Şimdi Ara

The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth Oynayanlar Buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
7
Favori
57.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth oyununu oynayan pek çok Türk arkadaşlar var fakat be forumdonanımda buna ait konu göremeyince şaşırdım ve açma gereği duydum. Burada iletişim kursak, yardımlaşsak nasıl olur diye düşünüyorum. Acemi arkadaşlara yardımcı olsak. Ben oyuna dün gece başladım daha ve elimden düşüremedim bir türlü. Bırakamıyorum inanılmaz sardı oyun. Daha önceden de Travian hayranı biri olarak bu oyunla yeniden sardım online dünyaya :) Elimden düşmüyor telefon.

Oyun gerçekten çok iyi olmuş. Çok güzel özellikler var ekstralar var. Denemenizi öneririm. Strateji seven arkadaşların aradığı en iyi oyunlardan biridir diyebilirim. Resimli anlatımla da oyundan ipuçları ile destek olabilirim isteyen olursa.

Arkadaşlar aradım fakat bu konudan bulamadığım için açtım tekrar diyeyim. Konu daha önceden açılmışsa silinebilir.

The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth

(ios Cihazlar):https://itunes.apple.com/app/hobbit-kingdoms-middle-earth/id558823262

(Android):https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kabam.fortress&referrer=tracking_id%3De8a030b20b01bc1b0b08491acb797ad0

Youtube videoyu konuda dahil edemedim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Dhtüp ne yaptıysam olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 12 Ocak 2013; 22:32:53 >

• yaz beni dante_
  • Anatolian klanındayız dostum. Might in ve levelın yüksekse alır arkadaşlar klana. İlla bi kural koydular da :)
  • normal pc üzerinden oynanıyormu?
  • şöyle oyunların türkçe dil desteği olmadıkça insan çıldırıyor
  • Bu oyun clash of clans tarzi bir oyunmu? Yuklemistm ama
    Cok karisik geldi sildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta karışık geliyorda kısa zamanda alışıyor insan.Bu oyunun tamamen Türkçe olanı da vardı appstoreda başka bir firmadan bayağı oynayan da vardı adını hatırlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben clash of clans oynuyodum bu konuyi gorunce direk bu oyuna gecmeye karar verdim 3 arkadas beraber baslicaz baslerken dwarves mi elves imi seciyim??? boyle oyunlar bi grupla oynaninca zevki cikiyo bence o
    Yuzden yardimci olabilirseniz beraber olursak daha iyi olur tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeroDynamic34 -- 10 Ocak 2013; 17:12:04 >
  • yaa beyler yardım edin oyuna yani siteye kayıt olun diyo oldum sonra e-postaya kayıt isteği gelecek diyor geliyo orda sadece şöyle bir yazı var:

Thank you for signing up for
    The Hobbit: Armies of the Third Age Beta!

Now that you have registered, look for an email from us at this address with your invitation to participate in the exclusive Beta.

As we get closer, we’ll be emailing you all kinds of important game information, including your invitation to play, updates to launch dates, information about cool new features, in-game event details and other fun stuff.

Thanks again for signing up and we’re excited to welcome you to The Hobbit: Armies of the Third Age Beta!

ne yapmam gerekiyor acil yardımmm
  • Başlıgı gorunce merak ettim yüklüyorum uygulamayı.
  • clans of clanda yada bu tür oyunlarda parayı basan oyunda iyi seviyelere geliyor. burada da para ile alınan token-gold-coins-gem tarzı bir sistem var mı? oyunu biraz oynayınca bu tarz para odemelerine insanları mecbur ediyorlar. oyunu silmek zorunda kalıyoruz.
  • yaptıgım arastırmalarda bu oyunda da gercek parası olan yine standart olarak daha iyi duruma geliyor.

oyunda satın alınan top list:

Top In-App Purchases

240 Mithril$19.99
    50 Mithril$4.99
    100 Mithril$9.99
    375 Mithril$29.99
    1600 Mithril$99.99
    665 Mithril$49.99
    7 day protection extension$1.99
    7 day protection extension$0.99
    7 day protection extension$2.99
    50 Mithril$4.99

gördügünüz gibi adamlar yüzlerce binlerce mitril denen zımpırtıdan alıyorlar. sizinde enazından oyuna harcayacagınız 10-20 dolarınız yoksa hic baslamayın bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz0708

yaa beyler yardım edin oyuna yani siteye kayıt olun diyo oldum sonra e-postaya kayıt isteği gelecek diyor geliyo orda sadece şöyle bir yazı var:

Thank you for signing up for
    The Hobbit: Armies of the Third Age Beta!

Now that you have registered, look for an email from us at this address with your invitation to participate in the exclusive Beta.

As we get closer, we’ll be emailing you all kinds of important game information, including your invitation to play, updates to launch dates, information about cool new features, in-game event details and other fun stuff.

Thanks again for signing up and we’re excited to welcome you to The Hobbit: Armies of the Third Age Beta!

ne yapmam gerekiyor acil yardımmm

Tam yardım edicektim aşağıdaki yorumunu gördüm vazgeçtim

• Bence de...Ben de bıraktım oyunu mithrili olan götürüyor bu oyunlarda maalesef
  • Acaba bu oyunda jailbreak ile mithril alinabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xRaziel

Acaba bu oyunda jailbreak ile mithril alinabilir mi?

alırmış gibi yapsa da alınmıyor maalesef :)
  • şuan indirmek istiyorum yardımcı olucak var mı
  • Ben oynuyorum beyler bayanlar mithril alanlar tabikide güçlü oluyor ancak bizimde onlardan kalır yanımız yok.Onlar dediğim oyunda pek türk yok olanlar hep bir araya gelmiş durumdayız.Gelenleri bekleriz birlik adı Kizilay :)
  • yaa beyler yardım etseniz ölümüyosunuz hem benim dediğim oyun pc üzerinden oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz0708

yaa beyler yardım etseniz ölümüyosunuz hem benim dediğim oyun pc üzerinden oynanıyor

hangi oyun kardeş ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.