Şimdi Ara

The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth Oynayanlar Buraya ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
57.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Su ara bakimda girilmiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vapors

    Anatolian klanındayız dostum. Might in ve levelın yüksekse alır arkadaşlar klana. İlla bi kural koydular da :)

    Suan Ottoman clanından gecen cok kişi var size yada ordakiler ile beraber kurdunuz sanırım. Bende Test deyim Neutralizer olarak. Başlıcak arkadaslar var ise Bilbo42 deyim her türlü yardımcı olmaya calısırım. Güzel oyundur tavsiye ederim
  • Arkadaşlar oyunda 30 level ve 2m kudretim vardı. Bugün oyuna girdiğimde oyuna baştan başladı ve eski hesabıma dönemedim. Kaleden "Dünya" bölümüne geldiğimde de diğer serveri bulamadım. Nasıl hesabı geri alabilirim, bilgisi olan var mı ?
  • bofur46 da oynayan arkadasları clanıma bekliyorum.. clan adı Jeurassicpark
  • Oyunun konsepti ne tam olarak?Biraz karışık geldiğinden yükleyip silmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eerayerturk

    Arkadaşlar oyunda 30 level ve 2m kudretim vardı. Bugün oyuna girdiğimde oyuna baştan başladı ve eski hesabıma dönemedim. Kaleden "Dünya" bölümüne geldiğimde de diğer serveri bulamadım. Nasıl hesabı geri alabilirim, bilgisi olan var mı ?

    Ayarlar bölümünden Kabam ID oluşturmuş muydun ? Oluşturduysan giriş yap o email ile eski haline gelicektir.
  • Bende oyuna yeni başladım. Forumlar hep ingilizceydi. Buraya konunun açılması çok mantıklı olmuş:)
    Çok aradım bulamadım yardım isteyenlere nasıl yardım ediyoruz? Odun falan nasıl gönderebiliyoruz bilen var mı?
  • arkadaşlar bende oynuyorum sorunum var yiyecek üretmiyor artık tarlalar vs. durmuş durumda niye böyle yaptı çözemedim.
  • Bu bakim olayi yuzunden duraksadim oyunda nasil bitiricem bu bakim olayini bile yok mudur yau

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar saldırı yapamıyoprum şehirlere. başlangıç koruması veya ateşkesdesiniz gibilerinden bişey yazıyor. nedir bu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smartass

    ya arkadaşlar saldırı yapamıyoprum şehirlere. başlangıç koruması veya ateşkesdesiniz gibilerinden bişey yazıyor. nedir bu?

    Oyuna basladiginizdan itibaren 7 gun boyunca sehrinizi gelistirmek icin zamn tanir bu durumda saldiramaz ve saldiri almazsin ayrica korumasi olanlara da saldiramazsin korumali olanlar mavi bi kure icinde oluyor...Saldirmak icin ya baslangic korumasinin bitmesini bekliceksin yada kaleni 5 seviye yapinca kalkiyor...İyi Forum lar bende 2 hafta oldu basayali sorunlariniz varsa yardimci olmaya calisirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm resource'leri geliştirdim ama para kazanamıyorum doğru dürüst. 11 tane level 4 evim var, vergi oranı da %50 ama yine de para çok az geliyor. Para kasmak için ne yapmak lazım bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbar

    Tüm resource'leri geliştirdim ama para kazanamıyorum doğru dürüst. 11 tane level 4 evim var, vergi oranı da %50 ama yine de para çok az geliyor. Para kasmak için ne yapmak lazım bilen var mı?

    Eğer Başlangıç koruman yok sa Etrafındaki Zayıf kişilere saldır Rahat Altın kasarsın...Ben bu şekilde günde 800k felan kasıyorum... fakat saldırmadan önce keşif yap keşif oranın yüksekse Askerlerini görebilirsin düşmanının ve ona göre saldırırsın ne kadar Altını varsa onuda gösterir..
  • Merhaba arkadaşlar. Fili50 Dünyasında TurkishTeam ittifagıyla ilk 10 ittifak arasındayız . Gelecek olan arkadaşları bekliyoruz. 2 aydır telefonu elimden dusurmeden oynuyorum :) Gelecek olan arkdaşlar oyuna basladıklarında bir mesj atmaları yeterli. Nick : AloneLulu İttifak : TurkishTeam.
  • ARKADAŞLAR MERHABA. BEN TELEFON DEĞİŞTİRECEĞİM. OYUNA KALDIĞIM YERDEN NASIL DEVAM EDEBİLİRİM. BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  • Oyun hakkında bir kaç önerim var :-D Umarım yardımcı olur.Ben 1 hafta önce başladım oyuna ve 20 levelim.Başlangıç korumam daha dün bitti.Şimdi önerilere gelelim.İlk olarak çiftlikleri,botanik bahçelerini,taş ocaklarını,maden cevherlerinin hepsini en az 6. seviye yapın 6 gün içerisinde.Tabi kalenizi 4. seviyeye akademinizi 7. seviyeye büyük konağı 6. seviye kışlayı 6. seviye evleri 5. seviyeye kadar geliştirin.En az 6 kışla yapın.Araştırmalarda Mühendisliği geliştirirseniz inşaat süresi azalır.Örneğin ben mühendisliği araştırmadan önce 6 saat olan bi inşaat 5. seviye mühendislikte 2 saate kadar düşüyor.Başlangıç Korumasını sağlıklı geçirmek için iyi bir ittifağa girin.Yardımlaşma açısından çok faydalı olur.Asker olarak ise t2 seviye askerleri geliştirmeyin ilk hafta.T1 leri geliştirin Taşıyıcıları 250 diğer t1 leri 1000 yapın.şehir surlarınızı en düşük 4. seviye yapın ve savunmalarınız en az 550 olsun her biri.Başlangıç korumasının son günü ise ictima alanını mahzeni ve gözcü kulesini geliştirin.Bunları yapacak erzağım yok diyenler ise ilk olarak iyi bir ittifağa girsinler ve hemen ardından üretiminizin hepsini 6. yada yapabilirseniz 7. seviye yapın.Üretiminiz oldukça fazla olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamun aleyküm beyler size hobbit kingdoms u bilgisayarda oynamayı anlatacağım… ilk önce bilgisayarımıza bluestack indiriyoruz ( bilgisayarınızın ekran kartı düşükse eror verebilir) sonra blustack tan google play e girip oyunumuzu indiriyoruz artık bilgisayardan oynuyabilirsiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali.nakavt M kullanıcısına yanıt
    t1 askerleri ve t2 askerleri hangileri oluyor peki
  • Beni de yaz. İsim: McMurphy
    Clan falan varsa mesaj atın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefondan game center a gir ordan oyunu sildiğinde yeni yüklediğinde sıfırdan başlar oyun save leri orada baki kalır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.