Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
127.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Filmin extended versiyonu tekrar sinemada gösterilebilirmiş. Richard armitage bi röportajda söyledi.

Tauriel karakterinden de memnun olmadığını belirtmiş.

Ayrıca extended da 3,5 dk süren bir el arabası yarışı sahnesi mevcutmuş.

1 Saat extra sahne olursa giderim ben aksi halde gitmem :)

45+ olacağını söylediler zaten muhtemelen 1 saat civarı gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Deme ya o kadar sahne var demek ulan peter gerçekten para bürümüş gözünü
  • Vallahi CJRT ölse bile yaşayan bir yığın Tolkien mevcut +avukatlar zaten adam büyük ihtimal vasiyetde bırakmışdır zaten hobbit serisi için iğreniyorum demişti çok dara düşmedikçe ki düşmezler veya büyük dedesinin mirasına göz diken hain bir Tolkien çıkmadıkça Silmarillion'u unutun Allah bize Valinor ve Beleriand yüzü göstermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Padişah91

Vallahi CJRT ölse bile yaşayan bir yığın Tolkien mevcut +avukatlar zaten adam büyük ihtimal vasiyetde bırakmışdır zaten hobbit serisi için iğreniyorum demişti çok dara düşmedikçe ki düşmezler veya büyük dedesinin mirasına göz diken hain bir Tolkien çıkmadıkça Silmarillion'u unutun Allah bize Valinor ve Beleriand yüzü göstermesin.

inşallah çekmezler. Ben silmarillionun hayallerimdeki gibi kalmasını istiyorum. zaten o kitap filme aktarılırken çok problem çıkar.

• Filme aktarılmaya uygun bir kitap değil silmarillion. Çekilmeye çalışılsa bile bir çok değişikliğe uğramak zorunda kalacak. Maddi getiri kaygısı olmadan böyle bir şeyi yapacak kişinin de olmadığını düşünüyorum.
  • Bütün kitapları çekseler bile yüzüklerin efendisi gibi olamayacağını düşünüyorum.
  • 3 filmi 3 günde izledim ama beni tam olarak tatmin etmedi.
    1.Lord serisindeki o kasvetli hava insanı filmin içine çekiyordu bunda öyle bir şey yok.
    2.Madem filme 500 tane kafa kesme sahnesi koydun bari kan efekti de koy kardeşim o ne öyle adamı doğruyorsun tek damla kan yok.Legolasın kanayan burnu dışında kan yoktu ortada.
    3.Tauriel diye benim gerçekten beğendiğim,hatta aşık olduğum,filme hareket getirdiğini düşündüğüm çok güzel bir elf kızı oluşturmuşsun,bence iyide yapmışsın ama ulan bari bi son yapsaydın karaktere niye merak içinde bırakıyorsun adamı.
    4.Cgı denen şey her ne ise içine etmişsin.Legolasın bolg un peşinden giderken bindiği atı görünce aklıma mont blade oyununda bindiğimiz atlar geldi zira en ufak farkı yoktu.
    5.5 ordu savaşı demişsin ben 3 saydım taş çatlasa 4 denir.
    6.Meydan savaşı sahnelerini nedense hiç beğenmedim artık orduların büyüklüğünden mi kan olayında mı yoksa filmin atmosferinden mi bilmiyorum aklıma sürekli kralın dönüşü filmindeki o güzelim savaş sahneleri geldi.

Son olarak son filmin extended versiyonu ne zaman çıkacak?Kasım deniyor ama bana çok geç gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

3 filmi 3 günde izledim ama beni tam olarak tatmin etmedi.
    1.Lord serisindeki o kasvetli hava insanı filmin içine çekiyordu bunda öyle bir şey yok.
    2.Madem filme 500 tane kafa kesme sahnesi koydun bari kan efekti de koy kardeşim o ne öyle adamı doğruyorsun tek damla kan yok.Legolasın kanayan burnu dışında kan yoktu ortada.
    3.Tauriel diye benim gerçekten beğendiğim,hatta aşık olduğum,filme hareket getirdiğini düşündüğüm çok güzel bir elf kızı oluşturmuşsun,bence iyide yapmışsın ama ulan bari bi son yapsaydın karaktere niye merak içinde bırakıyorsun adamı.
    4.Cgı denen şey her ne ise içine etmişsin.Legolasın bolg un peşinden giderken bindiği atı görünce aklıma mont blade oyununda bindiğimiz atlar geldi zira en ufak farkı yoktu.
    5.5 ordu savaşı demişsin ben 3 saydım taş çatlasa 4 denir.
    6.Meydan savaşı sahnelerini nedense hiç beğenmedim artık orduların büyüklüğünden mi kan olayında mı yoksa filmin atmosferinden mi bilmiyorum aklıma sürekli kralın dönüşü filmindeki o güzelim savaş sahneleri geldi.

Son olarak son filmin extended versiyonu ne zaman çıkacak?Kasım deniyor ama bana çok geç gibi geldi.

