Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler. Ama alıntıda ki linki silin isterseniz. Bende simage koymamışım çok küfür yeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Çok teşekkürler. Ama alıntıda ki linki silin isterseniz. Bende simage koymamışım çok küfür yeriz.

Hocam mobildeyim direk sildim paylasimi :) tekrardan ellerinize saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer yakında gelebilir !

TheOneRing'e göre Hobbit üçlemesinin son taksit filmi The Hobbit: The Battle of the Five Armies'in fragmanı önümüzdeki haftalarda gelebilir. Sitenin resmi Facebook sayfasındaki gönderiye göre bunun GODZILLA filmiyle beraber gelmeside muhtemel.

"Bu hafta The Hobbit: The Battle of Five Armies fragmanının GODZİLLA filmi ile bağlı olduğu yönünde doğruluğu kesinleşmemiş raporlar mevcut. Ajanlarımız bize asıl planın bu olduğunu söylüyor, ama isim değişikliği Peter Jackson'a bir savaş filmi biçimine gelecek şekilde yeniden düzenleme yapmasına daha fazla zaman tanıdı."

Warner Bros. önceki Hobbit film fragmanlarını, dağıtıcısı olduğu büyük filmlerin çıkış tarihine yakın bir günde yayınladığını düşünürsek, önümüzdeki en büyük Warner Bros. filmlerden biride GODZILLA (16 Mayıs) olarak görülüyor.

Diğer olası yakın tarihler ise Blended (23 Mayıs), Edge of Tomorrow (6 Haziran), Jersey Boys (20 Harizan)....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 13 Mayıs 2014; 22:07:34 >

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Godzilla ile gelmez.
    Diğerleri olabilir.
    Şuan listelerde yok Godzilla çok yakın.

Bu arada yaptığın poster çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Godzilla ile gelmez.
    Diğerleri olabilir.
    Şuan listelerde yok Godzilla çok yakın.

Bu arada yaptığın poster çok güzel olmuş.

Çok teşekkürler.

Bana da isim değiştikten sonra fragmanda değişmiştir gibi geliyor. Diğer filmlerde godzilla kadar iddialı değil. Yaz sonuna sarkmaz umarım.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 2.filmin ilk fragmanı haziranda çıkmıştı yaz sonuna sarkmasını hiç beklemiyorum bu filmin fragmanının. Hatta haziranı bile bulmadan bu ayın sonuna kadar yayınlanmasını bekliyorum çünkü isim değişikliği açıklamalarında "Filmin baştan sona izleyebileceğimiz bir hale gelmesini bekledik." Gibisinden bir şeyler demişlerdi yani şu an film hazır montajları hallolmuş kesitlerden bir fragman hazırlamaları çok zor olmasa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: oneidiot

Geçen sene 2.filmin ilk fragmanı haziranda çıkmıştı yaz sonuna sarkmasını hiç beklemiyorum bu filmin fragmanının. Hatta haziranı bile bulmadan bu ayın sonuna kadar yayınlanmasını bekliyorum çünkü isim değişikliği açıklamalarında "Filmin baştan sona izleyebileceğimiz bir hale gelmesini bekledik." Gibisinden bir şeyler demişlerdi yani şu an film hazır montajları hallolmuş kesitlerden bir fragman hazırlamaları çok zor olmasa gerek.

Yalnız film hala post-pro aşamasında tam olarak hazır değil yani. Ayrıca Richard armitage yeni ek çekimlerden bahsetti. Ne için oldukları belli değil. Ellerinde illa ki hazır görüntüler vardır ancak anladığım kadarıyla PJ de hasılat korkusu mevcut. O yüzden iyi, dikkat çekici bir şey yayınlamak isteyeceklerdir.

• Gelsinde izleyelim. Tamamlansın şu seri bir an önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Yalnız film hala post-pro aşamasında tam olarak hazır değil yani. Ayrıca Richard armitage yeni ek çekimlerden bahsetti. Ne için oldukları belli değil. Ellerinde illa ki hazır görüntüler vardır ancak anladığım kadarıyla PJ de hasılat korkusu mevcut. O yüzden iyi, dikkat çekici bir şey yayınlamak isteyeceklerdir.

Ek cekimler daha gorkemli savas sahneleri ve de dijital satislar icin(extended)daha da gorkemli savas sahneleridir muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene fragman 10 Haziran gibi bir tarihte yayınlanmıştı.

Bu senede en geç 1 aya yayınlanır büyük ihtimal.
  • Seride Azog adındaki Gundabad Orkunu canlandıran Manu Bennet; çekimlerini henüz tamamlamadığını bildirdi. Azog rolünü tamamlamak için önümüzdeki günlerde Yeni Zelanda'ya uçacağını da bildirdi.

• oneidiot kullanıcısına yanıt
    Gundabad dağının ismi çok hoş.

• hawloo kullanıcısına yanıt
    Tolkien isimleri çok iyi bulmuş ya bence Orta Dünya daki tüm yerlerin isimleri çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMARVEL

Tolkien isimleri çok iyi bulmuş ya bence Orta Dünya daki tüm yerlerin isimleri çok güzel.

Bence sadece yerlerin değil kişilerin isimleri de çok güzel. Galadriel, Saruman..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMARVEL

Bence sadece yerlerin değil kişilerin isimleri de çok güzel. Galadriel, Saruman..

Arwen, Théoden, Frodo, Faramir, Sauron, Aragorn, Bilbo Baggins
  • Gandalf, Thorin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 25 Mayıs 2014; 22:23:28 >
  • Doğum günün kutlu olsun Gandalf
  • Kitabını okumuş biri olarak macera şimdi başlıtor diyebiliriz. Romanda yer vverilmeyen yerlerde var iyi bir yapıt bekliyorum

• Abi aralıkta ikinci film geldiğinden beri bir fragmanı geçtim bir görüntü&resim bekliyorum ama haziran oldu bir resim bile gelmedi! Filmin kara basit logosundan gayrı elimde hiçbir şey yok..

• oneidiot kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şeyler var.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.