiç olmamış. heleki legolas sahneleri her yerden fauldü.

• Film +18 olarak gösterilecekmiş. Bu iyi oldu. En azından kanlı sahneler olacak.
  • quote:

• Bu PJ gitti film vizyona girdikten sonra extended için sahneler çekti.19 dk neyin kafası anlamak güç.Zaten fragmanda gözüküp filmde olmayan sahneleri koysa kafadan 19 dk eder hatta uzar bile,o zaman niye yeni sahne çektin.Amerikada film tekrar vizyona girdiğinde umarım gidenlerin sayısı WB ve PJ'i g.t eder bırakır
  • 19 dakika nedir ya ? Biz 35-40 dakika beklerken Peter yine ters köşe yaptı bizi. Son filmin rezilliğinden belki adam olmuştur dedik ama yok. Kesilen sahnelere de Alfrid'i koyduysa fena eleştiri yer.
  • 19 dakika mı ? 19 dakikayla bu film adam olmaz maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.