Bildirim
The Hobbit'i İzliyeyim mi
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel ancak pek savaş sahneleri fln yok bay bagginsin yüzüğü bulması anlatılıyor cücülerin dedelerinin mirasını bulmak için uğraştığı fln anlatılıyor güzel ben beğendim tavsiye ederim :) birde konu yanlış yerde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uldız -- 25 Temmuz 2013; 4:18:11 > -
Tolkien'in eseri olup izlenmez mi kardeşim ? Yüzüklerin Efendisinin devamı nitelikle ama tam tersini yani Yüzüklerin Efendisinin daha öncesini anlatıyor.
Bilbo'nun gençliğini ve yüzüğü bulmasını. Elbetteki izle, Orta Dünya mitolojisine merak sarmanı öneririm, kitapları, Silmarillion,Güç Yüzükleri bunlar harika şeyler.
Hobbit 2 Smaug'un Viranesi'de 13 Aralık 2013'te çıkacak bakalım. -
Kitabına uygun giderse 2. ve 3. filmlerinde güzel savaş sahneleri olması lazım -
0 ciddiyet, bir LOTR fanı olarak hiç yakıştıramadım -
Hobbit kitabı 425 sayfa ve 1. film yani Hobbit: Beklenmedik Yolculuk ilk 180 sayfayı ele alıyor.2. filmin ortalarında savaşlar falan başlayacak kitabını okumadıysan seni sıkabilir ama sevebilirsin de .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X