Kasımda çıkacakmış extended verrsiyonu hocam.Zaten serinin diğer filmlerinin extended versiyonları da kasımda çıkmıştı

• Hocam bir haber varmı @Jeolog.
  • Extended ile ilgili şu bilgiler var elimizde en son;

*Thrain ile ilgili bir sahne.
    *Cüceler cenaze sahnesinde Thorin için ağıtlar söyler.
    *Dwalin'in daha fazla sahneleri.
    *Balin'in daha fazla sahneleri.
    *Beorn'un diyalogları.
    *Tauriel için hiç umulmayan bir son.
    *Dwalin Fili'nin cesedini Ravenhill'den Erebor'a getirir.
    *Beorn Thorin'in cesedini Ravenhill'den Erebor'a getirir.
    *Gandalf cenaze töreninde Thorin için duygusal sözler söyler.
    *Dain'in taç giyme sahnesi.
    *Daha fazla Bard ve Smaug sahneleri.
    *Bain teleferik yolculuğu yapar.
    *Azog ve işgalci kuvvetlerinin yayınlanmamış uzun sahnesi.
    *Sauron Dol Guldur'da Gandalf'ı sorguluyor.
    *Gandalf palantirde eğer Smaug ölmesse Sauron ile ittifak kuracağını ve gerçekten de bir ejderhanın binlerce ork ordularının başında her yere felaketler getireceği.
    *Beorn'a Dol Guldur'da işkence ediliş sahnesi.
    *Radagast'ın Dol Guldur'da Beorn'u kurtarmak için orklar ve warglara karşı istari gücünü göstermesi.
    *Galadriel kendisine saldıran dev orka karşı Gandalf'ı korumak için yüzüğün gücüyle kalkan yapar.
    *3 Elf güç yüzüğünün durumu ve gücü.
    *Galadriel ışık formuyla Nenya'nın gücü ile Sauron'la kısa bir mücadele eder.
    *Elrond Dol Guldur'da Witch King ile savaşır.
    *Radagast ile Gandalf savaşın nasıl kazanılacağı hakkında tartışır, planlarını kurarlar ve Radagast Gandalf'a asasını verir.
    *Balin Thorin'in emriyle altınları ve diğer değerli eşyaları sayar.
    *Bard Dale şehrinde yaralılara yardım eder.
    *Legolas' ın annesinin beyaz mücevherlere olan sevgisi.
    *Bilbo Dale şehrine arkentaşını vermeye gitmeden önce Bofur ile karşılaşır ve ondan destek alır.
    *Radagast rehin olarak kartallardan yardım ister ve Gwaihir ile insan ırkı dilinde konuşur.
    *Gandalf Thorin'e Thrain'in onu ne kadar çok sevdiğini söyler.
    *Savaşçı yaratıkların (trollerin) savaşa dehşet verici bir şekilde girişi ve Thranduil'in emriyle elf ordusunun oklarını gelen yaratıklara karşı fırlatması.
    *Thranduil troll avcısı olur. Troller ile aksiyon dolu kapışmalar olur.
    *Elfler ateşli oklar ile ork ve troller ile savaşır.
    *Dale şehrinde daha fazla savaş sahneleri.
    *Warg ordusunun etkileyici sesler ile savaşa girişi.
    *Balin, Dwalin, Fili ve Kili bir çeşit araba ile savaş ortasında warglar ile aksiyon sahnelerinde.
    *Bilbo meşe palamudu Dale şehrine gömer.
    *Keçi binicilerin savaşa girişi ve dev mancınıkların ork ve trolleri öldürmesi.
    *Cücelerin fazladan savaş sahneleri.
    *Esgaroth'lu kadınların savaşa girişi.
    *Bifur'un alnındaki bıçak savaş esnasında çıkar.
    *Thranduil ve Gloin savaş sırasında yer değiştirir.
    *Kartallar ve Beorn'un daha fazla savaş sahneleri.
    *Dağdaki hazineden Bilbo'ya, Bard'a, Thranduil'e ve Göl Kasabası insanlarına hediyeler verilmesi.
    *Gandalf ile Bilbo troll mağarasına gitmesi.
    *Extended Edition en az 30 dakika olacak.

Ayrıca 3 kasımda çıkacağı kesinleşti. Ekim ortası gibi düşer belki.

• Hocam dedikleriniz varsa yeni film yapmaları lazım 30dk ya sığmaz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: :blackgold:

Hocam dedikleriniz varsa yeni film yapmaları lazım 30dk ya sığmaz ki

En az 30 dk zaten. Ben 45-50 dk bekliyorum tahmini.
  • Sıkıntıdan boş dururken yaptım.

• Güzel olmuş :)
  • Teşekkürler şükran:)

• Çok güzel olmuş.
  • Çok büyük beklentilerle ilk günden sinemaya gidip izlediğim ve büyük bir hayal kırıklığına uğradığım filmlerin başında geliyor. Peter Jackson resmen beni hayal kırıklığına uğrattı bu son filmle. Filmden önce savaş sahnelerinin bu kadar reklamı yapılıp bu kadar başarısız sahneler çekilen başka film yoktur heralde. Muhteşem bir başyapıt ortaya çıkabilecek bir film resmen içine edilmişti. Keşke bu filmi PJ yerine başka bir yönetmene verselerdi. Yada 4 - 5 yıl sonra Hobbit serisini yeniden çeksinler, gerçekten çok güzel bir seri ortaya çıkabilir.
  • Serinin en kötü filmi peter jackson'dan beklenilmeyecek bir rezalet. Cgı dayamış içine etmiş filmin.
  • Cidden.Çok kötü savaş sahneleri ve inanılmaz kötü cgi. Gerçeklikle alakası yok.3. kalite çizgi film gibi sırıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Serinin en kötü filmi peter jackson'dan beklenilmeyecek bir rezalet. Cgı dayamış içine etmiş filmin.

Yüzüklerin Efendisi ne güzel gerçek ortamlarda çekiliyordu. Buna dayamış da dayamış efekti

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.