Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film 2 ye falan bölünmez. Hasılat kaygısından değiştirdiler ismi. İlk iki filmde savaş bulamayan insanlar için (ve kitabı okumayanlar) "bakın üçüncü filmde savaş var" deme şekli bu :)
  • Son haberlerden sonra böyle bir poster yapılmalı diye düşündüm.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 29 Mayıs 2014; 17:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Son haberlerden sonra böyle bir poster yapılmalı diye düşündüm.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

Çok başarılı emeğine sağlık ancak son haberlere göre Galadriel Dol Guldur'u Saruman ile birlikte yıkacak ikisinin birden olduğu bir poster de yapabilirsin mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oneidiot kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Boş vaktim yok olsa yapacağım bir şeyler ama. Bu arada mesajımda 2 resim çıkmış sende editleyip düzeltiver küfür yemeyelim durduk yere.
  • Oha lan. Zaten üçe bölmüşsün. Üçe bölüp son parçayıda tekrar ikiye bölmek nedir? Olmaz bence böyle bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Oha lan. Zaten üçe bölmüşsün. Üçe bölüp son parçayıda tekrar ikiye bölmek nedir? Olmaz bence böyle bişey.

İşiniz gücününüz kötülemeye çalışmak.
  • Ulan bu kadar paragözsünüz madem yüzüklerin efendisini 6 film çekeydiniz hiç olmazsa malzeme boldu orda.
  • Müthiş savaş sahneli bir poster bekliyorum.
  • bölsünler işte ne güzel hatta 3 e 4 e bölsünler ki daha fazla izleyelim
  • Filmin adı da pek iyi değil.
    Keşke "Gittim ve Döndüm" olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneidiot

quote:

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

Çok başarılı emeğine sağlık ancak son haberlere göre Galadriel Dol Guldur'u Saruman ile birlikte yıkacak ikisinin birden olduğu bir poster de yapabilirsin mesela

.
    Dol Guldur bu filmde yikilmiyacak.Dol Guldur'u Galadriel Tek Yuzuk yok olduktan sonra yikiyor.

Gerci seneryo bu kadar degistikten sonra belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

quote:

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

.
    Dol Guldur bu filmde yikilmiyacak.Dol Guldur'u Galadriel Tek Yuzuk yok olduktan sonra yikiyor.

Posterde sauron'u kovdukları anı mizansen olarak aldım. Duyumlara göre o sahneler filmde olacakmış. Ama ben galadriel'in dol guldur'u yıkacağını da düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

quote:

.

Hobbit ile Lotr bağlantılı olacak yani Yüzüklerin Efendisinde görünmeyen çoğu şey Hobbitin sonunda yok olacak. Taurielin ölmesi Radagastın başına kötü bir şey gelecek olması (Sylvester McCoyun açıklaması) Yüzüklerin Efendisinde görünmemelerini açıklamak için olacak. Bu sebeple Dol Guldur da yıkılacak yani kitaptaki gibi Yüzük Savaşından sonrasına kalmayacak. Ben sadece Galadrielin yıkmasını bekliyordum ancak Saruman da yıkım işlemine katılacakmış o haberi bulunca buraya eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneidiot -- 29 Mayıs 2014; 19:34:46 >

• son haberler için teşekkürler
  • Beyler alıntı yerine cevapla kullansak çok daha iyi olur.
    Hem böylece alıntılarda ki spoiler de açılmamış olur.
    Hem de çok fazla yazı kirliliği olmadan daha iyi takip etmemizi sağlanacak.
  • Film nasıl ilk iki filmden kısa olacak. O kadar olay 3. Filme kaldı Kralın Dönüşü kadar uzun olmalı yoksa her şeyi kısa geçeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Film nasıl ilk iki filmden kısa olacak. O kadar olay 3. Filme kaldı Kralın Dönüşü kadar uzun olmalı yoksa her şeyi kısa geçeceklerdir.

Orada kastedilen film değilde savaş sahnesi olabilir. Savaşla film aynı adı taşıyınca karışmıştır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Filmin adı da pek iyi değil.
    Keşke "Gittim ve Döndüm" olsaydı.

Bu seri gişe odaklı olduğu için böyle bir ad düşünülmüştür , gittim ve döndüm bir masal filmi için daha uygun oysaki
  • 8 sayfa bu seri , bu film için çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

8 sayfa bu seri , bu film için çok az

Sürekli haberlerle güncelliyorum, poster çalışmaları falan koyuyorum ama tık yok.

fragman gelseydi bi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.