Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Namusumuzu temizlemenin vakti geldi de geçiyor arkadaşlar. siz hâlâ şaşırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Namusumuzu temizlemenin vakti geldi de geçiyor arkadaşlar. siz hâlâ şaşırın

Seni kasten çağırmadım konuya. Ne kadar geç görürsen o kadar iyi dedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Namusumuzu temizlemenin vakti geldi de geçiyor arkadaşlar. siz hâlâ şaşırın

Seni kasten çağırmadım konuya. Ne kadar geç görürsen o kadar iyi dedim .

Sinema bölümünün yöneticisi kafasına göre konuları siliyor ya. bu konuda ne zaman uplansa şer habercisi olmaya başladı.
    Moralimizi bozuyor, mesaj atalım konuyu silsin, hobbit'le ilgili haber görmek istemiyorum artık

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    174 dakika olacak diye haberler vardı

http://www.blu-ray.com/movies/The-Hobbit-The-Battle-of-the-Five-Armies-3D-Blu-ray/123354/
  • efsane film elflere bayılıyorum yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reablo

efsane film elflere bayılıyorum yaw

Kaynak olarak bu gösteriliyor.

• Bizi extended versiyonda paklamayacak LOTR'e devam
  • thewhitetree hobbit bölümünde Beorn'un işkence sahneleriyle ilgili fotolar var +18 olarak vizyona girecekmiş diyorlar bizde +18 olmaz sanırım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

thewhitetree hobbit bölümünde Beorn'un işkence sahneleriyle ilgili fotolar var +18 olarak vizyona girecekmiş diyorlar bizde +18 olmaz sanırım ama.

onering'de de dokuzların korkunç sahneleri vardır belki falan denmiş ama o tiplerle ne kadar korkunç olabilirler ki...

Muhtemelen malum ölümler gerçekleşirken hiç kan çıkmaması vs düzenlenmiştir.
  • 19 dakikaya neden herkes bu kadar laf ediyor Zaten Türkiye'de gosterime girecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

19 dakikaya neden herkes bu kadar laf ediyor Zaten Türkiye'de gosterime girecek mi?

Mesele türkiyede vizyona girip girmemesi değil, avucumuzu yalayacak olmamız. Beklentimiz büyükdü. Ben 30-45 dk arası ekleme bekliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

19 dakikaya neden herkes bu kadar laf ediyor Zaten Türkiye'de gosterime girecek mi?

Mesele türkiyede vizyona girip girmemesi değil, avucumuzu yalayacak olmamız. Beklentimiz büyükdü. Ben 30-45 dk arası ekleme bekliyordum.

Filmin extended bluray versiyonu 174 dk olarak gelecektir büyük ihtimal hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Filmin extended bluray versiyonu 174 dk olarak gelecektir büyük ihtimal hocam

30 dk ekleme var yani. hmm 19 dakikadan iyidir :)

• Az önce seriyi bitirdim. LOTR gibi çok büyük etkisi olmadı ama gerçekten güzel bir seri. Lotr'dan sonra iyi gidiyor en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Az önce seriyi bitirdim. LOTR gibi çok büyük etkisi olmadı ama gerçekten güzel bir seri. Lotr'dan sonra iyi gidiyor en azından

Kaliteli bir film değil ama, dediğiniz gibi lotr dan sonra devam niteliğinde açıp izlenecek 3 film daha olması çok güzel birşey. Hobbit ortalıkda yokken lotr serisini izledikten sonra kendimi boşlukta gibi hissederdim. Şuan hobbit o boşluğu dolduruyor bende :)

• Şu Hobbit'e içim bir türlü ısınmadı. İzlesem pişman olurun gibime geliyor ama bir gün izleyeceğim..

• Peter Jackson, Ekim ayında Hobbit üçlemesinin genişletilmiş sahneleri ile yeniden beyazperdede gösterime gireceğini duyurdu. Bir çeşit etkinlik olarak yapılacak bu olayın tarihleri ise şu şekilde:

Hobbit - Beklenmedik Yolculuk: 5 Kasım Pazartesi 19:30

Hobbit - Smaug'un Çorak Toprakları: 7 Kasım Pazartesi 19:30

Hobbit - Beş Ordunun Savaşı: 13 Kasım Pazartesi 19:30

Maalesef gösterimin Türkiye'de yapılıp yapılmayacağına dair herhangi bir bilgi şu an yok. Umarız ilerleyen tarihlerde bu konuyla ilgili iyi haberleri sizlerle paylaşabiliriz.

Akdivan sitesinden alıntıladım.
  • Türkiye'de yapılmaz bence yapılsa bile beklenen ilgiyi göreceğini sanmıyorum.
  • Serinin en güzel filmi 3.film bence.Birde şu soundtrackleri bukadar mükemmel yapan az film vardır.lotrden sonra aratmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Serinin en güzel filmi 3.film bence.Birde şu soundtrackleri bukadar mükemmel yapan az film vardır.lotrden sonra aratmıyor.

Çoğu önemli sahnede ki müzik Lotr müziği zaten.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.